Nieuwsbericht

Zaalhockey

Zaalhockey komt er weer aan!

Nieuws afbeelding 17-11-2021
8 maart 2020 huldigden we onze zaalkampioenen en laten we ervan uit gaan dat we dit zaalseizoen ook weer kunnen gaan huldigen voor onze teams.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het trainingsschema in de zaal voor onze twee locaties (De Lunet en onze eigen hal), een luxe die heel fijn is want daardoor hoeven onze leden geen kilometers buiten Naarden af te leggen voor trainingen zoals menig andere club.

Helaas heeft HC Naarden ook minder uren gekregen vanuit de Lunet dan die we altijd hadden dus dat betekent wel weer meer dan ooit creatief puzzelen binnen de zeer beperkte ruimte die er al is. Dus trainingstijden/dagen kunnen (helaas) afwijken ten opzichte van veld.

- Vanaf maandag 29 november start het zaal trainingsschema en vervallen alle veldtrainingen voor de jeugd.

- De F en E6 hebben hun laatste trainingsmoment in de week van 22 november.

- H1/D1/D2/Heren A/Heren B/ Dames A en Dames D combiteam trainen vanaf maandag 29 november ook in onze eigen hal. Overige senioren/veteranen teams kunnen op woensdagavond buiten op het veld te blijven trainen (1 avond beschikbaar, rest van de week geen mogelijkheden). Dit zal in overleg plaatsvinden vanuit de TC Senioren.
 
- Alle teams vanaf de E8 hebben 1x per week 1 uur zaaltraining met hun eigen team. Voor de teams vanaf de D is het in overleg mogelijk om buiten te blijven trainen. Graag dit overleggen vanuit de (trainer)coach met David ten Hove.

Hou de app in gaten en zal de komende week het schema zichtbaar zijn in de app en uiteraard blijven we alle ontwikkelingen omtrent Covid-zaalhockey-maatregelen goed volgen.
Zie ook deze link van de KNHB; https://www.knhb.nl/nieuws/knhb-treft-laatste-voorbereidingen-voor-zaalseizoen


 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]