Nieuws

 
Nieuws afbeelding
19 aug 2019

HC Naarden trainingspakken of hoodies met korting!

Wil jij met je nieuwe team ook het enige echte HC Naarden trainingspak of alleen een hoody voor een appel en een ei ?
 
Ga gauw met je team de goede maten passen in het clubhuis en bestel dan nu je team jas of teampak met het officiële HC Naarden logo (minimaal 8 pakken) met 30 % korting bij Hockey Republic. De prijzen vind je in de bijlage.
Sponsoring van deze pakken door een ouder of anderzijds is goed mogelijk. Dit kan de ‘deal’ per kind zeer aantrekkelijk maken (sponsor betaalt bijvoorbeeld de helft of de aanschaf van alle pakken).
Jouw team blij en voor de sponsor een fantastische exposure voor maar € 300 aan HC Naarden.

 
Nieuws afbeelding
16 aug 2019

GJK: wedstrijdschema is bekend!

Zaterdag 24 augustus 2019 is de 7e editie van het Goois Jeugdhockey Kampioenschap (GJK)  en het wedstrijdschema is bekend!  
Traditiegetrouw starten we het nieuwe hockeyseizoen (2019 – 2020) op sportieve wijze met het Goois Jeugdhockey Kampioenschap (GJK). Het toernooi voor alle A t.m. D teams van ALLE Gooise clubs die tegen elkaar zullen gaan spelen: Gooische, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden en 't Spandersbosch.  Alle managers hebben reeds informatie ontvangen en zij dienen zich te melden bij de wedstrijdtafel uiteraard tijdens het GJK. 


Speelschema
Wie speelt waar?
·       Jongens D                        : Spandersbosch
·       Meisjes D                         : Hilversum
·       Jongens C                         : Huizen
·       Meisjes C                          : Naarden
·       Jongens B & Meisjes B      : Gooische
·       Jongens A & Meisjes A      : Laren


Elke vereniging ontvangt dus één leeftijdscategorie. Het volledige wedstrijdschema is te vinden zijn in de  hockey app  (LISA onder het kopje meer)  en op  http://www.hcnaarden.nl/gjk/  
LET OP, elk jaar er last minute wijzigingen dus controleer ook altijd nog op vrijdagavond of de wedstrijden van jouw team ongewijzigd zijn. 


Voor vragen graag een mail te sturen aan  [email protected]  

 
Nieuws afbeelding
2 aug 2019

Oud-international Rogier Hofman in staf Heren-1

Komend seizoen zal de staf van Heren-1 versterkt worden met 212-voudig international Rogier Hofman. Hij wordt assistent-trainer, naast Jaap Overgaauw en Vincent van de Peppel. Hofman speelde met Oranje op de WK's van 2006, 2010 (brons) en 2014 (zilver). Ook was hij actief op de Olympische Spelen van 2012 en 2016. Voor het Nederlands Elftal scoorde hij in totaal 44 keer. Rogier speelde o.a. voor SCHC en Bloemendaal. Na zijn hockeycarrière werd hij ondernemer en startte hij onder meer het bedrijf Fanbased. Hij is daarnaast vertegenwoordiger in het hoogste bestuursorgaan van de internationale hockeyfederatie FIH. Rogier woont in Naarden, heeft twee kinderen en wil in de toekomst verder actief worden op de club. We zijn er trots op dat hij ons komt versterken en heten hem van harte welkom!

 
Nieuws afbeelding
25 jul 2019

Let op werkzaamheden: veld 5 komt eraan!

Vanaf 22 juli wordt het NVC veld omgetoverd tot ons nieuwe veld 5. Dit betekent dat in de komende weken er mogelijk overlast is als gevolg van de werkzaamheden, die worden verricht op het sportpark Naarden.
Graag vragen wij hiervoor ieders aandacht zodat de realisatie van het nieuwe kunstgrasveld veilig kan verlopen.
Het werk wordt uitgevoerd door CSC Sport te Zeewolde. CSC Sport heeft op het project (tijdens de realisatie uren ) continue een coördinator beschikbaar die primair let op een veilige en bereikbare omgeving voor gebruikers van het sportpark. Als werktijd houdt CSC Sport werkdagen aan tussen 7.00 uur en 18.00 uur.

 
Nieuws afbeelding
15 jul 2019

Het seizoen 2018-2019 van HC Naarden

Geniet nog even van het mooie en gezellige seizoen van HC Naarden in dit leuke filmpje met alle hoogtepunten van seizoen 2018-2019.
 

 
Nieuws afbeelding
10 jul 2019

aan- en afmelden voor zaalhockey

De KNHB is alweer begonnen met de voorbereidingen voor het zaalhockey seizoen2019-2020. Omdat het voor de bond altijd weer een hele puzzel is om de wedstrijd- en zaalschema's rond te krijgen, hebben ze de deadline om zaalhockeyteams aan te melden,weer als vanouds lekker vroeg in het seizoen. Dat betekent dat we half september moeten laten weten hoeveel teams er vanuit HC Naarden meedoen in de zaal. Vandaar dat we gaan starten met de inventarisaties. Aan- en afmelden voor zaalhockeymoet voor zondag 15 september enkan via:  [email protected]


Want... Net zoals vorige jaren doet de E8 t/m B-jeugd automatisch mee met zaalhockey. Wil je niet meedoen, meld je dan nu AF voor zondag 15 september [email protected] een cc naar je manager.


En omdat er in de A-jeugd altijd heel veel spelers zitten met minder tijd (die eindexamen doen of stage lopen) bleek het niet altijd even makkelijk om teams samen te stellen. Daarom moeten ook dit jaar de spelers van de A-breedteteams zich AANMELDEN voor zaalhockey.Bespreek danookmet je team tijdens de GJK of jullie willen gaanzaalhockeyenof niet. Het is namelijk niet mogelijk om losse spelers te plaatsen in een gelegenheidsteam. Dus... wil je hockeyen in de A, meld je dan AAN voor zondag 15 september [email protected] een cc naar je manager. Lijnteams spelen automatisch mee, dus voor hen is aanmelden is dan ook niet nodig.


Met sportieve groeten,
Zaalhockey Commissie HC Naarden
Jurrytvan Arend, Lisette Bakker, MarjonHaijtink, MartineMittertreiner, Gabrielle vanWaes, Lonneke van Wijk

 
Nieuws afbeelding
8 jul 2019

David ten Hove nieuwe coach Dames-1

We hebben goed nieuws: onze dames hebben een nieuwe trainer-coach! David ten Hove neemt het stokje over van Axel Wessels die het afgelopen seizoen stopte vanwege zijn werk. David speelde zelf in de jaren '90 op het hoogste niveau bij Hattem. Als trainer-coach is hij al meer dan twintig jaar actief met zowel heren als dames teams. Zo stond hij aan het roer bij Overgangsklassers als Alkmaar (heren) en Alecto (dames) en bij de 1e Klasse teams van Hattem en Amstelveen (heren) en Upward (dames). Ten Hove koppelt zijn jarenlange coaching en een sportmanagement achtergrond met de hoogst haalbare hockey vakdiploma's en heeft daarnaast ook ruime ervaring in de organisatie en het management van (jeugd-)hockeyopleidingen. Deze combinatie maakt hem uitermate geschikt om te gaan bouwen aan een vernieuwd Dames-1 dat na de terugval afgelopen jaar uit de Overgangsklasse met frisse moed en gezonde ambitie in de 1e Klasse zal gaan starten. Hij zal hierin worden geassisteerd door Chris van Nus die het afgelopen seizoen ook die rol bij het team vervulde. Met David is een termijn van twee jaar afgesproken.
Marc van Wijk (voorzitter): " David is een ervaren coach met een duidelijke visie op hockey. Hij is zeer gedreven en weet het beste uit speelsters naar boven te halen. Samen met Chris van Nus, die onder andere zeer sterk is in videoanalyses, vormt hij een ijzersterk team. We verwachten dat onze dames het komend jaar weer boven in de 1e Klasse mee kunnen gaan doen en wensen David en Chris veel succes. "
David ten Hove: " Het is een mooie uitdaging voor mij en de staf om met deze jonge en talentvolle groep een nieuw proces te starten. We willen bovenin de 1e Klasse meespelen en investeren in deze groep die op langere termijn hopelijk een stabiele Overgangsklasser zal zijn." 
Nieuws afbeelding
29 jun 2019

NVC draagt veld 5 over met unieke voetbalwedstrijd

Vanavond draagt NVC veld 5 officieel over. De voetballers hebben hiervoor een speciale wedstrijd georganiseerd: de langste voetbalwedstrijd van ‘t Gooi. 
De wedstrijd begon om 09:00 en gaat door tot 21:00. Het laatste deel van deze sportieve pot gaat tussen NVC en een speciale afvaardiging van HC Naarden. 
Na afloop wordt het veld overgedragen aan HC Naarden-voorzitter Marc van Wijk.

 
Nieuws afbeelding
26 jun 2019

ALV 4 juli

Op   donderdag 4 juli om 20.30 uur   is de Algemene Ledenvergadering (ALV) in het HC Naarden Clubhuis. Inloop vanaf 20.00 uur.
Wil jij ook weten wat er allemaal in jouw club speelt? Kom dan naar de ALV. Je krijgt een update over de financiën, de laatste stand van zaken over lijn- en breedtehockey, de ontwikkelingen rondom veld 5 en er is een wisseling van de wacht in het bestuur. Karin Bom, secretaris, zal met instemming van de ALV het stokje overdragen aan Renske Meij.

De volledige agenda kun je vinden op de website, achter de inlog in 'Mijn HC Naarden' (club > documenten > ALV). Hier kun je tevens de notulen van de vorige vergadering bekijken  
We kijken ernaar uit je donderdag 4 juli te verwelkomen.
Bestuur HC Naarden

 
Nieuws afbeelding
26 jun 2019

Sportways kamp met Maartje Paumen en Charlotte Vega!

Train met oud-international Maartje Paumen en Hoofdklasse-speelster Charlotte Vega!
Het is alweer bijna zomervakantie. Tijdens het SportWays Top hockey dagkamp van 17 t/m 19 juli 2019 op Hockeyclub Naarden kun jij op het veld staan met (oud) Hoofdklasse-spelers Maartje Paumen en Charlotte Vega . Dat wordt te gek!

Maartje is één van de grootste Nederlandse hockeysters ooit. Ze is tweevoudig wereldkampioen, heeft 235 interlands en 195 goals op haar naam staan, won goud én was topscorer op de Olympische Spelen en werd daarbovenop twee keer benoemd als " FIH Best Player of the World ". Haar wapen? De sleeppush.

Charlotte Vega komt wekelijks in actie voor Amsterdam Dames 1, waar ze ' het scoringskanon ' van haar team is. Deze oud-international is tevens onderdeel van het SportWays Ambassadeursteam!

Je kunt dit dreamteam alles vragen en jullie zullen van hen de fijne kneepjes van hockey aangeleerd krijgen. En vooral: samen trainen! Wil je met Maartje én Charlotte tijdens het Top hockey dagkamp op het veld staan? Meld je dan snel aan!

Meer informatie en inschrijven:
https://nl.sportways.com/nl/locations/naarden?utm_source=club&utm_medium=Naarden&utm_campaign=Q2_19

Kom je met 6 of meer teamgenootjes minimaal 3 dagen naar dit kamp? Stuur SportWays – vóórdat jullie je hebben aangemeld – alle namen en de locatie van het kamp naar [email protected] en ontvang 15% korting per persoon.

 
Nieuws afbeelding
26 jun 2019

Zit je in D, B of C? Word ook trainer!

Beste speler van de D,B & C,  We zijn trots op ons 'jeugd-traint-jeugd' principe waarbij we afgelopen jaar ook succesvol de eerste stappen hebben gemaakt met de Naarden Hockey Academy die tot doel heeft het opleiden & begeleiden van onze jeugdtrainers! Dit programma gaan we verder uitrollen aankomend seizoen!
We hebben al vele aanmeldingen mogen ontvangen voor het aankomend seizoen om onze Jongste jeugd te gaan trainen en zoeken we nog een paar trainers die begeleid worden op het veld onder leiding van onze hoofdtrainers; Ben jij aankomend seizoen een 1e jaars B-speler, dan kom je in aanmerking om de E8 te gaan trainen, 1x per week Ben jij aankomend seizoen een 2e jaars C-speler, dan kom je in aanmerking om de E6 te gaan trainen, 1x per week Ben jij aankomend seizoen een 1e jaars C-speler, dan kom je in aanmerking om de F te gaan trainen, 1x per week Ben jij aankomend seizoen een 2e jaars D-speler, dan kom je in aanmerking om de Benjamins te gaan trainen, elke zondagochtend van 9 tot 10hr.
Heb je interesse, stuur dan snel een mail naar  [email protected] , dank je wel! 
Met vriendelijke groeten,

Suzanne Stuurman
Bestuurslid TC junioren / Jongste Jeugd HC Naarden
[email protected]

 
Nieuws afbeelding
23 jun 2019

Jong Heren 1 Nederlands Kampioen

In de zinderende hitte op hockeyclub Leonidas heeft Jong Heren 1 in Rotterdam het Nederlands Kampioenschap binnengehaald. 
Drie keer wonnen de mannen van Mark Klijnsma en waren daarmee onnavolgbaar voor de concurrentie. 
"Dit team heeft in twee seizoenen pas een keer verloren. Het winnen van het NK is een mooi laatste moment voor echte HC Naarden jongens, die nu afscheid nemen. Ik ben zo blij met deze titel!", aldus een trotse Klijnsma.
De eerste wedstrijd eindigde in een overtuigende overwinning met 3-0 tegen Ring Pass. De tweede wedstrijd was Pinoke de tegenstander. Na 35 minuten (de reguliere speeltijd tijdens het NK) stond 2-1 voor HC Naarden op het scorebord. De titel gloorde. De laatste wedstrijd moest minimaal een gelijkspel zijn voor de winst maar dat was niet wat de spelers in gedachte hadden. Met 4-1 werd Den Bosch opgerold.
Voor het komend seizoen wordt het vast weer genieten nu een groot deel van JH1 doorstroomt naar Heren 2. Dat belooft!
Van harte gefeliciteerd JH1! Kampioenen Ole Ole!

     

 
Nieuws afbeelding
22 jun 2019

JH1 strijdt om Nederlands kampioenschap

Zondag speelt JH1 drie wedstrijden om het Nederlands kampioenschap. De mannen van Mark nemen het op tegen de JH1’s van Ring Pass, Pinoke en Den Bosch.

De eerste wedstrijd begint om 11:40 uur op Leonidas in Rotterdam. De laatste om 15:00. 


Supporters zijn meer dan welkom om onze jongens aan te moedigen! Succes mannen!


Adres Leonidas: Toepad 95, 3063 NJ Rotterdam

 
Nieuws afbeelding
17 jun 2019

Last call!!! 6 juli HC Naarden Familietoernooi: schrijf je nu nog in!

Durf jij je op 6 juli met jouw team te wagen in het hol van de leeuw? Slingerend aan de lianen speel je diverse wedstrijdjes en aan het eind van de dag ga jij in je beste tijgerpak met je team los bij de act en de bbq. Stel snel een team samen en schrijf je in via het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Wees er snel bij, want vol = vol.

Wanneer
Zaterdag 6 juli om 11:30 tot ca 20:00 uur.
Ga naar www.hcnaarden.nl/familietoernooi voor alle info en om je aan te melden.
 

 
Nieuws afbeelding
16 jun 2019

Slotdag 15 juni: Onverwacht zonnetje & veel sportief plezier

Zaterdag 15 juni hebben ongeveer 240 kinderen het seizoen feestelijk afgesloten op de club. De meisjes F, jongens E6 en meiden E6 speelden ieder 3 wedstrijden en 2 vaardigheden. Waaronder knotshockey en gaten schieten met Sportways en shoot-outs met een speler uit H1 en keeper. De dag begon met flinke tegen, maar precies bij de start van het toernooi werd het droog en brak er zelfs een zonnetje door. In totaal waren er 30 jongens en meisjes teams die met een feestelijk toernooi het seizoen afgesloten hebben.
De Evenementen commissie Jongste Jeugd

 
Nieuws afbeelding
15 jun 2019

Bestuur draagt nieuwe secretaris voor: Renske Meij

Op de aanstaande Algemene Ledenvergadering (donderdag 4 juli) draagt het bestuur van HC Naarden Renske Meij voor als opvolger van de huidige secretaris Karin Bom.
Even voorstellen: Renske Meij, kandidaat secretaris
"Ik ben Renske Meij, 46 jaar, getrouwd met Lucien. Hockeyen doe ik van kinds af aan en ik vind het erg leuk dat mijn hele gezin er enthousiast voor is geworden. Onze oudste Lucas gaat komend seizoen naar de B, Gijs naar de C en Annemijn naar de D. Lucien en ik spelen bij de veteranen.
Nadat we vanuit Amsterdam in Bussum kwamen wonen, ben ik in eerste instantie als trim-lid gestart bij HC Naarden, heel gezellig. Na een paar seizoenen ontstond daaruit een veterinnenteam en omdat de kinderen inmiddels iets groter waren, had ik wel zin om weer wedstrijden te spelen. Sindsdien heb ik niet alleen langs de lijn maar ook elke week weer in het veld veel lol en dankzij een toptrainer dit seizoen z é lfs nog veel nieuwe dingen geleerd!
Toen de kinderen om beurten gingen hockeyen, vonden en Lucien en ik het leuk om actief betrokken te zijn. Dat hebben we beide gedaan als coach/manager en Lucien verder als barhoofd en ik meerdere jaren in de organisatie van het Hartsticke Naarden Familietoernooi.
Ik werk als jurist, voornamelijk op arbeidsrechtelijk gebied. Jaren in vaste dienst als bedrijfsjurist en sinds 2015 op interim basis, wat me eveneens goed bevalt.
Behalve hard werken, vind ik hard genieten ook belangrijk. Sporten hoort daar zeker bij. Natuurlijk om fit te blijven maar ik vind het zo bijzonder om nu ook bij mijn eigen kinderen te ervaren wat een teamsport - en hockey in het bijzonder - verder in sociaal opzicht allemaal bijdraagt aan lol en aan hun ontwikkeling. Een hockeyclub is - net als school - toch voor veel kinderen een plek waar het zijn of haar hele jeugd komt. Hoe fijn om dan bij zo’n club als HC Naarden te spelen, waar de sfeer relaxt is en zo veel goed is geregeld.
Toen ik werd benaderd om het stokje van Secretaris van het bestuur van Karin over te nemen, was ik zeer verrast en vereerd. Ik realiseerde me meteen dat het een flinke uitdaging is om de fantastische en zorgvuldige manier waarop Karin dit de afgelopen jaren heeft gedaan te evenaren maar met inzet en enthousiasme kom ik vast een eind. Ik heb in elk geval veel zin om een bijdrage te leveren voor de club waar ik met mijn gezin zo vaak en graag kom." 
Nieuws afbeelding
13 jun 2019

Gemeenteraad Gooise Meren akkoord met financiering veld 5

De gemeenteraad van Gooise Meren heeft gisterenavond ingestemd met de begroting voor de herinrichting van het sportpark waar ook HC Naarden onder valt. Hiermee is de weg definitief vrij voor een vijfde veld voor onze club. 
Over de vervolgstappen en tijdspad is de club al in overleg met de gemeente. Zodra hier meer duidelijk over is, zullen we dit delen.
Voor de kinderen die onder voorbehoud van veld 5 zijn aangenomen, betekent dit dat zij nu definitief een plek krijgen op HC Naarden. Zo snel mogelijk volgt via de mail meer informatie.

 
Nieuws afbeelding
7 jun 2019

Vanaf 17 uur trainingen AFGELAST

Helaas, de dreiging komt nu wel heel dichtbij: trainingen vanaf 17 uur worden afgelast. Is een kind al onderweg of al op de club, dan beginnen we met hen tot het echt niet meer kan.
Jammer, zo'n laatste keer ....

 
Nieuws afbeelding
6 jun 2019

Nieuw Heren 3 team zoekt versterking

Tussen de 27 en 35 jaar en enig hockeytalent? Dan zijn wij op zoek naar jou! Een team van 14 gasten tussen de 27 en 35 gaan komend seizoen van start op HC Naarden. We willen de groep iets vergroten zodat we allemaal een keer een weekendje weg kunnen zonder problemen...
We zullen 1 keer per week fanatiek trainen, spelen op zondag en natuurlijk een klein biertje na afloop drinken. Wat wil je nog meer? Neem contact op met Onno (06-28573877) voor alle info en train binnenkort met ons mee! 

 
Nieuws afbeelding
6 jun 2019

Thank You jeugdtrainers!


Thank You jongste jeugdtrainers seizoen 2018/2019: Robin, Tessa, Fenne, Eline, Floor, Mette, Renee, Daniël, Meike, Cato, Pieter, Floor, Maartje, Tijn, Anniek, Julie, Maarten, Wieger, Onno, Youp, Felix, Hidde, Caspar, Maarten, Anton, Job, Oscar, Tibbe, Claire, Ilse, Cato, Fleur, Joep, Sam, Colin, Bart, Nicoline, Jean-Paul, Ilse, Naut, Iris, Ties, Anna, Juriaan, Julia, Joosje, Thijmen, Olivier, Noah, Charlotte, Bas, Frederique, Quirine, Luuk, Jinte, Tessel, Marieke, Isabelle, Cleo, Roos, Lotte, Skye, Floortje, Isis, Julienne, Livia, Juultje, Frederique, Zoë, Elin, Bobby, Phillippine, Sophie, Lou, Bente, Tijmen, Guusje, Javier, Isa en Aniek. 
Dankzij jullie hebben de jongste jeugd spelers elke week kunnen trainen!

 
Nieuws afbeelding
5 jun 2019

Gezocht: keeper (>35jaar) voor Veterinnen F

We bestaan pas 1 jaar maar we hadden de ambitie om kampioen te worden en dat is gelukt. In deze nieuwe klasse willen we graag gaan knallen met een keeper. Ben jij of ken jij iemand die gezelligheid en sportiviteit weet te combineren met een tikkeltje eigenwijze ambitie om geen bal door te laten gaan? Bel of app dan naar 0624587300. 


Je kunt ook keer meetrainen om ons te leren kennen want vanaf september willen we weer los. Zonder doel kun je niet winnen!

 
Nieuws afbeelding
5 jun 2019

Save the date! ALV 4 juli 2019

Op donderdag 4 juli zal er weer een Algemene Leden Vergadering zijn. Wil jij ook weten wat er allemaal in jouw club speelt? Kom dan naar de ALV. Je krijgt een update over de financiën, de laatste stand van zaken over lijn- en breedtehockey en uiteraard meer nieuws over veld 5. 


Ruim een week van te voren zal de agenda bekend gemaakt worden. 

 
Nieuws afbeelding
5 jun 2019

HC Naarden trainingspakken: ook voor Senioren-/Veteranenteams

In aanloop naar het nieuwe seizoen hebben we nu ook de officiele HC Naarden trainingspakken (The Indian Maharadja) beschikbaar voor alle senioren teams. In het clubhuis hangen pas-pakken zodat je makkelijk met je team een bestelling kan doen. Bij een bestelling van minimaal 10 pakken per team krijg je 30 % korting bij Hockey Republic. Voor aankomend seizoen verwachten we een grote toeloop dus overleg alvast met je team voor volgend jaar. Sponsoring van deze pakken door een ouder of anderzijds is goed mogelijk. Kijk naar het goede voorbeeld van Heren A! Wie volgt?


Ook HC Naarden streeft naast HC Naarden trainingspakken naar een eenduidige uitstraling in het
clubtenue en wil zorgen voor eenheid in de clubkleding. We onderzoeken op dit moment samen mer Hockey Republic en The Indian Maharadja de mogelijkheid om nieuwe wedstrijd broeken en rokjes te voorzien van het HC Naarden logo. Meer informatie volgt, maar hierbij alvast een voorproefje …
 
Nieuws afbeelding
5 jun 2019

Gezocht: trainers jongste jeugd

Ieder jongste jeugd team verdient een leuke jeugdtrainer! Dus ben je komend seizoen 2 e -jaars D, 1 e -jaars C, 2 e -jaars C of 1 e -jaars B en lijkt het je leuk om jongste jeugd te trainen (benjamins, Fjes, E6 en E8) mail dan voor 21 juni a.s. naar: [email protected]

 
Nieuws afbeelding
5 jun 2019

Goed nieuws, er is weer ruimte voor Trimhockeyers

Wat is Trimhockey? Recreatief hockey. Sportief maar geen fanatiek spel met de nadruk op gezond bewegen, sportief samen spelen en gezelligheid daarna.


Ben je een ouder van nieuwe kinderen op HC Naarden? Ben je een startende hockeyer? Heb je vroeger gespeeld? Wil je graag hockeyen maar liever niet in het weekend? Dan ben je van harte welkom om te komen Trimhockeyen bij HC Naarden! 


Daarnaast kun je je opgeven voor 7 tegen 7 op de vrijdagavond en zijn er zeer gezellige toernooien waar je aan mee kunt doen. Kom een keer proefdraaien om te kijken of het iets voor je is.


We kijken er naar uit veel nieuwe trimmers te verwelkomen!


Klik hier voor meer info of mail naar  [email protected]


Het Trimbestuur


 
Nieuws afbeelding
5 jun 2019

GRATIS 2 Pro League Kaarten voor Nederland - Argentinië

GRATIS 2 Pro League Kaarten voor Nederland - Argentinië (19 juni Kampong)  Je kunt gratis twee wedstrijdkaarten ontvangen als je lid wordt van de nieuwe Donateursclub (€ 100 per jaar) Hart voor HC Naarden.
Ben jij al lid? Dan kun je natuurlijk ook twee gratis kaarten krijgen indien je een teamlid, familie, buurtgenoot etc. lid maakt van Hart voor HC Naarden. Voor meer informatie, klik hier Donateursprogramma Hart voor HCN


De Business Club van Naarden en andere Gooische hockeyclubs zijn ook aanwezig bij de wedstrijd. Wil je met ze kennismaken of heb je vantevoren gewoon trek, schrijf je dan in voor de Argentijnse bbq voorafgaand aan de wedstrijd á € 37,50 p.p.


Het programma:
17.30 Argentijnse BBQ in het clubhuis van Kampong Cricket (Mytylweg 17, Utrecht)
19.00 Korte voorbeschouwing op de wedstrijd door een (oud) international/coach
19.15 Naar het hoofdveld van Kampong
19.30 Wedstrijd Nederland-Argentinië in een speciaal afgezet vak
21.00 Einde


Aanmelden kan via [email protected] Je krijgt dan het inschrijfformulier van de donateursclub gemaild. We hebben een beperkt aantal kaarten voor deze spannende wedstrijd, dus reageer snel!


Sandra Pouw
06 42 23 34 93

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]