Nieuwsbericht

Senioren

Bootcamp en HockeyClinic voor senioren, veteranen en trim. Meld je aan!

Nieuws afbeelding 19-2-2021

Helaas mogen we volgens de huidige corona maatregelen niet trainen of wedstrijden spelen. Dat betekent niet dat we niet met elkaar kunnen sporten. De laatste tijd, is dit - door de sluiting van de basisscholen en het winterse weer - er vast bij veel leden ingeschoten. Nu de thuisscholing achter ons ligt en de schaatsen weer terug in het vet, is dit ook meteen een mooi moment om met elkaar aan de slag te gaan. Dus senioren, veteranen en trim, schrijf je nu in voor de ‘Bootcamp’ en ‘Hockeyclinic’!

 

Door de geldende avondklok hebben we er bewust voor gekozen om de bootcamp en hockeyclinic overdag aan te bieden. Voor alle thuiswerkers een mooie kans om even lekker te sporten en de uren achter de computer te doorbreken. Bij succes zijn we van plan de bootcamp wekelijks te organiseren. Blijf fit & schrijf je in!

 

BOOTCAMP

Vanaf volgende week gaan Wendy Visser en Lyssa Akkerman bootcamp geven. Alle oefeningen worden in groepjes van 2 uitgevoerd, waarbij we altijd 1,5 meter afstand van elkaar houden. Wendy en Lyssa lopen rond om iedereen aan het werk te zetten. Tijdens de bootcamp heb je geen stick nodig. Iedere bootcamp is er plek voor maximaal 24 personen, dus schrijf je snel in:

 

Waar en wanneer?

De bootcamp wordt de aankomende week aangeboden op:

 

* Bij veel animo zullen we een extra veld gebruiken en kunnen er maximaal 48 personen meedoen.

 

HOCKEYCLINIC

Op 28 februari verzorgen de spelers en staf van Dames 1 en Heren 1 een hockeyclinic. Een unieke kans om weer even die hockey skills een boost te geven en met elkaar een balletje te slaan. Ook tijdens de clinic worden alle oefeningen in groepjes van 2 uitgevoerd. Meld je snel aan, want we hebben ook hier een beperkt aantal plaatsen.

 

Wanneer?

De Hockeyclinic is 28 februari van 13.00-14.30 uur.

 

Schrijf je in via de link:* https://forms.gle/ZgMT9jLwwci8Tbas9 

 

*Je mag je aanmelden per tweetal, zodat je vooraf weet met wie je de oefeningen gaat doen. Uiteraard is het ook mogelijk om je alleen aan te melden, dan delen we je in. Aanmelden kan tot en met donderdag 25 februari.

 

 Spelregels: 

  • Schrijf je alleen in voor de bootcamp en/of hockeyclinic als je echt van plan bent te komen.
  • Heb je klachten die op Corona wijzen? Blijf thuis, maar meld je wel even af bij v[email protected]
  • Je bent officieel aangemeld als je een bevestiging per mail krijgt. Zo houden we zicht op het aantal spelers/sporters dat aanwezig is. 


 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]