Nieuwsbericht

Scheidsrechters

Spelregel (Arbitrage) opfris avond

Nieuws afbeelding 19-9-2022 Wil jij als scheidsrechter goed voorbereid het veld op? Kom dan dinsdag 27 september naar de arbitrage opfris avond in het clubhuis!Veel ouders hebben (ooit) hun kaart gehaald, maar fluiten vervolgens te weinig om er routine in te krijgen. Het is een herkenbaar probleem voor veel ouders en ook ontzettend logisch. Ook de jeugd vindt het vaak spannend om na het behalen van de CS kaart daadwerkelijk te gaan fluiten. Wil jij met meer vertrouwen de wedstrijd van je zoon/dochter fluiten of als jeugdlid meer vertrouwen krijgen op het veld, kom jezelf dan opfrissen! We delen de avond bewust in 2-en, zodat er voldoende tijd & ruimte is om vragen te stellen.

Deel 1: 19.30 - 20.15 voor de beginnende scheidsrechters, waarbij het doel is om de regels weer even op te frissen en te zorgen dat je met meer vertrouwen het veld weer opstapt.

Deel 2: 20.30 - 21.15 is voor de meer ervaren (club)scheidsrechters, masterclassers en CS+ scheidsrechters die de basis al goed beheersen en nog beter willen leren fluiten. 

Op basis van jullie praktijk voorbeelden / vragen helpen we elkaar naar een hoger niveau. De avond zal verzorgd worden door de Masterclass & CS+ commissie en iedereen is welkom! Ook als je (nog) niet je CS kaart hebt kun je gewoon meedoen. 

Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnen lopen! We hopen jullie dinsdag 27 september te zien. 

Voor vragen, mail gerust naar [email protected]

Groet, Fred, Rolf & Alwiene
 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]