Nieuwsbericht

Sponsoring

Clubactie Delta glasvezel: samen profiteren van cashback

Nieuws afbeelding 16-9-2022
Zoals je ongetwijfeld hebt meegekregen is DELTA Netwerk bezig met een campagne om glasvezel in Muiden, Muiderberg, Naarden en Huizen mogelijk te maken. Juist nu we veel thuis moeten werken en steeds meer met elkaar videobellen, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is. Het houdt ons, jong en oud, verbonden met elkaar. Als 20% van de inwoners zich op tijd aanmeldt, kómt het glasvezelnetwerk er daadwerkelijk. 

En dat is goed nieuws voor ons allemaal. Want zonder al teveel moeite kun jij een mooie bijdrage doen aan de club én zelf profiteren van extra voordeel! 

Meld je aan via HC Naarden
Wil je glasvezel? Meld je dan aan vóór 24 november voor een abonnement van DELTA of Caiway via onze club. Je bespaart daarmee €650 activatiekosten, maar je krijgt ook een cashback van €25,- en onze club zelfs €50,- per inschrijving! Dat kunnen we goed gebruiken voor de inrichting van onze nieuwe blaashal. Denk aan tribunes, geluidswerende doeken, extra goaltjes en balken voor de (keepers)trainingsveldjes. De bedragen worden alléén uitgekeerd bij het behalen van voldoende aanmeldingen en abonnementen in de buurt. 

Je kunt je aanmelden voor glasvezel én HC Naarden steunen door een abonnement af te sluiten voor tv, internet en/of telefonie door op de volgende links te klikken: Delta (http://aklam.io/yPuiPf) of Caiway (http://aklam.io/lTe9kc). Deze zijn al gekoppeld aan HC Naarden, dus het kost je verder geen extra moeite. Let op: het is niet alleen voor leden, maar ook voor familie, vrienden of buren die HC Naarden een warm hart toedragen.

Heb je vragen over de clubactie zelf? Mail dan naar [email protected].
Ga voor meer informatie over glasvezel naar Delta of Caiway
 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]