Nieuwsbericht

Algemeen

Covid en zaalhockey trainingen

Nieuws afbeelding 3-12-2021
Beste leden,

Zoals afgelopen weekend aangekondigd, brengen we jullie op de hoogte van het aangepaste trainingsschema tot en met donderdag 23 december 2021.
Met de huidige Covid-maatregelen mag er na 17.00 uur niet meer gesport worden. Dat vraagt om een grote uitdaging qua planning. 

Mochten de maatregelen alsnog verruiming bieden, zullen we uiteraard het schema zo snel mogelijk aanpassen. 
Het is helaas niet mogelijk om dit aangepaste schema in de app te verwerken. Daarom ontvangt iedereen dit schema via zijn/haar manager/trainer/coach.

We hebben de beschikking over drie trainingslocaties: 
  1. Onze eigen zaal  
  2. De Lunet 
  3. Veld 4 
We hebben hierbij keuzes moeten maken omwille van beperkte zaal capaciteit. 
De keuze is gemaakt dat de E8 en de D die (door een gemist seizoen) veelal nog nooit of beperkt in de zaal hebben gehockeyd nu de zaal in mogen. 
Dit zijn al zoveel teams dat onze capaciteit tot 17.00uur al bijna is gevuld. 
Met het beetje extra capaciteit dat we hebben kunnen realiseren, krijgt daarnaast een aantal lijnteams (meeste op rotatie basis) nu plek in de zaal, vanwege de eerdere afloop van hun competitie.

De teams uit de A, B & C categorie├źn kunnen op veld 4 trainen. Op dit veld zijn zes veldjes uitgezet ter grootte van een zaalhockey veld. Graag aandacht dat de teams de balken en de touwen op de juiste manier laten liggen en niet verplaatsen! 
Ook al vindt de training op veld 4 buiten plaats, neem je zaalstick en handschoen mee!

Daarnaast is het mogelijk voor teams om tussen 06.00 uur en 15.00 uur (behalve op woensdag dan is het tot 13.00 uur) gebruik te maken van ons eigen zaalhockeyveld. Reserveringen hiervoor graag per mail indienen bij David ten Hove.
Voor de senioren teams die gaan zaalhockeyen zijn de trainingstijden al aangepast i.o.m TC senioren.

Voor de kerst maken we een nieuwe indeling voor de periode na 23 december. We kijken dan naar de behoefte van de teams die hun wedstrijden vooral na de kerst hebben, de mogelijkheden en de maatregelen die op dat moment van toepassing zijn.

De KNHB is afgelopen week druk geweest met het herindelen van diverse wedstrijden zodat elk team voor 17.00 uur klaar is (let op de zaal moet om 17.00 uur verlaten zijn). Dat betekent dat veel wedstrijden gelukkig alsnog gespeeld gaan worden en dat is zeer goed nieuws!!

We hopen op ieders begrip. 
Heel veel succes & plezier de komende weken,

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur
 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]