Nieuwsbericht

Sponsoring

Sponsor in de spotlight: Vistra

Nieuws afbeelding 23-12-2021

Vistra is trotse sponsor van HC Naarden. Onze club is blij om nieuwe sponsor Vistra te mogen verwelkomen en daarom zetten wij deze graag even in de spotlight:

Bij Vistra geloven wij dat jouw onderneming en jouw medewerkers het verschil kunnen maken. Daarom helpen wij jou om met vertrouwen en doortastendheid mogelijkheden aan te grijpen op het moment dat ze zich aandienen. Onze klanten vertrouwen op onze expertise bij het nakomen van al hun juridische en financiële verplichtingen, zodat zij zorgeloos hun volgende zakelijke zet kunnen voorbereiden. Wij doen dit door te doen waar wij in uitblinken: risico’s reduceren en efficiëntie vergroten. Zo kunnen onze klanten zich focussen op waar zij het beste in zijn. Een soortgelijke samenwerking zien wij bij teamsporten: iedere speler draagt zijn of haar steentje bij om elkaar en het team beter te maken en samen de best mogelijke prestatie neer te zetten. Het motto van HC Naarden is niet voor niets dat hockeyen pas echt leuk wordt als je er – sportief gezien – uit haalt wat er in zit. Daarom is Vistra met trots sponsor van HC Naarden. Wij dragen graag bij aan de sportieve ontplooiing van de leden van de club. Wij hopen op een vruchtbare samenwerking en kijken ernaar uit elkaar spoedig langs de lijn te spreken.

Meer over Vistra Als zakelijke dienstverlener, beheerder van fondsen en partner in kostenanalyse en controle, helpt Vistra, met meer dan 5,000 medewerkers verdeeld over ruim 45 landen, klanten over de hele wereld. Vistra ondersteunt bedrijven wereldwijd om slimmer te werken, sneller te groeien, verantwoord te handelen, kapitaal te beschermen en grenzen te verleggen. Geïnteresseerd in de dienstverlening Vistra? Kijk dan op www.vistra.com. 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]