Vacatures & Vrijwilligerstaken


Word ook vrijwilliger!

Het wordt pas écht leuk als je iets gaat doen!’

HC Naarden bestaat al 35 jaar dankzij alle vrijwilligers die iets doen voor de club. Arbitrage, hockeyorganisatie, horeca, materialen, communicatie, sponsoring.. op alle gebieden kan jij iets betekenen. En een leuke manier om meer mensen te leren kennen. 


Je werkt altijd samen met andere commissieleden. Hoeveel tijd ben je kwijt? Dat verschilt per activiteit of per commissie en de rolverdeling binnen de commissie. Wil je meer weten, een keer kennismaken of proefdraaien? Neem dan contact op met de commissie waarin je iets wil doen. Heb je interesse in één van de vacatures? Mail met onze vrijwilligerscoördinator ([email protected]) of vul het het inschrijfformulier in op de website (onder De club / Lidmaatschap). Actuele vacatures

Keeperscommissie

De Keeperscommissie beheert het keepersmateriaal en zorgt voor het onderhoud. Ook organiseert de keeperscommissie evenementen om jeugdleden te interesseren voor de rol van keeper. We zoeken mensen die handig zijn met inkoop en administratie, maar ook mensen die het leuk vinden om iets te organiseren. 


Categoriemanager  

Als categoriemanager ben je aanspreekpunt voor ouders, volg je de ontwikkeling van spelers, initieer je oefenwedstrijden en ben je lid van de technische commissie (vergadert 8 keer per jaar). We zoeken momenteel een categoriemanager E6 en categoriemanager benjamins. 


Lid Commissie Sportiviteit & Respect

Vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan een positief sportieve sfeer, door het bedenken én uitvoeren van een aantal events of campagnes in het hockeyseizoen? De commissie komt 4-5 keer per jaar bij elkaar. 


Wedstrijdtafel

De wedstrijdtafel zorgt voor een goede ontvangst van de gastclubs en arbitrage. Je coördineert ook dat de watervelden worden besproeid. Dit doe je met z’n tweeën (op zaterdag of op zondagochtend). Je hoeft maar één of twee keer per seizoen beschikbaar te zijn. 


Manager H1

Team Heren 1 (overgangsklasse) zoekt een manager om het team op organisatorisch vlak te ondersteunen. Je bent een paar uur per week beschikbaar. Een leuke rol als je affiniteit hebt met tophockey!  


Blaashalcommissie

De Blaashalcommissie is verantwoordelijk voor de nieuwe zaalhockey-blaashal die op 9 december geopend gaat worden. Je coördineert de plaatsing, het beheer en de jaarlijkse afbouw van de hal. 


Materiaalcommissie

Je organiseert dat de teams aan de start van het seizoen voldoende trainingsmateriaal hebben. Je zorgt dat we als club kwaliteits- en kostenbewust inkopen. 


Evenementencommissie

Als lid van de evenementencommissie organiseer je 4 keer per jaar, samen met het jeugdbestuur, een activiteit. Denk aan het D-feest of het B-toernooi. Je hebt een begeleidende rol naar het jeugdbestuur. 


Super Sundaycommissie

De nieuw op te richten Super Sundaycommissie werkt samen met de horecamanager om de zondagen dat D1 en H1 thuis spelen, tot een feestje te maken. Dit doe je door leuke initiatieven te bedenken én uit te voeren. Interesse? 


Barhoofd

Je runt de bar in ons clubhuis, samen met de vrijwilligers. Je bent ca. 6 keer per jaar een dagdeel beschikbaar (op zaterdag of zondag overdag). Een superleuke klus voor mensen met horeca-ervaring of hotelschool-achtergrond. 


Barmedewerker avond - doordeweeks 

Je runt de bar op een doordeweekse avond. Daarvoor ben je wekelijks een avond beschikbaar. Je ontvangt voor je inzet een vrijwilligersvergoeding. 


Kokkies

Eens in de twee weken maak je een maaltijd klaar voor onze trainers. Doordeweeks maken de trainers lange uren en daarom bieden we ze een maaltijd aan. Het gaat om ca. 4 eters per keer. Koken doe je lekker thuis en je krijgt een vergoeding voor de onkosten. 


Kluscommissie

De kluscommissie steekt 2 à 3 keer per jaar de handen uit de mouwen om het clubhuis op orde te houden. Voor mensen die handig zijn met boormachine, verf en/of elektra.


DTP-er

De communicatiecommissie zoekt versterking van een DTP-er. Je bent handig in het opmaken van flyers, visuals, etc. Inzet een paar uur per maand. 


Ledenwijzercommissie

De Ledenwijzer is het paradepaardje van onze club. Dit prachtige jaarboek wordt gemaakt door een team van fotografen en redacteuren. We zoeken hobbyfotografen, redacteuren en mensen die handig zijn in coördineren en organiseren. 


Accountmanager Hockeydirect

Wil jij de relatie met onze kledingsponsor tot een groot succes maken? Je onderhoudt de operationele contacten met onze sponsor Hockeydirect. Je coördineert de inkoop van kleding en materialen. Voor iemand met een commerciële drive! 


Vrijwilligerscoördinator

Ben jij contactgericht en vind je het leuk om actief mensen te benaderen voor vrijwilligersfuncties in de club? De vrijwilligerscoördinator helpt commissies om leuke en geschikte vrijwilligers te vinden.


 
 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]