Nieuwsbericht

Junioren

Sociale voorkeuren en vriendenteams

Nieuws afbeelding 3-3-2021
Zoals ieder jaar, zelfs in een bijzonder Coronajaar, kunnen spelers sociale voorkeuren opgeven voor het aankomende seizoen 2021/2022. 

Eén van de waarden van HC Naarden is namelijk onderling plezier: met, door en voor eigen leden op een aanstekelijke manier genieten van de hockeysport, de club, de mensen binnen de club. Plezier geeft energie, vermaak en relativeert. Plezier als basis voor bereidwillige inzet van leden (vooral doen wat je leuk vindt), als drijfveer voor open en boeiende ontmoetingen. Voor jong en oud.
 
Sociale voorkeuren; 
Het duurt nog even (hopelijk kunnen we nog een staartje competitie meepakken), maar dan zullen de teams weer opnieuw ingedeeld worden voor het seizoen 2021/2022. Ook komt het moment voor jou als speler binnen de breedte categorieën A t/m D om aan te geven met welke vriend of vriendin je graag (of juist niet) in een team zou willen spelen. Dit kan ook als je nu in de E8 speelt en volgend jaar naar de D gaat. Uiteraard geldt dat er geen garanties worden gegeven en dat er meerdere factoren zijn (zoals bijvoorbeeld aantallen, verdeling 1e/2e jaars) die de teamindeling bepalen. Alle verzoeken worden met zorg in overweging genomen in overleg met de betrokken categoriemanagers. Wellicht overbodig om te vermelden maar voorkeuren die vorig jaar zijn opgegeven, worden niet automatisch meegenomen voor het nieuwe seizoen. 

Je kunt je voorkeuren (maximaal 3 namen) voor 28 april 2021 doorgeven per mail aan [email protected]

Vriendenteams;
HC Naarden staat ook bekend om de mogelijkheid om een vriendenteam te vormen binnen A & B-categorie. Weten jullie nu al dat jullie graag volgend jaar met elkaar in een team willen gaan spelen zoals de succesvolle JA4 en MB9 bijvoorbeeld? Dan ontvangen we graag de namen van de spelers per mail via [email protected]. Voor een vriendenteam geldt dat het ook mogelijk is dat het team wordt aangevuld met bevriende spelers van buitenaf, mits het team zelf minimaal 12 à 13 huidige HC Naarden spelers heeft. De spelers van buitenaf dienen zich dan wel in te schrijven tussen 1 april en 30 april 2021 via de site. Ook hierin geldt dat we jullie mail met namen en of ideeën graag ontvangen voor 28 april 2021. 

Met sportieve groet namens de Technische Commissie, 

Nynke Quant en Theo Korver
Voorzitters TC Junioren

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]