Nieuwsbericht

Algemeen

Get ready for the new season! In het nieuwe tenue :)

Nieuws afbeelding 15-8-2021 De zomervakantie is nog in volle gang en wij hopen dat iedereen heerlijk aan het genieten is van deze mooie tijd. Het nieuwe seizoen komt steeds dichterbij en daar kijken we natuurlijk allemaal erg naar uit. De samenwerking tussen HC Naarden, Nike en HockeyDirect gaat er een worden van groots formaat en wij staan in de startblokken om te kunnen beginnen. 

Helaas zijn ons de nodige logistieke uitdagingen (als gevolg van COVID-19 gerelateerde verstoringen in de ketens) niet bespaard gebleven. Met man en macht wordt er met alle partijen aan gewerkt om voor aanvang van het seizoen het nodige gereed te hebben. Zoals het er nu naar uitziet zijn alle unieke HC Naarden – Nike producten beschikbaar vanaf 01-09-2021.
Check dus af en toe ons nieuwe tenue en de bestelmogelijkheden op www.hockeydirect.nl/verenigingen/hc-naarden komende tijd.

Je kunt nu natuurlijk al wel terecht voor het kopen van een nieuwe stick, schoenen of andere accessoires. Gebruik bij je bestelling op www.hockeydirect.nl de code NAARDEN10 om €10,- korting op je bestelling te krijgen! Korting van €10 geldt op een bedrag vanaf €50,- ex. Clubshop items, KNHB items en waardebonnen. De actie is geldig t/m 31 oktober.

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]