Nieuwsbericht

Algemeen

Vacature Horeca manager Hockey Club Naarden

Nieuws afbeelding 14-9-2021
Hockey Club Naarden bestaat sinds 1987 en is een echte familieclub. Ons motto is dat hockeyen pas écht leuk wordt, als je er sportief gezien uithaalt wat erin zit. Daarom bieden we op de club niet alleen veel gezelligheid, maar willen we ieder lid ook de kans geven om zijn/haar hockeytalenten zoveel mogelijk tot ontplooiing te laten komen. 
 
In de afgelopen jaren zijn we flink in ledenaantal gegroeid. Daarom zijn onze bar en keuken toe aan een professionaliseringsslag. 
 
Wat ga je doen
De Horecamanager is de drijvende kracht achter de horeca van ons clubhuis en zorgt ervoor dat alles voor en achter de schermen op rolletjes loopt. Je bent verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en een schakel tussen de diverse gebruikers van de accommodatie. 
 
Naast de nodige horeca ervaring beschik je over initiatief en ondernemerschap. Je ontplooit nieuwe initiatieven en staat open voor idee├źn van anderen. Als horecamanager heb je de leiding over de werkzaamheden rondom de bar en keuken, maar je zal ook zelf veelvuldig de handen uit de mouwen steken. Daarom combineer jij je planning, organisatie en verbindings skills met een hands-on mentaliteit en een grote mate van zelfstandigheid.
 
Uiteraard ben je servicegericht en toegankelijk met als doel de bezoekers een prettig verblijf te bezorgen!

Lees  de volledige vacaturetekst in de bijlage.

Bijlage
 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]