Nieuwsbericht

Sponsoring

Sponsor in de spotlight: Douwe Engelsman van Staan

Nieuws afbeelding 23-12-2021
Wat is je binding met Hockeyclub Naarden?
Sinds 5 jaar ben ik lid van HC Naarden, de eerste twee heb ik gespeeld in veteranen B. Sinds 3 jaar hockey ik in Veteranen C. 
Voor mij is hockey een combinatie van elementen. Iedereen is druk met gezin, werk en andere sociale verplichtingen. Voor mij is het belangrijk dat hockey dan een moment voor mijzelf is met gezelligheid, maar ook met een gemotiveerd team wat er vol voor gaat in het veld. Dat is iets wat ik heb gevonden bij Veteranen C.
Nu Wouter van Dun en ik het aanvoerderschap van C op ons hebben genomen, heb ik ook steeds meer in contact met de club. Hier merkte ik de toewijding van bestuur-, commissieleden en vrijwilligers en de ideeën die er zijn. De zondagen kunnen drukker en daar heb ik ideeën over. Dan is leuk om op mee te denken en te sparren, om ze de club nog gezelliger te maken.  
 
Waarom hebben je ervoor gekozen om sponsor van de club te worden?
Met Staan gaat het goed en dan is het ook leuk om iets terug te doen voor een club waar je graag komt. Dan is de upside ook nog dat er veel financials bij ons op de club rondlopen en dat is juist de doelgroep waar wij graag mee in contact komen. 
 
Kunnen we nu in deze tijd de rollen omdraaien en jouw bedrijf helpen?
Zeker. Mocht je werkzaam zijn binnen Finance en uitbereiding zoeken voor je teams (tijdelijk of vast) of zelf opzoek zijn naar een nieuwe baan, dan kom ik graag met je in contact. Staan is de specialist op gebied van Finance Recruitment en financiële opleidingen. Wij werven zowel voor vaste als tijdelijke functie. Dit doe ik samen met een team van bijna 80 collega’s. Dus laten we snel koffie drinken uit de Staan bekers op de club.

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]