Nieuwsbericht

Algemeen

Factuur contributie komt er aan.

Nieuws afbeelding 27-8-2021
Op dit moment zijn we druk bezig met het verwerken van alle lidmaatschappen voor het komende seizoen. De (veld)contributie voor het seizoen 2021-2022 zal omstreeks 05 september, 06 oktober en 10 november worden geïncasseerd.

Voor de meeste leden geldt dat de contributie wordt voldaan middels een incasso. Hiermee wordt de jaarlijkse contributie automatisch in één of drie gelijke termijnen van je rekening afgeschreven via Mollie (www.mollie.com) namens Hockey Club Naarden. Je kunt dit herkennen aan STG Mollie Payments. In de omschrijving van de transactie staat ‘Hockey Club Naarden’ vermeld en het factuurnummer. 

Leden die om welke reden dan ook niet (kunnen) betalen, krijgen automatisch uit het systeem een herinnering met daarin een iDEAL Betaallink. Houd daarom je e-mail goed in de gaten! Mocht je de eerste en/ of de tweede termijn niet hebben voldaan, dan zal rond het jaareinde het uitstaande contributiebedrag worden overgedragen aan een incassobureau.

Leden zijn zelf verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat je gegevens correct in het LISA systeem staan (eg. adresgegevens, team indeling, type lidmaatschap). Mocht dit niet het geval zijn, laat dit dan zo snel mogelijk weten aan onze ledenadministratie en penningmeester. Op LISA kan je inloggen met de inlogcode die je aan het begin van het seizoen van de ledenadministratie ontvangt.

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]