hockey reglementen & gedrag

HC Naarden is een club die staat voor plezier, sportief en waardering. We vinden een positieve sfeer, respect voor elkaar en de omgeving én betrokkenheid erg belangrijk. Er is plaats voor plezier in de sport én voor de ambitie om te presteren. 

Als club willen we een sfeer en omgeving bieden waarin sociale veiligheid van iedereen gewaarborgd wordt én ook zo wordt ervaren. We kennen al vele jaren gedragsregels voor spelers, trainers, coaches, managers en spelbegeleiders. De essentie: we gaan respectvol om met elkaar, we zijn open en positief, we zorgen voor een veilige omgeving en we tasten niemand in zijn waarde aan.

Lees hier verder: Gedragsregels HC Naarden 

Vertrouwenspersoon
Op onze club is sinds 2015 een vertrouwenspersoon beschikbaar. Je kan bij de vertrouwenspersoon terecht met vragen over of de manier van omgaan met elkaar binnen jouw team of elders binnen de vereniging. Dat kan bijvoorbeeld gaan over pesten of grensoverschrijdend gedrag. De vertrouwenspersoon is er ook voor vragen die kunnen spelen vóórdat er problemen zijn. Bij een vertrouwenspersoon kun je terecht met vragen die je niet makkelijk stelt of waarvan je bang bent dat er niet serieus op gereageerd gaat worden. De vertrouwenspersoon is er zowel voor teamleden, als voor trainers, coaches, ouders en begeleiders. Je bereikt de vertrouwenspersoon via [email protected]  nl

Lees hier verder: Vertrouwenspersoon van HC Naarden. Waar en wanneer kun je er terecht? 

Pestprotocol
Daarnaast hebben we als club een pestprotocol. Met dit pestprotocol wil HC Naarden inzicht geven in hoe zij bescherming en waarborging wil bieden tegen deze vorm van ongewenst gedrag. Hockeyen bij HC Naarden moet in alle gevallen leuk en veilig zijn. Het is een gegeven dat pestslachtoffers lange tijd last kunnen blijven houden hiervan.

Lees hier verder: Pestprotocol HC Naarden 


 
 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]