Nieuwsbericht

Algemeen

Clubshop op hockeydirect geopend!

Nieuws afbeelding 31-8-2021
Vanaf morgen is het mogelijk om je nieuwe Nike tenue in de Naarden clubshop op Hockeydirect te bestellen. Bestel je morgen je shirt en sokken, dan heb je die asap in huis! De levering van de broekjes en rokjes duurt mogelijk een paar dagen langer.

Early bird korting
En zoals we al eerder mede deelden willen we deze unieke samenwerking vieren met een mooie korting. We geven als club 50% korting geven op de nieuwe shirts! Dit betekent dat normaal een shirt €45,- kost en nu €22,50. Deze kortingsperiode duurt tot en met de zaalperiode (eind februari). HockeyDirect geeft daarnaast - gedurende 12 weken - een extra korting op de nieuwe uitshirts; van €45,- voor €30,-. 

Heb je je tenue per ongeluk te groot of te klein besteld, dan kun je dit kosteloos ruilen voor de juiste maat. Uiteraard willen we de retouren tot een minimum beperken; beter voor het milieu en minder gedoe voor jou. Twijfel je aan jouw maat of de juiste pasvorm, dan kan je op korte termijn proefpassen op de club. Zodra dit mogelijk is, laten we dit via de site weten.

Nog meer hockey items nodig? 
Je kunt ook in de clubshop terecht voor het kopen van een nieuwe stick, schoenen of andere accessoires. Gebruik bij je bestelling op www.hockeydirect.nl de code NAARDEN10 om €10,- korting op je bestelling te krijgen! Korting van €10 geldt op een bedrag vanaf €50,- ex. Clubshop items, KNHB items en waardebonnen. De actie is geldig t/m 31 oktober.
 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]