Nieuwsbericht

Van het Bestuur

Corona Protocol

Nieuws afbeelding 26-8-2021

Welkom bij de start van het nieuwe seizoen! 

Het nieuwe seizoen staat op het punt van start te gaan. En wat een feest dat we allemaal weer - jong en oud - naar de club mogen komen om te spelen of een wedstrijd te kijken!

Uiteraard hopen we dat we - in de komende weken of maanden - met steeds minder corona maatregelen te maken krijgen. We volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de KNHB om Corona waar mogelijk van de club te weren. En hier hebben we ook jullie hulp bij nodig. We hanteren in ieder geval tot 20 september (wanneer hopelijk de 1,5 meter regel gaat verdwijnen) het volgende Corona protocol.

Corona protocol

  • Iedereen (zowel spelers als publiek) is welkom om naar de club te komen om een wedstrijd te spelen of bekijken. 
  • Alle volwassenen bewaren onderling 1,5 meter afstand. 
  • Ben je alleen verkouden? Dan mag je wel komen. 
  • Kom niet naar een training of wedstrijd als je verkoudheidsklachten hebt (loopneus, neusverkouden, niezen en keelpijn) in combinatie met koorts, benauwdheid of hoesten. Bij twijfel geldt: blijf thuis en laat je testen. Bij een negatieve test kan je weer komen trainen of spelen.  
  • Is je klas naar huis gestuurd van school, omdat een klasgenootje positief is getest (en heb je zelf geen negatieve test of ben je in afwachting van de testuitslag) - kom dan ook niet naar de hockeyclub. 
  • Heb je je laten testen en wacht je nog op de uitslag? Blijf dan thuis. 
  • Meld je in alle gevallen af bij de manager van je team. En als er sprake is van quarantaine of positieve uitslag vragen we (aan ouders) om dit zelf te communiceren binnen de team app. 
  • Het clubhuis is open maar er mogen helaas maar een beperkt aantal personen (max. 27) tegelijkertijd in het clubhuis zijn. 
  • Iedereen ouder dan 18 jaar moet een gezondheidscheck doen bij de ingang*

Clubhuis
Dan nog even een belangrijke mededeling om de verwachtingen van leden, ouders en begeleiders te managen: in geval van regen sluiten we het clubhuis. Dit in verband met het maximale aantal personen dat tegelijkertijd binnen mag zijn. Maar we laten je natuurlijk niet in de regen staan :-) We plaatsen een tent op het boven-terras tot 20 september (wanneer hopelijk de 1,5 meter regel verdwijnt). Zo kun je met regen toch even ergens schuilen. Het luik zal hier open zijn, zodat je een kopje koffie, drankje of die vertrouwde tosti kan scoren. Bij goed weer is het clubhuis gewoon open, maar verzoeken we iedereen vriendelijk de 1,5 meter afstand te bewaren. 

*Gezondheidscheck bij ingang
NOC*NSF heeft in samenwerking met de sportbonden besloten dat alle bezoekers van sportverenigingen die 18 jaar en ouder zijn een gezondheidscheck moeten doen voordat zij het terrein van de club betreden. Bij de entree van de club hangen posters met de QR-code. Met deze code kom je bij enkele vragen aangaande de gezondheid van jou en je gezinsleden/huisgenoten (opgesteld door het RIVM). Lees deze goed door! Zodra je alle vragen met 'NEE' kunt beantwoorden, registreer je je via deze QR-code en ben je welkom op HC Naarden. Als je één of meer van deze vragen met 'JA' beantwoordt, verzoeken we je dringend om terug naar huis te gaan.

Basisregels
In en rond het clubhuis staan de palen met desinfecterende spray om je handen te ontsmetten. Let er daarnaast zelf op dat je je aan de basisregels houdt. Dus lekker vaak je handen wassen en altijd in je elleboog niezen. 

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]