Nieuwsbericht

Algemeen

Update nieuwe Nike Tenue

Nieuws afbeelding 16-9-2021 Woensdag 1 september was de dag dat de HC Naarden shop zijn virtuele deuren opende op Hockeydirect. Er was direct veel animo en de bestellingen vlogen de deur uit. In eerste instantie was er enige onduidelijkheid over de juiste maatvoering van de shirts, maar dit wist Hockeydirect op te vangen door iedereen persoonlijk te benaderen. Alle partijen hebben de handen ineen geslagen om alle leden zo goed mogelijk te bedienen en het is dan ook onwijs gaaf om te zien dat veel HC Naarden leden trots in hun Nike tenue rondlopen op de club. En goed nieuws want 99% van alle bestellingen valt nog voor dit weekend op de mat.


Voorraad van de shirts

HC Naarden, Nike en Hockeydirect hebben op voorhand een inschatting gemaakt voor de voorraad door goed te kijken naar de verkoop van afgelopen jaren. Daarnaast is er natuurlijk rekening gehouden met de populariteit van Nike. Maar helaas zijn - in deze corona periode - logistieke uitdagingen ook voor Nike en HockeyDirect niet onbekend. Dit betekent dat er voor het merendeel van de maten nog voldoende shirts voorhanden zijn. Maar wel op enkele uitzonderingen na. Hierin zijn alle partijen overdonderd door het enthousiasme vanaf het eerste moment. Als je bij een maat ‘uitverkocht’ ziet staan, duurt het in principe 120 dagen voordat Hockeydirect kan leveren. Hockeydirect en Nike doen er achter de schermen alles aan om dit proces te versnellen en shirts in te laten vliegen.


Trainingspakken

Nieuwe items - zoals trainingspakken en trainingsshirts - zijn ook binnen gekomen in het magazijn van HockeyDirect. Momenteel worden deze voorzien van het HC Naarden logo. Daarna worden de items toegevoegd in de online clubshop van HC Naarden. We verwachten dat eind volgende week de trainingspakken online staan.


 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]