Nieuwsbericht

Van de Voorzitter

Van de voorzitter

Nieuws afbeelding 23-12-2021

Beste allemaal, 


Nog een dag en dan is het Kerstavond. Ik denk dat niemand had gedacht dat we dit jaar in hetzelfde schuitje zouden zitten als vorig jaar. We hadden allemaal gehoopt dat de zaalcompetitie gewoon kon doorgaan en we met jong en oud lekker zouden blijven spelen. 


Maar helaas zijn alle binnensporten niet meer mogelijk. Dat blijft zo tot en met 14 januari. Hopelijk zullen de besmetting cijfers meevallen, zodat we daarna weer de zaal in kunnen. Gelukkig hebben de Technische Commissie en Technische Staf het zo kunnen organiseren dat de trainingen voor de jeugd op het veld doorgaan. En nu hopen dat de weergoden ons goed gezind blijven. 


Het is en blijft ons voornaamste doel om het voor zoveel mogelijk leden mogelijk te maken om te hockeyen. Hiervoor zijn de Technische Staf, de Technische Commissies en vele andere vrijwilligers al bijna twee jaar continu in de weer. Als bestuur zijn we enorm dankbaar en trots op hun inzet en creativiteit om steeds weer met nieuwe trainingsschema's en spelvormen te komen. Ook zijn we blij dat veel teammanagers initiatief nemen om in de kerstvakantie binnen de geldende corona regels alternatieve sportactiviteiten te organiseren.


We hopen uiteraard dat we vanaf 15 januari de zaal in mogen. Maar is dit dan niet het geval, dan zullen we ook dan weer kijken naar wat wél mogelijk is. Want lekker samen sporten is juist nu van extra groot belang. 


Vorige week vrijdag hebben jullie de factuur ontvangen voor de zaalcontributie. We zijn in deze corona tijd kritisch op onze uitgaven, maar tegelijkertijd liggen verreweg de meeste kosten voor de zaalcompetitie (denk aan de huur van de FAAZ-tent) vast. Daarom is de contributie van levensbelang voor onze club. Zonder hebben wij geen bestaansrecht, ook niet in dit corona tijdperk. Wij waarderen het enorm dat iedereen gewoon zijn contributie blijft betalen, want alleen met elkaar houden we de club financieel gezond.


Gelukkig hebben we ook leuk nieuws om te delen. We hebben namelijk drie hele mooie nieuwe sponsoren aan onze club weten te binden: Crisp, Staan en Vistra. We zijn heel blij en trots dat we deze drie partijen als sponsoren mogen toevoegen naast onze hoofdsponsoren Rabobank, Dutch Garden, Hockeydirect, Indica, mth, Nienaber en Volvo. We kijken uit naar een mooie samenwerking in het nieuwe jaar. 


Wij wensen iedereen hele fijne kerstdagen en alvast een gelukkig nieuw jaar. Op naar een sportief 2022!


 Het Bestuur

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]