Opzeggen

Verhuizen, studeren of een andere reden om te stoppen met hockeyen? Als je je lidmaatschap wilt opzeggen, dan moet je dat vóór 1 mei bij de ledenadministratie doen, voorafgaande aan het eerstvolgende seizoen dat je niet meer mee wilt spelen.

Opzeggen kan via het OPZEGFORMULIER achter de Mijn HC Naarden inlog. Of met een mail naar de ledenadministratie ([email protected]). 


Senioren / veteranen
Senioren/veteranen hebben tot 1 juni de gelegenheid om op te zeggen.


Procedure 

  • Je ontvangt per e-mail een ontvangstbevestiging van de opzegging. Als je geen bevestigingsmail hebt ontvangen binnen vijf werkdagen dan kan het zijn dat de opzegging niet is ontvangen. Controleer ook je spam/junk e-mail. Je dient dan contact op te nemen met [email protected].
  • Mondelinge afmeldingen of afmeldingen die worden gedaan bij andere personen dan de ledenadministratie worden niet geaccepteerd.
  • Indien opzegging plaatsvindt op of na 1 mei (of voor senioren/veteranen op of na 1 juni) dient men het gehele contributiebedrag voor het eerstvolgende seizoen te voldoen. Hierop worden geen uitzonderingen gemaakt, behalve voor eindexamenkandidaten, die tot uiterlijk 1 week na bekendmaking van de examenuitslag kunnen opzeggen.
  • Bij opzeggingen gedurende het seizoen vindt geen restitutie van de contributie plaats. Zie hiervoor De club > Lidmaatschap > Contributie.

 

Wij willen graag weten waarom je besloten hebt om je lidmaatschap te beëindigen. Ga je verhuizen, studeren of vind je hockey niet meer leuk? We horen het graag. Niet alleen voor de statistiek, maar vooral zodat we er misschien nog iets van kunnen leren.


Wist je dat…

  • 1 mei voor veel hockeyverenigingen in de regio Gooi- en Vechtstreek de geldende opzegdatum is.
  • als jij je kind bij een andere hockeyvereniging inschrijft en je kind wordt daar geplaatst, je er dan rekening mee moet houden dat dit tot een dubbele contributie verplichting kan leiden (1 bij HC Naarden wegens een te late opzegging en 1 bij de nieuwe club wegens plaatsing).
  • bericht van jeugd aannames bij veel clubs in onze regio vaak pas plaatsvindt in de loop van / eind mei en bij sommige zelfs pas in juni.
  • de uiteindelijke teamindeling rond eind juni pas bekend gemaakt wordt.


Met sportieve groet,


Ledenadministratie HC Naarden

[email protected]

 
 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]