Nieuwsbericht

Van de Voorzitter

Woord van de Voorzitter

Nieuws afbeelding 28-9-2021
Het afgelopen weekend was bijzonder en verdrietig. Als club stonden we stil bij het overlijden van onze speelster Julie Emma, die sinds de Benjamins bij HC Naarden speelde. Ze is de dochter van Anne Floor & Thomas en zusje van Olivier en Lodewijk Schaap. 
 
We mogen trots zijn hoe we als club samen stilstaan bij haar overlijden. Voorafgaand aan elke wedstrijd was één minuut stilte. Elke wedstrijd was dit - door de immense stilte op het veld - een heel indrukwekkend moment, waarbij door veel leden en ouders een traantje werd weggepinkt. Veel teams wilden dit weekend juist voor Julie Emma hun wedstrijd winnen. Het was erg mooi dat sommige teams (ook tegenstanders!) bloemen hadden meegenomen. In het clubhuis was een hoek ingericht ter nagedachtenis, met een mooie foto van Julie Emma, bloemen en een kaars. Veel leden, jong en oud, hebben een mooie boodschap achtergelaten in het gedenkboek, dat we aan de familie zullen overdragen. Veel teams hebben foto’s en films gemaakt van de minuut stilte, waarvan een mooie film wordt gemaakt voor de familie. 
 
Julie Emma blijft altijd bij ons, ze is er alleen niet meer, schreef haar familie in het overlijdensbericht. Haar foto krijgt in het clubhuis een vast plekje, zodat we allemaal aan haar blijven denken. 
 
Namens het bestuur, 
Bea Berndsen

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]