Nieuwsbericht

Evenementen

NAARDEN OPEN (update)

Nieuws afbeelding 6-4-2021

De 1e ronde van de Naarden Open is succesvol afgerond! Per poule zijn winnaars bekend, klik hier voor de Stand Naarden open 1e ronde. En we hebben ook een overall winnaar namelijk MC7 die als enige alle wedstrijden gewonnen heeft in deze 1e ronde. Gefeliciteerd MC7 samen met hun coaches Quint Bormans & Floris Groot. 

De 2de ronde
Aankomend weekend starten we met de 2e ronde en zijn de poules opnieuw ingedeeld inclusief de bijbehorende handicaps. En mogen we ook Dames 1, Heren 2, Dames 2, Jong Dames 1 en Jong Heren 1 verwelkomen in de Naarden Open! Klik hier voor de poule-indeling. 

En hier vinden jullie het wedstrijdschema, voor het komend weekend inclusief blokken voor de F - E6 & E8. De categorie managers van de F- E6 & E8 delen het speelschema later deze week. 

Later deze week delen we ook het wedstrijdschema voor het weekend van 17 &18 april. Het speelschema voor de 3e ronde vindt plaats op 24 & 25 april of 8/9 mei afhankelijk van beschikbaarheden van de teams welke de categorie managers nu aan het inventariseren zijn. 

De opzet blijft hetzelfde bij de Naarden Open:

  • 2x 17,5 minuten 
  • maximaal 2 minuten pauze binnen elke wedstrijd 
  • Tijdig starten en eindigen, voorkom uitloop! 
  • Ouders wederom nodig voor het fluiten 
  • Categoriemanagers verzamelen alle standen voor de poules (inclusief handicap) voor elke maandagavond 
  • Bij klachten en / of quarantaine kom je niet naar de club als speler en/of begeleider

Veel succes en plezier aankomende zaterdag & zondag! (en dan graag geen sneeuw of hagel meer, want daar zijn we wel klaar mee )

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]