Nieuwsbericht

Algemeen

Het nieuwe keeperstenue is er!

Nieuws afbeelding 18-9-2022
Misschien hebben jullie ze al gezien, de mooie keeperstenues waarin Rick (keeper heren 1) en Luka (keeper dames 1) spelen. En met wat geduld zijn de rode shirts en broekjes er nu ook voor alle keepers! 

We gaan ze aan de vaste keepers uitdelen op:
Woensdag 21 september zullen wij er zijn van 16.45 uur tot 20.30 uur in de oude kleedkamer 5. Dat is tegenover kleedkamer 1, in het gangetje waar het scheidsrechterhok / fysio hok zit. Voor de teams met wisselkeepers, hou de HCN app en HCN website in de gaten! Waarschijnlijk gaan we tenues uitdelen op zaterdag 24 september. Exacte datum en tijden volgen nog.

!Belangrijk om te weten!
  1. Voor alle keepers die een rood of zwart tenue willen met achternaam en rugnummer naar keuze, dat kun je bij HockeyDirect gaan bestellen in de online HCN winkel. Dat tenue is dan ook helemaal van jezelf! We zijn nu bezig met de laatste details om dat te regelen. Shirt zal ongeveer €25 kosten en het broekje kost waarschijnlijk rond de €20.
  2. Iedere keeper krijgt standaard een rood tenue. Zonder achternaam op de rug van het shirt. Dit is ook gedaan om shirts te kunnen hergebruiken door een andere keeper en om te ruilen als je een andere maat nodig hebt. Dit tenue blijft eigendom van HC Naarden en moet je NIET inleveren bij de kledingcommissie aan het einde van het seizoen. Shirt en broekje horen bij en in de keeperstas! Als je keeperstas inlevert omdat je stopt met keepen bij HC Naarden moeten je keepers-shirt en keepers-broekje SCHOON in de tas zitten!
  3. Is je shirt / broekje te klein of te groot? Laat dan even weten dan kunnen we het omruilen.
  4. Wees zuinig op je shirt en broekje. Net als alle keepersmateriaal. Was het shirt en de broek, niet te warm, binnenstebuiten (dus bedrukking naar binnen gedraaid) en uiteraard NIET IN DE DROGER. Droogt heel snel op een hanger. Stop een shirt / broekje niet nat in een dichte / afgesloten tas! Laat even drogen, of beter: was het even :-)
  5. De keeperscommissie heeft hard gewerkt om een mooie kwaliteit keepershirt en broekje van Nike voor onze keepers te krijgen. We zijn daar meer dan een jaar mee bezig geweest, maar we zijn erg trots op het resultaat. 

Met sportieve groet,
De Keeperscommissie
 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]