Nieuwsbericht

Zaalhockey

Leden gezocht voor de Zaalhockey- en Halcommissie

Nieuws afbeelding 27-8-2021
De zaalhockeycommissie en de halcommissie zijn nog op zoek naar nieuwe leden. Nu vraag je je natuurlijk af wat houdt dat in? En hoeveel tijd gaat me dat kosten? Dat kan behoorlijk verschillen maar bij beide commissies begint het werk zo rond de zomervakantie tot maximaal de voorjaarsvakantie. Met als uitgangspunt dat vele handen licht werk maken.

Wat doet de Zaalhockeycommissie:

De zaalcommissie regelt de huur van de Lunet (de zaal naast de hockeyclub), heeft contact met de KNHB gedurende de voorbereiding en/of tijdens het zaalseizoen en heeft contact met de Technische Commissie en de teammanagers tijdens de 9 speelweekenden in december, januari en februari. En ze regelt het wedstrijdsecretariaat tijdens deze 9 weekenden.

Wat doet de Halcommissie:

We willen als HC Naarden een eigen blaashal aanschaffen. De halcommissie is daarom hard bezig met aanschaf en vergunningstrajecten voor 2022-2023. Dit jaar huren we, net als voorgaande jaren, een grote evenemententent om op een van onze eigen velden neer te zetten. Ook die tent inclusief zaalvloer, installaties en inrichting, moet worden geregeld, opgebouwd, ingericht, beheerd en weer worden afgebroken. 

Kortom een enorme keuze tussen regelwerk, communicatie, administratief werk en praktisch aanpakken waarbij de commissieleden onderling de taken verdelen afhankelijk van de beschikbare tijd die iedereen heeft. Beide commissies zoeken nieuwe leden. Dus wil je je inzetten voor de club (en dan bij voorkeur natuurlijk bij een van de bovenstaande commissies) neem dan  contact op met [email protected] 

Met sportieve groeten,
Zaalhockeycommissie en Halcommissie HC Naarden 
Ingrid Quant
Lisette Bakker
Marjon Haijtink
Jasper de Jong
Vincent Ledeboer
Karlijn van der Meer
Tom Schotkamp
Bob Vinke
Gabrielle van Waes
Vanessa Wisse-de Jong 

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]