Nieuwsbericht

Van het Bestuur

Planning voor de komende weken

Nieuws afbeelding 16-1-2022
Beste Leden,

De stof van de persconferentie van afgelopen vrijdag is neergedaald..... We zijn heel blij dat veel teams inmiddels weer gebruik hebben kunnen maken van de zaal. Weliswaar wedstrijden tussen HC Naarden teams, maar toch. Ter vervanging van de oorspronkelijke zaaltrainingen en zaalcompetitie organiseren we vanaf 17 januari een buitenprogramma. We kiezen hiervoor in verband met de onzekere zaal situatie en omdat we inmiddels alweer richting de reguliere veldcompetitie gaan. Dit programma is afhankelijk van de persconferenties die nog gaan komen (eerstkomende 25 januari), maar voor de komende twee weken (t/m 30 januari) gaan we uit van de volgende richtlijnen:

1. Veldtrainingen voor de jeugd gaan door zoals eerder gepland en gecommuniceerd.
2. Op zaterdag 22/1 en 29/1 organiseert de TS onderlinge duels buiten (onderling betekent in deze binnen HC Naarden). Uiterlijk woensdag 19 januari communiceren we dit programma.
3. Onze eigen zaalhockeyhal is in principe elke dag beschikbaar van 9 uur 's-ochtends tot 10 uur 's-avonds om onderlinge wedstrijden te spelen. Ook in dit geval dus HC Naarden teams tegen elkaar. 
4. De TS zal de zaal soms ook gebruiken voor trainingen en daarvoor de zaal reserveren.
5. Je kunt de zaalhockeyhal voor een uur reserveren.
6. De reservering gaat op volgorde van aanmelding, maar we proberen iedereen aan bod te laten komen. 
7. Op zaterdag 22/1 en 29/1 krijgen de senioren in principe voorrang bij de toewijzing van de zaal (aangezien de jeugd die dag op het buitenveld hockeyt). 
8. Reserveringen voor de zaal kun je indienen bij Clementine Niermans op dit email adres: [email protected]  
9. De corona regels voor de zaal van de KNHB zijn van toepassing. Zie ook https://www.knhb.nl/nieuws/jeugd-en-volwassenen-mogen-vanaf-15-januari-binnen-en-buiten-sporten     

We zijn blij dat we op deze manier een gevarieerd programma kunnen aanbieden voor al onze leden, zowel zaal als veld. We wensen iedereen veel speelplezier!

Met vriendelijke groet

Het Bestuur
 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]