Nieuwsbericht

Van de Voorzitter

Woord van de Voorzitter

Nieuws afbeelding 11-11-2021

In de afgelopen twee weken is er weer veel veranderd qua corona perikelen. Van QR-code scannen aan de deur tot gele hesjes bij de poort. Gelukkig kunnen we zonder belemmeringen blijven trainen en wedstrijden spelen. Niettemin vinden we het een heftige stap om de club weer op slot te zetten voor het publiek. Daarom is het des te belangrijker dat we ons grote doel bij deze regels voor ogen houden. We willen als club waarborgen dat iedereen dit winterseizoen kan blijven hockeyen en dat de competitie en het zaalhockey gewoon doorgaan.

 

In verband met de aangescherpte maatregelen hebben we ook de keuze gemaakt om de ALV te verplaatsen naar donderdag 13 januari. Tijdens de ALV praten we je bij over verschillende dingen, zowel over jeugdhockey, senioren en veteranen, maar ook de stappen die we willen zetten met onze accommodatie. Heb je vragen voor de ALV? Stel ze vooraf via [email protected]. We ontmoeten regelmatig leden die vragen hebben over de club, zowel praktisch als over het beleid van de club. Stel ze gerust! Je kan, naast de ALV, ook altijd terecht bij de commissies (kijk op de website voor namen en mailadressen).

 

Gelukkig kunnen we nog teren op twee mooie vrijdagavonden op de club. Vorige week vrijdag het Hockey 7 toernooi. Dit toernooi was een succes, dus komt snel een vervolg. En de week ervoor was de wedstrijd van Heren 1 tegen ‘oud-Heren 1’, als afscheid voor H1-keeper Tim Phielix. Tim is ooit begonnen als voetballer op NVC en maakte in de C-categorie de overstap naar HC Naarden. Sindsdien heeft hij meer dan 10 jaar op doel gestaan bij onze club. Tim, het ga je goed!

 

Deze keer ook speciale aandacht aan de scheidsrechters. Een paar weken terug was de week van de scheidsrechter. Niet voor niks, want we zetten deze rol graag in het zonnetje: goede arbitrage maakt de wedstrijd! Een wedstrijd fluiten lijkt soms spannend, maar is leuk om te leren en geeft je nog meer spelinzicht. Dankzij de arbitragecommissie bieden we onze leden (jong en oud) jeugdleden en volwassenen gelegenheid om zichzelf op dit vlak te ontwikkelen. Daarin gaan we verder dan alleen een cursus om ‘je kaart’ te halen. Zo was een paar weken terug was de arbitrage-opfriscursus. Deze was zeer druk bezocht. Deze avonden gaan we zeker vaker organiseren voor verschillende niveaus. Ook was er een masterclass met Olympisch scheidsrechter Coen van Bunge, waar alle deelnemers ook echt het veld op gingen.

 

Komend weekend is het zover; de uitreiking van de Hartsticke Naardengids '21/'22. Ook dit keer staat de gids weer bomvol leuke verhalen, interviews en natuurlijk alle teamfoto's. Na het succes van afgelopen jaar, kiezen we ook dit jaar voor een corona proof 'gids straat'. Zaterdagochtend om 9:30 mag ik het eerste boek in handen nemen. Kom jij hem daarna ook ophalen?

 

Tot slot, met de invoering van de wintertijd wordt het met de dag eerder donker. We willen iedereen (met name onze jeugdspelers) wijzen op een goede fietsverlichting. Om hier aandacht voor te vragen heeft de commissie Sportiviteit & Respect de fietsen van verschillende jeugdteams gecontroleerd op goede verlichting. Toch blijft het belangrijk hier zelf op te letten; dus rijd samen naar en van de training en zorg dat je goed verlicht bent.

Groeten en fijn weekend alvast!


namens het bestuur van HC Naarden,
Bea Berndsen 

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]