Trimhockey

Trimhockey is een succesvolle en groeiende tak binnen de KNHB en binnen de Hockeyclub Naarden. Trimhockey richt zich op mensen die graag (weer) in team/groepsverband sporten maar zich niet willen verplichten aan de wekelijkse competitie op zondag. De groep trimhockeyers is daarom zeer divers en varieert van beginnende spelers tot zeer ervaren spelers. De gemeenschappelijke noemer is een sportieve instelling, interesse en plezier in het hockeyspel en gezelligheid. In de loop der jaren is gebleken dat er duidelijke behoefte is aan deze recreatieve vorm van hockey. Steeds meer mensen zijn gaan trimhockeyen, maar ook steeds meer verschillende groepen zijn dat gaan doen.

 


Doelgroepen

  • mensen met weinig of geen hockeyervaring die het leuk vinden om spelenderwijs te leren hockeyen en meer te begrijpen van het hockeyspel, ook bijvoorbeeld om dit met de hockeyende kinderen te kunnen delen;

  • ook is er een groep die puur uit sociaal en sportief oogpunt van deze vorm van vrijetijdsbesteding gebruik wil maken, zonder via kinderen aan het hockey verbonden te zijn;

  • ex-competitiespelers die in het weekeinde niet langer gebonden willen zijn en graag vrijblijvend en recreatief willen hockeyen.


Doel

Ongeacht de hockeyervaring van een Trimhockeyer, is het doel van Trimhockey:

  • met elkaar leren hockeyen dan wel anderen laten (leren) hockeyen;
  • vrijblijvend met elkaar sporten zonder competitieverplichting;
  • in stand houden of verbeteren van de lichamelijke conditie;
  • sociaal contact, gezelligheid.

 


Of je nu veel of weinig hockeyervaring hebt, je kunt altijd deelnemen aan Trimhockey. De ervaring heeft geleerd dat als je de doelstellingen deelt en de trainer de verschillen in vaardigheid weet te stroomlijnen, het verschil in achtergrond weinig problemen oplevert.

 


Interesse?

Kijk voor meer informatie over trimhockey en aanmelden bij HC Naarden op Hockey > Trimhockey > bij HC Naarden   

 
 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]