Nieuwsbericht

Van de Voorzitter

Woord van de Voorzitter

Nieuws afbeelding 26-8-2021
We zijn weer begonnen! En wat heerlijk, na twee coronaseizoenen is weer ouderwets reuring op de club. De afgelopen weken werd al een groot aantal oefenwedstrijden gespeeld, en eindelijk weer mét publiek langs het veld -  bij een oefenwedstrijd van Heren 1 zelfs met vuurwerk. 
 
Onze échte start van het seizoen is het Gooische Jeugd Kampioenschap komend weekend. Met bijna 300 teams met in totaal ruim 4.300 jeugdspelers is het GJK het grootste hockeytoernooi ter wereld. GJK-commissie is druk doende met de organisatie (dank voor jullie inzet!).  

Tijdens het GJK zal iedereen benieuwd zijn naar het nieuwe HC Naarden-tenue. Nog heel even geduld. De nieuwe Nike-shirts zijn iets langer onderweg uit Azië dan gepland. Bij onze partner Hockey Direct wordt nu met man en macht gewerkt om ons op tijd van shirts te voorzien. Zoals het er nu uitziet, zijn alle HC Naarden/Nike-producten op 1 september bij Hockey Direct beschikbaar. Dus nét voor de start van de competitie. 
 
Ook het bestuur van HC Naarden is hard aan de slag. De vier nieuwe bestuursleden (Max, Jan, Boudewijn en ik) worden goed ingewerkt door Suzanne, Mark en Oscar.  We leren veel van alle kennis en ervaring die zij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. En naast het bestuurswerk genieten we, net als alle leden, dat we weer lekker kunnen hockeyen. Laten we hopen dat we corona onder controle houden en ‘net als vroeger’ gewoon een lekker seizoen kunnen draaien!
 
Namens het bestuur,
Bea Berndsen 

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]