Vacatures & Vrijwilligerstaken

Word ook vrijwilliger!
Het wordt pas écht leuk als je iets gaat doen!’HC Naarden bestaat al 35 jaar dankzij alle vrijwilligers die iets doen voor de club. Arbitrage, hockeyorganisatie, horeca, materialen, communicatie, sponsoring.. op alle gebieden kan jij iets betekenen. En een leuke manier om meer mensen te leren kennen. Je werkt altijd samen met andere commissieleden. 

Hoeveel tijd ben je kwijt? 
Dat verschilt per activiteit of per commissie en de rolverdeling binnen de commissie. Wil je meer weten, een keer kennismaken of proefdraaien? Neem dan contact op met de commissie waarin je iets wil doen. Heb je interesse in één van de vacatures? Mail met onze vrijwilligerscoördinator ([email protected]) of vul het het inschrijfformulier in op de website (onder De club / Lidmaatschap).

Actuele vacatures
HR
We willen een professionaliseringsslag maken in de vrijwilligers- en arbeidsovereenkomsten met onze trainers. Daarom zoeken wij met spoed een groep van 2 à 3 leden, die ons als vrijwilliger ondersteunen bij het verder stroomlijnen van de primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, VOG-aanvragen, het samen met de Technische Staf definiëren en creëren van opleidingen voor onder andere onze jeugdtrainers en het ondersteunen en begeleiden van sollicitatie- en contractbesprekingen met nieuwe medewerkers. Mocht je het leuk vinden om de club ook op dit gebied weer verder te helpen, laat het ons alsjeblieft weten!

Vrijwilligerscommissie
Ben jij contactgericht en vind je het leuk om actief mensen te benaderen voor vrijwilligersfuncties in de club? Gezien de groei van de club, willen we graag de vrijwilligerscommissie, die momenteel bestaat uit 1 persoon uitbreiden. De deze commissie houdt zich bezig met de werving en de betrekking van de vrijwilligers binnen HC Naarden, maar verder kunnen zij jullie ook informeren over de verschillende commissies en wat het betekent om vrijwilliger te zijn. Verder is deze commissie onder andere verantwoordelijk voor het up-to-date houden van het vacature overzicht en bijhouden van alle vrijwilligerstaken in LISA. 

Commissie Sportiviteit & Respect
Vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan een positief sportieve sfeer, door het bedenken én uitvoeren van een aantal events of campagnes in het hockeyseizoen? De commissie komt 4-5 keer per jaar bij elkaar. 

Barhoofd
Je runt de bar in ons clubhuis, samen met de vrijwilligers. Je bent ca. 6 keer per jaar een dagdeel beschikbaar (op zaterdag of zondag overdag). Een superleuke klus voor mensen met horeca-ervaring of hotelschool-achtergrond. Secretaris TC juniorenDe secretaris ondersteunt de Technische Commissie junioren bij alle activiteiten, werkzaamheden zijn onder andere het maken en beheren van de notulen van de TC-vergadering (vergadert 6-8 keer per jaar), agenda- en proces beheer, indelingscommunicatie en ondersteuning bij LISA. Superfijn als jij de persoon bent die de TC-junioren hierbij kan ondersteunen.

Categoriemanager JO18
Als categoriemanager ben je aanspreekpunt voor de teammanagers en ouders, volg je de ontwikkeling van spelers, denk je mee over de inhoudelijke ontwikkeling en ben je lid van de technische commissie (vergadert 6-8 keer per jaar). We zoeken momenteel een categoriemanager JO18.

Secretaris Technische Commissie Junioren
De secretaris ondersteunt de Technische Commissie junioren bij alle activiteiten, werkzaamheden zijn onder andere het maken en beheren van de notulen van de TC-vergadering (vergadert 6-8 keer per jaar), agenda- en proces beheer, indelingscommunicatie en ondersteuning bij LISA. Superfijn als jij de persoon bent die de TC-junioren hierbij kan ondersteunen.

Wedstrijdtafel
De wedstrijdtafel zorgt voor een goede ontvangst van de gastclubs en arbitrage. Je coördineert ook dat de watervelden worden besproeid. Dit doe je met z’n tweeën (op zaterdag of op zondagochtend). Je hoeft maar één of twee keer per seizoen beschikbaar te zijn. 

Materiaalcommissie
Je organiseert dat de teams aan de start van het seizoen voldoende trainingsmateriaal hebben. Je zorgt dat we als club kwaliteits- en kostenbewust inkopen. 

Keeperscommissie
De Keeperscommissie beheert het keepersmateriaal en zorgt voor het onderhoud. Ook organiseert de keeperscommissie evenementen om jeugdleden te interesseren voor de rol van keeper. We zoeken mensen die handig zijn met inkoop en administratie, maar ook mensen die het leuk vinden om iets te organiseren. 

Evenementencommissie Jeugd
Als lid van de evenementencommissie organiseer je 4 keer per jaar, samen met het jeugdbestuur, een activiteit. Denk aan het D-feest of het B-toernooi. Je hebt een begeleidende rol naar het jeugdbestuur. 

Jeugdbestuur
Als lid van het jeugdbestuur regel je allerlei zaken die te maken hebben met de jeugdleden van HC Naarden, zo organiseer je 4 keer per jaar, samen met het de evenementencommissie jeugd, een activiteit. Denk aan het D-feest of het B-toernooi. 

Super Sundaycommissie
De nieuw op te richten Super Sundaycommissie werkt samen met de horecamanager om de zondagen dat D1 en H1 thuis spelen, tot een feestje te maken. Dit doe je door leuke initiatieven te bedenken én uit te voeren. Interesse? 

Barmedewerker avond - doordeweeks 
Je runt de bar op een doordeweekse avond. Daarvoor ben je wekelijks een avond beschikbaar. Je ontvangt voor je inzet een vrijwilligersvergoeding. 

Kokkies
Eens in de twee weken maak je een maaltijd klaar voor onze trainers. Doordeweeks maken de trainers lange uren en daarom bieden we ze een maaltijd aan. Het gaat om ca. 4 eters per keer. Koken doe je lekker thuis en je krijgt een vergoeding voor de onkosten. 

Kluscommissie
De kluscommissie steekt 2 à 3 keer per jaar de handen uit de mouwen om het clubhuis op orde te houden. Voor mensen die handig zijn met boormachine, verf en/of elektra.


 
 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]