Nieuwsbericht

Algemeen

Maatvoering nieuwe kindertenues

Nieuws afbeelding 1-9-2021

De nieuwe shirts, rokjes en broekjes worden al veelvuldig besteld, super! Er blijkt wel wat verwarring over de maatvoering van Nike kinder tenues. Daarom heeft HockeyDirect meteen contact met ons opgenomen om dit zo snel mogelijk te verhelderen en op te lossen. Het zou natuurlijk jammer zijn als je zoon of dochter een te klein shirt ontvangt!

Nike Hockey kinderkleding valt redelijk klein. Kinderen die normaal maat 140 hebben en een S hebben besteld, krijgen dan een shirt maat 128/137. Die zit waarschijnlijk wat krap......

Als jouw kind het tenue heeft gepast, dan kun je de maatvoering aanhouden die in het shirt, broek of rokje stond, dan weet je zeker dat je de juiste hebt. Komende zaterdag tussen 8:45 en 11:30 uur is het mogelijk om de shirtjes te passen op de club. Dus bij twijfel, kom langs!

Wat als ik al heb besteld?
Mocht je al een bestelling hebben gedaan en twijfel je over de maat van de kinder kleding, neem dan voor donderdag 2 sept 12.00u contact op met HockeyDirect. Dan kunnen ze je huidige bestelling aanpassen en je krijgt meteen de juiste maat thuis. Mocht dat niet lukken, dan kun je het shirt natuurlijk gewoon kosteloos omruilen/retourneren. Neem dan ook even contact met de klantenservice van HockeyDirect op via 0252-200014 of [email protected]. Ze staan klaar voor al je vragen!

Let op: dit gaat alleen over het tenue voor de jeugd spelers. 

De maattabel is als volgt:


Nog meer hockey items nodig? 
Je kunt ook in de clubshop terecht voor het kopen van een nieuwe stick, schoenen of andere accessoires. Gebruik bij je bestelling op www.hockeydirect.nl de code NAARDEN10 om €10,- korting op je bestelling te krijgen! Korting van €10 geldt op een bedrag vanaf €50,- ex. Clubshop items, KNHB items en waardebonnen. De actie is geldig t/m 31 oktober.

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]