Nieuwsbericht

Algemeen

Zeer geslaagde 2e editie van Open Golftoernooi

Nieuws afbeelding 18-9-2022 Afgelopen vrijdag 16 september vond de tweede editie van het HC Naarden Open Golftoernooi plaats op de uitdagende golfbaan van Spandersbosch. Rond 16.00 uur sloegen tien flights met in totaal circa 40 HC Naarden en businessclubleden af voor de strijd om de mooie wisselbeker.

Daarnaast waren er allerlei andere mooie golf-prijzen te winnen, welke werden aangeboden door In2Golf  De winst werd met een score van 33 slagen en een gemiddelde handicap van 30,3 in de wacht gesleept door de flight van Max Wösten, Sebastiaan Donner, Gijs Kurvers en Bas Haemakers. De ‘longest’ bij de heren werd gewonnen door Niels Rehe en bij de dames door Marjolein Risseeuw. De ‘neary’ bij de dames werd gewonnen door Mirjam Storm en bij de heren door Rogier van de Walle. 

Na afloop werd er uitgebreid geborreld op het terras, aangeboden door onze shirtsponsor Indicia (www.indicia.nl), en de dag werd afgesloten met een heerlijk BBQ. Al met al een zeer geslaagd toernooi en een mooie nieuwe traditie om door te zetten. 

Op naar volgend jaar!
 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]