Nieuws

 
Nieuws afbeelding
5 apr 2020

Inschrijven jeugd seizoen 2020-2021

Wil je kind lid worden van HC Naarden? 
Junioren (met uitzondering van A-jeugd) kunnen alleen worden aangemeld van 1 april tot en met 30 april 2020. Junioren kunnen opgegeven worden voor het seizoen waarin zij op 1 oktober minimaal 6 jaar oud zijn. Dit betekent voor de Benjamins voor het seizoen 2020-2021 dat zij op 1 oktober 2020 zes jaar of ouder moeten zijn (de peildatum is strikt 1 oktober).
In de Benjamin categorie kunnen wij ieder seizoen een grote groep kinderen plaatsen. Plaatsing van nieuwe kinderen in de leeftijdsgroep 7 t/m 15 jaar (speelcategorie F t/m B-jeugd) is afhankelijk van opzeggingen van leden uit bestaande teams. Het gaat bij deze speelcategorieën daarom maar om een zéér beperkt aantal plaatsen waar nieuwe jeugdleden voor aangenomen kunnen worden.
Meer informatie over de inschrijfronde kun je vinden op de website onder De Club > Lidmaatschap > Lidmaatschap Jeugd

 
Nieuws afbeelding
2 apr 2020

Corona update

Beste leden en ouders van leden van HC Naarden,
Zoals jullie dinsdagavond vernomen hebben van premier Rutte zijn de corona-maatregelen verlengd tot in ieder geval 28 april. Dit betekent dat we ook nog steeds niet kunnen hockeyen, noch elkaar kunnen treffen op onze mooie club.
 
De KNHB schrijft het volgende, waar wij vanzelfsprekend in mee gaan:
 
De KNHB volgt sinds het begin van de coronacrisis de richtlijnen van het RIVM en de adviezen van het ministerie van VWS en NOC*NSF. Op basis van de op 31 maart gecommuniceerde richtlijnen van de overheid en het RIVM heeft de KNHB daarom helaas moeten besluiten de wedstrijden in alle competities voor dit seizoen 2019-2020 wederom uit te stellen.
 
Wat betekent dit voor de competities?
De periode waarin de competities alsnog op het veld beslecht kunnen worden in dit hockeyseizoen is – in beschikbare wedstrijddagen gemeten – niet groot meer.
 
Net als de KNHB bekijken we nu wat de mogelijkheden zijn om competities wellicht op alternatieve manieren af te ronden, dan wel andere alternatieve (competitie)formats voor een kortere periode op te zetten. Ons doel is om, wanneer de omstandigheden dat in de loop van mei zouden toelaten, het mogelijk te maken een aantal weken te hockeyen. Daar zetten we nu onze energie, kennis en creativiteit op in.
 
Naast de reguliere competitie hadden wij als club natuurlijk meer op de agenda staan. Ons alom bekende, drukbezochte B-toernooi bijvoorbeeld, dat altijd plaatsvindt tijdens het pinksterweekend (31 mei en 1 juni), kan dit jaar door de corona-maatregelen niet doorgaan. Ook ons nieuwe initiatief ‘het HC Naarden golftoernooi’ op 15 mei kan helaas niet doorgaan.
 
We houden onze vingers gekruist dat het familietoernooi eind juni wel door kan gaan, want wat hebben we behoefte aan een dag vol hockeyplezier!
 
Zoals het een familieclub betaamt, zijn wij van mening dat we niemand willen laten vallen, ook niet in tijden van crisis. Dat betekent dat we al onze medewerkers doorbetalen tot in ieder geval het einde van dit seizoen. Dat geldt ook voor onze jeugdtrainers die het laatste deel van hun vergoeding uitbetaald krijgen.  
 
Natuurlijk heeft deze corona-crisis ook voor ons als hockeyclub financiële gevolgen. We genereren nul baromzet sinds 13 maart. De afgelopen weken hebben we onze financiële situatie onder de loep genomen. We verwachten dat we het seizoen met een paar passende maatregelen en zonder het genereren van verdere inkomsten, financieel redelijk (gezien de omstandigheden) kunnen afsluiten.
 
Het is overigens wel een feest te zien hoe deze crisis binnen onze club tot ongelofelijke mooie virtuele verbintenissen leidt. Diverse teams doen aan ZOOM teammeetings of -borrels (hoe leuk!) en je hebt vast al de wc-rol challenge gezien op onze social media kanalen? Ook commissies blijven elkaar spreken via de digitale weg. Wat zijn wij daar als bestuur trots op dat we wel elkaar blijven zien en spreken, ook al is het vanachter je laptop of telefoon. Zo hebben we met elkaar allang bewezen dat we het met elkaar kunnen fixen en voorkomen we zo de verdere verspreiding van dat akelige virus.
 
Mochten zich de komende weken weer nieuwe ontwikkelingen voordoen, dan zullen wij weer van ons laten horen. Sowieso met een volgende nieuwsbrief eind volgende week.
 
Heb je nu of in de nabije toekomst vragen of opmerkingen, dan zijn wij bereikbaar op de e-mailadressen of telefoonnummers gemeld onder bestuur op de site.
 
Houd moed en blijf lief voor elkaar!
 
Bestuur HC Naarden
 

 
Nieuws afbeelding
27 maa 2020

Oproep: Inzamelen maskers, handschoenen & babyfoons

Tot nu toe zijn er al ongeveer 100 brillen, 200 chirurgische maskers, 100 FFP2 maskers ingeleverd voor de huisartsen en het Tergooi Ziekenhuis. 
Daarnaast nog eens 4 pakken handschoenen en 4 walkietalkies/babyfoons! En dat na slechts een paar dagen.
Fantastisch, maar helaas is nog steeds meer nodig dus als je nog iets hebt liggen of iemand weet die kan helpen graag afgeven bij de Jan Steenlaan 33 in Naarden. 
Veel dank! Namens alle artsen van Ter Gooi ziekenhuis en ook namens HC Naarden. 
Voor elkaar en met elkaar!

 
Nieuws afbeelding
21 maa 2020

Gezocht maskers, handschoenen en medische schorten

Wie o wie heeft nog maskers of mondkapjes (FFP1 en FFP2), medische schorten, handschoenen of veiligheidsbrillen beschikbaar die het Tergooi ziekenhuis en huisartsen broodnodig hebben. Verschillende huisartsen werken samen om zich goed voor te bereiden op de gevolgen van de verspreiding van het Corona-virus en zamelen nu beschermingsmaterialen in.
Alle beetjes helpen en zo doen we het met elkaar voor elkaar. Dus heb je thuis nog bovenstaande materialen liggen, heeft je werkgever deze beschikbaar of ken je mensen in je netwerk die hierbij kunnen helpen: het ziekenhuis en de huisartsen kunnen ze goed gebruiken.
Je kan de materialen afgeven op de Jan Steenlaan 33 in Naarden  ter attentie van de familie van den Berg. Graag neerleggen onder de carport en met een briefje erbij wie het schenkt.
Namens de huisartsen en het Tergooi Ziekenhuis heel veel dank!!!

 
Nieuws afbeelding
18 maa 2020

Lidmaatschap opzeggen? Dat kan t/m 30 april

Verhuizen, studeren of een andere reden om te stoppen met hockeyen? 
Zeg dan tijdig je lidmaatschap op bij de Ledenadministratie via het  OPZEGFORMULIER  achter de  Mijn HC Naarden  inlog (Club - Opzegformulier).
Opzeggen voor jeugdleden kan t/m donderdag 30 april. 

Senioren/veteranen/trimmers hebben tot 1 juni om op te zeggen. 


Meer informatie is te vinden op:  http://hcnaarden.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=declub_lidmaatschap_opzeggen .

 
Nieuws afbeelding
17 maa 2020

ONFIRE hockeykamp in de meivakantie!

Hoe leuk is het om intensief te werken aan je hockeytechniek! Om andere dingen te leren en steeds weer opnieuw uitgedaagd te worden! Als de basis in orde is kun je snel volgende stappen maken op het gebied van hockeytechniek! In samenwerking met hockeyclub Naarden organiseert ONFIRE Hockey Support het bekende ONFIRE hockeykamp waarbij je ontzettend veel bijleert en uiteraard ook plezier maakt.
 
Het kamp wordt georganiseerd van 29 april tot en met 1 mei. Drie dagen lang intensief trainen van 9.30-15.30 uur onder begeleiding van zeer goede trainers. De groepen zijn klein waardoor de trainer veel individuele aandacht kan geven aan het individu zodat je ook daadwerkelijk vooruitgang boekt en beter wordt, zelfs na 3 dagen! We zien het zelfvertrouwen van de kinderen iedere dag toenemen omdat ze gaan ervaren dat ze bepaalde technieken wel kunnen! De trainingen zijn intensief, de kinderen staan niet stil, de oefeningen zijn uitdagend en iedereen wordt op zijn/haar niveau uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. Het ONFIRE hockeykamp is voor iedereen toegankelijk vanaf 6 jaar en bij het indelen van de groepen houden we rekening met leeftijd en niveau.
 
Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel onze promotiefilm op https://www.youtube.com/watch?v=BcU5ZmnazLU en bezoek onze website www.hockeysupport.nl . Schrijf je snel in want vol is vol!

 
Nieuws afbeelding
17 maa 2020

We doen het met elkaar, voor elkaar

We doen het met elkaar, voor elkaar
 Het zijn rare tijden en ook voor een familieclub als de onze is het bijzonder om zo door het leven te moeten gaan. Het coronavirus raakt ons allemaal en heeft ook enkele leden geraakt. Tegelijkertijd moeten we juist nu er voor elkaar zijn. Dat betekent dat we niet kunnen trainen of een wedstrijd spelen en dat allemaal om de verspreiding van het virus te vertragen.
Het clubhuis blijft dicht, ook voor vergaderingen. Als je met je commissie toch wil vergaderen, zoek dan een online oplossing om dit te doen.
Een ander punt van aandacht is het gebruiken van het veld nu de club dicht is. Ook hier geldt dat we aan iedereen vragen hier verstandig mee om te gaan. En dat doen we voor elkaar. Dus heb je zin om een balletje te slaan met wat van je teamgenoten, wees je wel bewust dat dit juist niet is wat door de overheid wordt aangeraden. Laten we zolang als het duurt niet hockeyen op de velden.
Hou elkaar goed in de gaten en help elkaar door deze gekke tijd heen en hopelijk staan we snel weer op het veld en langs de lijn.
Warme groet,
Bestuur HC Naarden 

 
Nieuws afbeelding
12 maa 2020

Tot 6 april geen hockeycompetitie en trainingen meer

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft de KNHB gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid. De KNHB heeft alle wedstrijden afgelast tot en met 6 april. Dit betreft een maatregel die voor alle teams is genomen ongeacht niveau en competities. Deze maatregel gaat met onmiddellijke ingang in. De KNHB streeft ernaar de afgelaste wedstrijden op een later tijdstip in te halen en zal de mogelijkheden daartoe onderzoeken. Geen hockeyactiviteiten, clubhuizen dicht Aansluitend op de landelijke maatregelen vraagt de KNHB haar verenigingen per direct alle hockeyactiviteiten (trainingen, bijeenkomsten etc) af te gelasten tot en met 6 april, ook als deze bijeenkomsten/trainingen minder dan 100 personen betreffen. Het spreekt voor zich dat ook de door de KNHB georganiseerde activiteiten gedurende dezelfde periode geen doorgang vinden. De KNHB beraadt zich nog over hoe om te gaan met de voorbereiding van de nationale teams op Tokio en het advies hieromtrent NOC*NSF. 
Vanaf vandaag (donderdag 12 maart) worden de trainingen dus afgelast. 
Het is helaas de verwachting dat dit nieuwe coronavirus nog langere tijd onder de bevolking aanwezig zal blijven. Alle adviezen en maatregelen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) zijn er op gericht om de gevolgen van deze virusuitbraak in te perken dan wel te vertragen. De KNHB ondersteunt deze doelstelling, net als NOC*NSF en andere sportbonden. Bij eventueel noodzakelijk nieuw te nemen maatregelen laat de KNHB zich adviseren door het RIVM en NOC*NSF.

 
Nieuws afbeelding
10 maa 2020

14 en 15 maart verkoop gevonden kleding

Het is weer zo ver: zaterdag 14 en zondag 15 maart gaat de gevonden kleding in de SALE, sla je slag! Er zitten veel mooie dingen tussen! Je kunt de kleding bekijken en afrekenen bij de wedstrijdtafel (cash) of bij de bar (pin). Elk item kost € 2, een koopje!

Voor vragen: [email protected]

 
Nieuws afbeelding
29 feb 2020

In memoriam Marc van den Berg 
Vol ongeloof heeft HC Naarden het verdrietige bericht ontvangen dat oud-speler van Heren 1, Marc van den Berg, afgelopen donderdag is overleden. Zijn hart is veel te vroeg gestopt met kloppen.
‘MarcieMarc’, met zijn onmiskenbare bos krullen, begon bij onze club in het seizoen 2010-2011 en stopte in juli 2017. Hij heeft drie(!) promoties meegemaakt en was jarenlang een vaste waarde in de verdediging van ons eerste team. In september 2017 stapte hij over naar Kampong, om in de stad waar hij woonde en studeerde met vrienden te hockeyen.
 
Marc, opgegroeid in Groningen, speelde en trainde vol energie en genoot van zijn tijd op onze club. Op het veld, maar zeker ook tijdens alle teamuitjes en voorbereidingsweken. Hij was ontzettend trots op de groei die zijn team doormaakte.
 
Marcie, vol verdriet maar ook met prachtige herinneringen denken al je vrienden, oud-teamgenoten, trainers, coaches, managers en alle anderen die je liefhadden terug op jouw tijd bij ons!
 

 
Nieuws afbeelding
27 feb 2020

Woensdag en zaterdag inloop fysio

De fysiotherapeuten van FysioHolland zijn ook de 2e seizoenshelft weer op Naarden te vinden met ingang van woensdag 4 maart.

De tijden voor het inloopspreekuur zijn:
- zaterdag van 11.45 - 13.00 uur

- woensdag van 16.30 - 18.00 uur.
Ze zijn te vinden in de fysio / scheidsrechtersruimte beneden, bij de kleedkamers!
 

 
Nieuws afbeelding
23 feb 2020

Sleeppush training van Maartje Paumen

Sleepcorner training van de allerbeste corner vrouw ter wereld! Wie wil dat niet en het kan op HC Naarden.
Maartje gaat On Tour met haar eigen Sleep Academy. Op 22 en 29 juni leert Maartje jou de beginselen van de sleep in een exclusieve clinic.
Deze training wordt samen met een ONFIRE Hockey Support trainer gegeven. Er zitten maximaal 4 kinderen in een groep en er is plaats voor 8 kinderen per blok. De training is vanaf 12 jaar!
Maartje gaat met alle deelnemers aan het werk om de juiste sleeptechniek aan te leren.
LOCATIE & DATA
HC Naarden – 22 en 29 juni
 
TIJDSBLOK
Je kunt je inschrijven voor het eerste of tweede blok:
16:00-16:45 (8 plekken)
16:45-17:30 (8 plekken)
 
PRIJS
Kosten per clinic (2 trainingen): €130,00
Betaling per factuur
 
Inschrijven kan via  www.hockeysupport.nl/maartje_paumen_on_tour

 
Nieuws afbeelding
13 feb 2020

Updates over het HC Naarden clubhuis

Cashless per 1 maart Het zat er al aan te komen en nu gaat het echt gebeuren: We zijn per 1 maart a.s. CASHLESS.  Dat betekent dat je bij de bar alleen kunt betalen met je pinpas (en voorlopig ook nog de clubcard, voor degene die deze nog gebruiken).
HC Naarden kan eindelijk afval gaan scheiden: Hier hebben we lang op moeten wachten, maar vanaf 1 maart streven we ernaar om PMD en rest afval te gaan scheiden. We wilden dit al veel langer doen, maar het bedrijf dat afval ophaalt op verenigingen en sportclubs was nog niet zover.  Nu dus wel en er zullen op het terrein en in het clubhuis aanpassingen in de kliko’s en vuilnisbakken gedaan worden, zodat we met z’n allen plastic afval kunnen scheiden van rest afval. 

 
Nieuws afbeelding
13 feb 2020

[email protected]: Vacature

Hoewel al eerdere oproepen gedaan zijn voor hulp tijdens [email protected] weinig tot geen reacties opleverden, proberen we het nog één keer: Onze mooie traditie van eten op de club met je team op vrijdagavond willen we graag voortzetten, maar dat kan alleen als er hulp komt vanuit ouders.  4 x per jaar een vrijdagavond tussen 17.30 – 21.00 uur meehelpen met tafels dekken, eten vanaf buffet uitdelen en na afloop ervoor zorgen dat het clubhuis weer netjes is. Bovendien de gezelligheid beleven van teams die lekker zitten te eten met elkaar.  Wil je hieraan je steentje bijdragen? Mail dan even naar [email protected] . Bij genoeg hulp plannen we graag op korte termijn weer een datum voor [email protected]

 
Nieuws afbeelding
13 feb 2020

De TC’s zoeken versterking!

De Technische commissies (TC) zijn samen met de Technische staf (TS) het hart van onze vereniging voor de begeleiding van al onze spelers binnen de Jeugd. De TC’s zoeken versterking als gevolg van wisselingen binnen de Technische commissies die nu hebben plaatsgevonden c.q. gaan komen per einde van het seizoen; 
Categoriemanager E6 Ben jij een ouder van een kind die nu in de F-categorie speelt of in de huidige E6 en wil je graag de schakel zijn binnen de TC Jongste Jeugd tussen manager coaches van de E6 en de TS? Het betreft een duo rol ofwel je zal samen met Jan Schouten de huidige E6 categorie manager ervoor gaan zorg dragen dat het 2e helft van het seizoen c.q. volgend jaar alles goed wordt ingedeeld en soepel zal verlopen. Bij voorkeur iemand met hockeyervaring én met een zoon in deze categorie of vanuit de F, voor een evenwichtige verdeling van de werkzaamheden met Jan. En ben je beschikbaar per direct dan komen we graag in contact! Heb je interesse? Neem dan contact op met Babette Hoefnagels ( [email protected] / 06-28638654). 
Trainingscoördinator Jongste Jeugd Aan het einde van het seizoen zal een lid van de TC Jongste Jeugd gaan stoppen als coördinator Jongste Jeugdteams. Je werft, je bemiddelt en deelt in samen met je duo Marieke ter Stege en met de (TS) de jeugdtrainers van HC Naarden (D t.m B spelers) in die graag training geven aan onze Jongste Jeugdteams (Benjamins t.m E8 teams). De werkzaamheden zijn vooral aan het einde van het seizoen en bij start van het seizoen. Bij voorkeur iemand met binding met de jongste jeugd en/of met kinderen die in de D/C-categorie, in verband met het werven en indelen van jeugdtrainers. Hockeyervaring is niet direct nodig; organisatorische kwaliteiten daarentegen wel. Heb je interesse? Neem dan contact op met Babette Hoefnagels ( [email protected] / 06-28638654). 
Categoriemanager Meisjes A Ben jij een ouder van een speelster die nu in de meisjes B categorie speelt of in de huidige meisjes A en wil je graag de schakel zijn binnen de TC Junioren voor de managers van de meisjes A teams? Naast de schakel ben je ook gezamenlijk verantwoordelijk om te komen tot een goede teamindeling aan het einde van het seizoen. En ben je beschikbaar per direct dan komen we ook graag in contact! Heb je interesse? Neem dan contact op met Theo Korver [email protected] 
Met het oog op het nieuwe seizoen zullen er ook meerdere rollen vrijkomen binnen de TC Junioren dus heb je interesse om op een andere manier iets te betekenen binnen de club, vind je het leuk om betrokken te zijn en heb je hockeyervaring, neem dan ook contact op met Theo Korver [email protected]


 
Nieuws afbeelding
13 feb 2020

Trainer gezocht voor Trimhockey op woensdag

De actieve en gezellige trim groep op woensdag avond is op zoek naar een nieuwe trainer met ingang van 5 maart. Trimgroep WG traint elke woensdagavond van 20.30 – 22.00. Wie oh wie weet iemand of zou het leuk vinden om deze groep te gaan trainen? 
Aanmeldingen en of vragen graag naar Charles Marres via mail op [email protected] 

 
Nieuws afbeelding
13 feb 2020

Dank aan de Halcommissie voor een mooi zaalseizoen.

Het zaalseizoen zit er voor onze regio weer op. Zoals jullie wellicht gezien hebben wordt onze eigen Vestingdôme nu afgebroken en kunnen we na de Voorjaarsvakantie weer het veld op. De halcommissie heeft samen met onze eigen Joost en de zaalcommissie weer een mooi zaalhockey seizoen ‘gedraaid’; ieder weekend en week was er iemand van deze commissies on duty, zodat het qua hockey in de hal soepel kon verlopen.  Iedere dag temperatuur in de gaten houden, controleren van diesel voorraad, hoe zit het met de luchtvochtigheid? Ligt de vloer nog glad? Staat het dak nog bol zodat er geen lekkages ontstaan? Dit zijn zomaar een paar voorbeelden van de dagelijkse checklist die de halcommissie leden scherp in de gaten hielden. Onze dank is groot voor deze mooie groep vrijwilligers! Zoals besproken in de ALV zijn zij met ons druk in de voorbereidingen voor het beslissen welke blaashal er gaat komen vanaf november 2020. We houden jullie op de hoogte!

 
Nieuws afbeelding
13 feb 2020

Taarten winnen voor Sportiviteit & Respect?

Voordat we het 2e deel van de competitie in gaan zal de Commissie Sportiviteit & Respect taarten uitreiken. De taart zal uitgereikt worden op de eerste thuis speeldag van de winnende teams. 
Ook de 2e helft van het seizoen gaan we verder met de ‘Blauwe Kaart’ bij HC Naarden. Het begint bij jou! Want samen kunnen we het verschil maken.  Maar we willen vooral laten zien dat iedereen zelf verantwoordelijk is om hockey leuk te houden. 
Hoe werkt de Blauwe kaart ook alweer?  De thuisclub geeft een compliment aan hun tegenstander over sportief en/of respectvol gedrag, zodat de wedstrijd op een positieve manier wordt beëindigd. Na het overhandigen van de kaart is er ruimte voor een gezamenlijke afsluiting, waardoor iedereen met een blij gevoel naar huis gaat.
De grote blauwe kaart (ligt bij de wedstrijdtafel) is aanwezig op HC Naarden. De tegenstander en thuisclub kunnen er mee op de foto gaan.
Prijs Wil jij ook kans maken op een taart met je team? Ga met je team en de tegenstander op de foto met de grote blauwe kaart en zorg ervoor dat de manager van je team de foto stuurt naar [email protected] De Commissie Sportiviteit & Respect zal wederom 3 x een prijs uitreiken aan alle deelnemende teams. De foto zal gedeeld worden op social media van HC Naarden (met name Instagram en Facebook). 

 
Nieuws afbeelding
11 feb 2020

Afgelastingen zaalhockey en nu?

Helaas, wat voor veel teams een mooi kampioensweekend had kunnen worden, is geëindigd in een storm. Veel blaashallen waren uit voorzorg al neergelaten (wie herinnert zich nog de hal van Fletiomare in 2018), maar na de code oranje heeft de KNHB uit veiligheidsoverwegingen alle wedstrijden afgelast. En terecht, geen enkel kampioenschap is welke mogelijke gewonde dan ook waard!
Echter, aankomend weekend start reeds voorjaarsvakantie voor regio Noord, gevolgd door de vakantie van regio Midden. Met 3500 afgelaste wedstrijden een onmogelijke taak om alles in te laten halen. Hallen werden voor bepaalde periode gehuurd en veel tijdelijke accommodaties (ook de HC Naarden tent) worden reeds opgeruimd.
Hoe vervelend ook, dit betekent dat de competities niet volledig kunnen worden afgemaakt. Indien er een vraag komen van een ander team om mee te spelen, probeer dan mee te werken echter we begrijpen volledig als dit niet lukt in verband met vakantie (en die kans is groot).
https://www.knhb.nl/nieuws/afgelasting-zaalhockey-zondag-9-februari-gevolgen-voor-de-eindstanden
Na aankomend weekend, officieel het laatste weekend van deze zaalcompetitie, zal de TC en het bestuur op basis van de KNHB-regels (naar rato gewogen punten) de officieuze kampioenen bepalen naast dat een aantal HC Naarden teams ook al klaar waren en voor hun het nog bepalend is wat nummer 2 gaat doen aankomend weekend.
De kampioenen zullen naast nu de reeds bekende kampioenen: Dames 1, JA3, JB5, MA7 en MB1 op zondag 8 maart gehuldigd worden en worden uiteraard vooraf geïnformeerd.
Voor vragen en of opmerkingen gelieve een mail te sturen aan [email protected] 

 
Nieuws afbeelding
11 feb 2020

HockeyFood: jouw wekelijkse portie kennis over Hockey

Zijn jullie al op de hoogte van het nieuwe platform in de HC Naarden app, genaamd HockeyFood? Ook wel het Netflix voor hockeyend Nederland! Je kunt hier video’s vinden die jou als speler of trainer/coach beter maken.
Elke week worden nieuwe video’s toegevoegd. Het aanbod varieert. Het gaat zowel om technische als om tactische video’s, zowel voor het veld als voor de zaal. Het gaat ook om video’s om jouw fysieke gesteldheid te verbeteren en om video's over de omgang met spelers. Deze omgeving is samengevoegd met ‘HockeyPraktijk’. Een gedeelte in onze HC Naarden app waar trainers/coaches en technisch coördinatoren alle oefenstof, trainingen, leerlijnen en meer kunnen vinden.
Bekijk jij de video’s in HockeyFood al? Super! Ga vooral zo door. Ken jij HockeyFood nog niet? Open dan snel de HC Naarden app. Onder het laatste tabblad ‘Meer’ kun je ‘HockeyFood’ vinden. Veel kijkplezier!

 
Nieuws afbeelding
11 feb 2020

Sociale voorkeuren en vriendenteams

Voor het 3e jaar op rij kunnen spelers sociale voorkeuren opgeven voor het seizoen 2020/2021. 
Een van de waarden van HC Naarden is namelijk onderling plezier; met, door en voor eigen leden op een aanstekelijke manier genieten van de hockeysport, de club, de mensen binnen de club. Plezier geeft energie, vermaak en relativeert. Plezier als basis voor bereidwillige inzet van leden (vooral doen wat je leuk vindt), als drijfveer voor open en boeiende ontmoetingen. Voor jong en oud.   Sociale voorkeuren;  Het duurt nog even, maar dan zullen de teams weer opnieuw ingedeeld worden voor het seizoen 2020/2021. Ook het moment voor jou als speler binnen de breedte categorieën A t/m D om aan te geven met welke vriend of vriendin je graag (of juist niet) in een team zou willen spelen. Dit kan ook als je nu in de E8 speelt en volgend jaar naar de D gaat. Uiteraard geldt dat er geen garanties zijn en dat er meerdere factoren (zoals bv aantallen) zijn die de teamindeling bepalen. Alle verzoeken zullen met zorg in overweging worden genomen in overleg met de betrokken categoriemanagers. Wellicht overbodig om te vermelden maar voorkeuren die vorig jaar zijn opgegeven, worden niet automatisch meegenomen voor het nieuwe seizoen. 
Je kunt je voorkeuren (maximaal 3 namen) voor 28 april 2020 doorgeven per mail aan [email protected]
Vriendenteams; HC Naarden staat ook bekend om de mogelijkheid om een vriendenteam te vormen binnen A & B-categorie. Weten jullie nu al dat jullie graag volgend jaar met elkaar in een team willen gaan spelen zoals de succesvolle JB5 en MA9 bijvoorbeeld? Dan ontvangen we graag de namen van de spelers per mail via [email protected] . Voor een vriendenteam geldt dat het ook mogelijk is dat het team wordt aangevuld met bevriende spelers van buitenaf, mits het team zelf minimaal 12 a 13 huidige Naarden spelers heeft. De spelers van buitenaf dienen zich dan wel in te schrijven per 1 april (voor 30 april) via de site. Ook hierin geldt dat we jullie mail met namen en of ideeën graag ontvangen voor voor 18 april 2020. 
Met sportieve groet namens de Technische commissie,  Theo Korver Voorzitter TC Junioren 

 
Nieuws afbeelding
11 feb 2020

Huldiging Zaalkampioenen 8 maart

Graag nodigen we iedereen uit op zondag 8 maart vanaf 16.30 voor de huldiging van onze junioren & senioren zaalkampioenen. Dan wordt ook bekend wie de zaalkeeper van het jaar wordt!?! Inzendingen vanuit teams om hun zaalkeeper te nomineren is nog mogelijk t.m. 22.2.2020, stuur het in per mail aan Theo Korver via [email protected] 
Hoeveel kampioenen we hebben, dat is nog even spannend. Aankomend weekend – als wij al vakantie hebben - wordt door veel van onze tegenstanders nog in de zaal gespeeld en daarom is een kampioenschap voor een aantal teams nog onzeker. Ook onzeker is het kampioenschap voor een aantal teams die afgelopen zondag hun laatste wedstrijden niet hebben kunnen spelen, zie ook het eerder bericht op de site. De TC en het bestuur zal op basis van de KNHB-regels (naar rato gewogen punten) de officieuze kampioenen bepalen. Maar dat we nu al een aantal kampioenen hebben, dat is zeker. JA3, JB5 en MB1 zijn voor het laatste weekend al kampioen en zullen er nog teams gaan volgen die vooraf uiteraard ook geïnformeerd gaan worden. 
Heren 1 en Dames 1 spelen op 8 maart ook thuis (kom allen) en ook zal Dames 1 gehuldigd worden voor hun behaalde winst in de zaal. 
Tot zondag 8 maart! 


 
Nieuws afbeelding
8 feb 2020

Wie o wie helpt mee maandagochtend 10 februari bij afbouw zaaltent?

Helpende handen nodig as maandagochtend 10 februari:
Het zaal seizoen zit er bijna op. Dit weekend de laatste wedstrijden in onze eigen Dome en dan breken we hem vanaf maandag weer af.
We starten met het uit elkaar halen van de vloer en daar hebben we hulp bij nodig van een paar sterke mannen/vrouwen. 

Heb je maandagochtend as een paar uurtjes vrij? Meld je dan even bij de halcommissie. 06-46295972.
Super veel dank alvast!

 
Nieuws afbeelding
7 feb 2020

Alle zaalhockeywedstrijden afgelast!

Op basis van de weersvoorspellingen en de gevolgen voor de reisomstandigheden onderweg worden alle wedstrijden voor zondag 9 februari afgelast. Ook het NK voor reserveteams en de nacompetitie Hoofdklasse Zaalhockey worden niet gespeeld.
Let op: in beginsel worden afgelaste wedstrijden in de zaal niet ingehaald (tenzij teams dit onderling regelen). Voor meer informatie wordt verwezen naar de zaalcommissaris van de vereniging.
Voor vragen over de gevolgen van de standen kan via de zaalcommissaris contact worden opgenomen met de competitieleider van het district.

 
Nieuws afbeelding
3 feb 2020

Meld je aan voor het HC Naarden Open Golftoernooi

Vind je het leuk om (af te toe) te golfen en ben je een speler, ouder, vrijwilliger, sponsor of op een andere manier betrokken bij HC Naarden, meld je dan snel aan voor het HC Naarden Open golftoernooi! 
Op vrijdagmiddag 15 mei spelen we met 36 tot maximaal 50 golfende hockeyers een fantastisch 9-holes golftoernooi. Na afloop gaan we gezellig borrelen, hebben we een leuke prijsuitreiking en gaan we heerlijk BBQ-en op het mooie terras van Golfclub ’t Spanderbosch.
We spelen Texas Scramble. Dit betekent dat 2-spelers samen spelen volgens het principe van de ‘best ball’. Oftewel, ieder team speelt steeds de beste bal. Iedereen kan meedoen, van beginner tot gevorderde. Voor de berekening van het winnende team wordt handicap verrekening in acht genomen.
Omdat het aantal startplekken beperkt is, raden we je aan om je snel aan te melden via  [email protected] . We hanteren het principe wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
Voor eventuele vragen kun je terecht bij Manus Fleskens (06-13755977) of Marc van Wijk (06-51276257).

 
Nieuws afbeelding
31 jan 2020

Sportways zomerkamp op Naarden van 8-10 juli

SportWays hockeykampen: nergens leer je zoveel tijdens één kamp!
Ben je READY voor de SportWays dagkampen? Pak je agenda er alvast bij, want de data van de leukste en leerzaamste hockeykampen voor 2020 zijn bekend! Ga in de zomervakantie aan de slag met de backhand of perfectioneer jouw basishouding... Alle kampen zijn zorgvuldig afgestemd op jouw leeftijd en wensen ( lees hier meer ). Jij komt gegarandeerd als betere hockeyer thuis. Tot snel bij één van onze hockeykampen!

Hockeykampen in de zomervakantie (8 t/m 10 juli 2020)
• Kids|5 t/m 7 jaar|2 / 3 dagen
• YoungStars|7 t/m 9 jaar|2 / 3 dagen
• Top|8 t/m 14 jaar|3 dagen
• Goalies|8 t/m 14 jaar|3 dagen

Wil je je direct inschrijven? Bekijk de volledige kalender van hockeykampen op onze club:
https://nl.sportways.com/nl/locations/naarden?utm_source=club&utm_medium=Naarden&utm_campaign=Q1_20

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]