Nieuws

 
Nieuws afbeelding
20 mei 2019

Vincent van de Peppel en staf door bij Heren-1

Wij zijn zeer verheugd dat de huidige staf van Heren-1 waarmee we de afgelopen jaren zo veel successen hebben behaald, ook volgend seizoen voor de groep zal staan. Onder leiding van Vincent van de Peppel, al jaren onze hoofdcoach, werd vorig jaar promotie naar de landelijke Overgangsklasse afgedwongen en daarin hebben de heren zich dit seizoen uitstekend weten te handhaven. Ook werd vorig jaar de prestigieuze KNHB Silver Cup gewonnen waardoor we dit jaar (voor het eerst in ons bestaan) mee mochten doen aan de KNHB Gold Cup.
De staf bestaat komend seizoen naast Vincent opnieuw uit Jaap Overgaauw (ass. trainer-coach), Wendy Visser (fitheidstrainer) en Peter Sirks (teammanager).
Wij wensen hen en de spelers ook volgend jaar weer heel veel succes!

 
Nieuws afbeelding
19 mei 2019

Aannames nieuwe jeugdspelers seizoen 2019-2020

In de maand april hebben zich weer ongeveer 300 kinderen ingeschreven voor een plekje op onze club. Dit aantal is exclusief de 85 meisjes die nu nog in de Zojeco spelen. Deze meisjes gaan komend seizoen over naar de zaterdag jeugdcompetitie omdat de zondag jeugdcompetitie vanaf volgend seizoen ophoudt te bestaan.
 
Door de komst van een 5 e  veld hebben we dit jaar extra veel nieuwe kinderen kunnen plaatsen, maar helaas nog steeds niet iedereen. Dit betekent dat Karin Bom (secretaris) en Suzanne Stuurman (TC Junioren & Jongste Jeugd) vanuit het bestuur van HC Naarden naar onze vaste notaris in Blaricum zijn geweest om voor een aantal categorieën te loten.
 
Omdat het definitieve besluit over het 5e veld in juni wordt genomen door de gemeenteraad, hebben we een aanzienlijke groep kinderen aangegeven dat ze "onder voorbehoud van een positief besluit van gemeenteraad” geplaatst zijn. Alle kinderen hebben een persoonlijke mail ontvangen waarin de situatie uitgebreider toegelicht staat.
 
We realiseren ons dat de situatie rondom het vijfde veld vragen op kan roepen. Schroom niet om deze te stellen aan [email protected]

 
Nieuws afbeelding
19 mei 2019

Heren 1 naar de Play-offs?


Het kan echt! Heren-1 doet het dit jaar zo goed in de Overgangsklasse dat we nog uitzicht hebben op de play-offs voor promotie! Om te beginnen moet er dan gewonnen worden op Hattem, op zondagmiddag 19 mei (14:45u). Kom ze daarom allemaal aanmoedigen op de Hazenakker 2 in Hattem!

 
Nieuws afbeelding
19 mei 2019

MD3 en MC8 al kampioen! Wie maakt er nog meer kans?

Met nog 2 (en voor sommige teams 1) wedstrijd te gaan neemt de spanning voor het kampioenschap toe. De eerste kampioenen zijn al binnen. Lees hieronder hoeveel teams er nog kans maken op het kampioenschap. Er komen dus nog een paar spannende wedstrijden aan, dus kom de teams aanmoedigen!
MA1, 1e in de poule, 2 punten voor op nr2 MA3, 1e in de poule, 1 punt voor MC8, Kampioen MC10, 1e in de poule, zo goed als kampioen MD3, Kampioen MD6, 2e in de poule, alles nog mogelijk... MD7. 1e in de poule, 5 punten voor 2 wedstrijden te gaan... MD10, 2e in de poule, 2 wedstrijden maar 5 punten achter JA2, 1e in de poule, 2 punten voor maar moeilijke laatste wedstrijd, moeten winnen.... JB1, 1e in de poule, nog 1 punt nodig uit de laatste wedstrijd (tegen de laatste uit de poule) JC5, 1e in de poule 1punt voor , nog 2 wedstrijden te gaan. Dames Veteranen A, staan nr 1, in punten gelijk met nr2 Dames Veteranen E, nr 1, Kampioen! Dames Veteranen F, nr 1, 2 punten voor op nr 2 Heren, JH1, Kampioen  
De huldiging is overigens al gepland: hou 16 juni in ieder geval alvast vrij in jullie agenda's.

 
Nieuws afbeelding
17 mei 2019

6 juli HC Naarden Familietoernooi: schrijf je nu in!

Durf jij je op 6 juli met jouw team te wagen in het hol van de leeuw? Slingerend aan de lianen speel je diverse wedstrijdjes en aan het eind van de dag ga jij in je beste tijgerpak met je team los bij de act en de bbq. Stel snel een team samen en schrijf je in via het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Wees er snel bij, want vol = vol.

Wanneer
Zaterdag 6 juli om 11:30 tot ca 20:00 uur.
Ga naar www.hcnaarden.nl/familietoernooi voor alle info en om je aan te melden.
 

 
Nieuws afbeelding
16 mei 2019

Een vijfde kunstgrasveld voor HC Naarden

De afgelopen twee jaar is achter de schermen hard gewerkt aan de mogelijkheid om een vijfde kunstgrasveld te realiseren voor HC Naarden. Daar waar dit in het begin onmogelijk leek, zijn we nu op het punt aangekomen dat het lijkt te gaan lukken! Dit is een superbelangrijke stap voor ons als club! In dit nieuwsbericht leggen we uit waar we precies staan en wat dit voor onze hockeyclub gaat betekenen. 

Er is in Nederland geen andere hockeyclub met circa 2000 hockeyende leden (waarvan 1350 jeugdleden) en vier velden. We zitten al jaren aan (of eigenlijk over) de maximale capaciteit qua wedstrijden en trainingen. We hebben dispensatie van de bond gekregen om wedstrijden eerder te laten beginnen en later te eindigen en bovendien spelen we met extra veel jeugdteams wedstrijden op de zondag. Alle trainingsuren zijn benut en er trainen flink wat teams op het Vestingh-field. 

We kunnen eigenlijk niet meer groeien qua senioren en veteranen en jaarlijks moeten we circa 300 kinderen teleurstellen omdat ze geen lid kunnen worden. Om dit allemaal steeds weer rond te krijgen stoppen we veel energie in het plannen en het communiceren hierover. Het is ontzettend knap dat dit toch steeds weer lukt. Maar, voor de toekomst van de club, moet er echt iets gebeuren. We hebben een extra kunstgrasveld nodig!

We zijn hierover het gesprek aangegaan met de gemeente Gooise Meren. Onze uitdaging van het gebrek aan veldcapaciteit werd onderkend, maar de oplossing was niet 1-2-3 voor handen. Waar leg je een extra veld? Er is gewoon geen ruimte op het sportpark. 

Vervolgens kregen we verkiezingen en een nieuwe wethouder sport (Alexander Luijten) werd benoemd. In het coalitiebesluit werd opgenomen dat meer kinderen de sport van hun keuze moesten kunnen doen. Dat was een belangrijk ‘haakje’ om het gesprek aan te blijven gaan. Iedereen die het wilde horen hebben we ons verhaal verteld.

Een win-win-win situatie                                                                                                     
Na veel gesprekken tussen partijen, zijn de gemeente, NVC en HC Naarden uitgekomen op het scenario dat een voetbalveld van voetbalvereniging NVC wordt omgezet in een kunstgrasveld voor HC Naarden. Voor ons vormt dit een geweldige, maar ook noodzakelijke oplossing voor onze capaciteitsproblemen. We kunnen eindelijk iets doen aan de lange wachtlijsten voor kinderen en kunnen bij de senioren en veteranen weer groeien. Voor NVC betekent dit een verbetering van het toekomstperspectief. De financiële lasten worden aanzienlijk verlaagd en er komt een verbetering van de kantine en het terras. De gemeente realiseert een belangrijk doel uit de Sport en Beweegvisie 2017 – 2021. Door deze afspraken kunnen meer inwoners van de Gooise Meren, met name kinderen, sporten. Het mes snijdt aan meerdere kanten.    

Over welk veld gaat het?                                                                                                     
Het gaat om het veld dat naast ons veld 3 ligt. Dit is het oudste veld van NVC en zou binnen afzienbare tijd aan vervanging toe zijn. Er is al een onderlaag, maar om hier een water hockeykunstgrasveld van te maken, moet nog wel het één en ander worden omgebouwd. Daarnaast is het voornemen om duurzame LED verlichting aan te leggen en omdat een hockeyveld kleiner is dan een voetbalveld zal ook het hekwerk moeten worden aangepast. Als laatste onderzoekt de gemeente de mogelijkheid om een natuurlijke afscheiding te maken tussen ons nieuwe veld en de kleedkamers van NVC.  

Wat betekent dit concreet voor HC Naarden?                                                                                
Op de eerste plaats gaan we ervoor zorgen dat we de laatste 85 kinderen van de zondagcompetitie, die na dit seizoen verdwijnt, naar de zaterdag overplaatsen. We hebben dit inmiddels ook al aan de kinderen toegezegd. Wat er ook gebeurt, we gaan dit regelen. 

Daarnaast gaan we ervoor zorgen dat we dit jaar en ook volgend jaar nog een groot aantal extra kinderen kunnen aannemen. We gaan nu uit van circa 120 extra kinderen in twee jaar. Dit alles bovenop de circa 84 kinderen die we zonder het extra veld jaarlijks kunnen aannemen.  
We kunnen ook de senioren verder laten groeien. We zijn nu bijvoorbeeld bezig met een Heren 2, een Heren 3 en een Dames 2. Dit is niet alleen belangrijk ter ondersteuning van onze Heren 1 en Dames 1, maar biedt ook meer mogelijkheden om onze eigen jeugd, die nog niet klaar is voor de overstap naar het eerste elftal, te behouden op de club. We kunnen nu ook weer verder uitbreiden met veteranen en hen een goede plek bieden om te trainen.      

Hoe zeker is het dat het doorgaat?                                                                             

De gemeente heeft overeenstemming bereikt met NVC en HC Naarden over het overdragen van het veld. De voorbereidingen zijn gestart. Het totale plan betreft echter een flinke investering en daar moet de gemeenteraad akkoord voor geven. Het is de bedoeling dat dit op 12 juni geagendeerd wordt. Pas als de gemeenteraad akkoord gaat is het 100% zeker dat het doorgaat.   

Wanneer zou het kunstgrasveld er dan kunnen liggen?                                                

Dat hangt met name af van de snelheid waarmee het project kan worden aanbesteed door de gemeente en de planning van het bouwbedrijf. Het streven is om het kunstgrasveld aan het begin van het seizoen speelklaar te hebben. Dat is wel heel ambitieus. Wij houden er rekening mee dat we een korte periode zullen moeten overbruggen met slimme alternatieven en oplossingen.                                                           
Hoe doen we dat dan met de aannames?                                                                 
Dat is inderdaad een aandachtspunt. Hoewel we alle vertrouwen hebben in het besluit van de gemeenteraad kunnen we hier niet op vooruitlopen. Dit betekent dat we een deel van de aannames onder voorbehoud gaan doen. De aannames onder voorbehoud kunnen we dan definitief maken als de gemeenteraad akkoord is.                                     
Wordt mijn kind nu zeker aangenomen?           
Dat is helaas niet het geval. Zeker de kinderen in de oudere leeftijdscategorieën kunnen we in principe alleen plaatsen als hier vrije plaatsen voor ontstaan. En dat zijn er meestal niet zo heel veel. Pas als er iemand stopt met hockey komt er een plekje vrij voor een ander. Een heel nieuw team aannemen is niet altijd mogelijk. Voor de plekken in deze categorieën zullen we helaas moeten blijven loten.

Al met al een geweldige ontwikkeling voor onze club!
Zie bijlage voor het persbericht van gemeente Gooise Meren.

 
Nieuws afbeelding
10 mei 2019

SportWays hockeykampen: nergens leer je zoveel tijdens één kamp!

In de zomervakantie organiseren wij – in samenwerking met SportWays – hockeykampen bij ons op de club voor verschillende leeftijden. We bieden je een vernieuwd hockeyprogramma waarbij je de meest uitdagende en tegelijkertijd leukste trainingen krijgt. Uiteraard ga je een heleboel leren! Alle kampen zijn zorgvuldig afgestemd op jouw leeftijd en wensen. Lees hier meer: https://nl.sportways.com/nl/sportways-day-camps-nl?utm_source=club&utm_medium=Naarden&utm_campaign=Q2_19 . Je gaat gegarandeerd als een betere hockeyer naar huis. Tot snel bij één van onze kampen op de club!
Meld je nu aan voor één van de hockeykampen:
https://nl.sportways.com/nl/locations/naarden?utm_source=club&utm_medium=Naarden&utm_campaign=Q2_19

Kom je met 6 of meer teamgenootjes 3 dagen naar een kamp op onze club? Stuur SportWays alle namen en de locatie van het kamp – voordat jullie je hebben aangemeld – via [email protected] en ontvang 15% korting per persoon!

 
Nieuws afbeelding
8 mei 2019

Hulp gezocht voor HC Naarden webshop in oprichting

Met vereende krachten wordt op dit moment een concept ontwikkeld voor de inrichting van de HC Naarden Webshop. Hier kun je straks voor je team óf voor jezelf   bijvoorbeeld HC Naarden hoodies, fleece dekens, bidons, paraplu’s etc. bestellen. 


Heb je nu al zin om mee te werken aan de totstandkoming van deze webshop, meld je dan gauw aan bij [email protected] . We zijn op dit moment vooral op zoek naar mensen met (webshop) ervaring en deskundigen die de technische kant van de implementatie kunnen begeleiden. Ben jij dit zelf of heeft je vriend(in), buurtgenoot of teamouder hier ervaring mee, laat het ons dan weten.
HC Naarden trainingspakken (The Indian Maharadja) nu ook voor breedte teams
In aanloop naar het nieuwe seizoen hebben we nu ook de officiele HC Naarden trainingspakken beschikbaar voor alle breedte teams. In het clubhuis hangen ieder weekend pas-pakken zodat je makkelijk met je team een bestelling kan doen. Bij een bestelling van minimaal 10 pakken per team krijg je 30 % korting bij bij Hockey Republic. Voor aankomend seizoen verwachten we een grote toeloop dus overleg alvast met je team voor volgend jaar. Sponsoring van deze pakken door een ouder of anderzijds is goed mogelijk. Heren A en Meisjes C3 genieten al volop van hun pakken. Wie volgt?

 
Nieuws afbeelding
8 mei 2019

Save the date: 24 augustus GJK

Iedere dag wappert er een prachtige groene vlag boven ons clubhuis. Dat is de "We are Fair Play vlag” die JULLIE met z’n allen hebben verdiend tijdens de laatste Gooise Jeugd Kampioenschappen tezamen met die gigantisch mooie beker. Daarom deze oproep om deze vlag & beker met trots te verdedigen op het aankomende GJK Toernooi. Zet nu reeds zaterdag 24 augustus in je agenda en zorg dat je er bij bent! Let’s do it!
GJK Commissie

 
Nieuws afbeelding
8 mei 2019

EK Masters Hockey 2019: fanatieke spelers gezocht

Geachte dame heer,
Na vorig jaar het WK in Barcelona, is dit jaar weer het EK Masters Hockey aan de beurt. Ditmaal is het uitgesplitst over twee toernooien. Het EK voor 35+, 40+ en 45+ wordt gehouden van 22 t/m 28 juli op HC Rotterdam. En het EK voor 50+ en 55+ wordt gehouden van 8 t/m 17 augustus op de hockeyvelden van Krefeld. In de maand mei is het nog steeds mogelijk voor goede fanatieke speelsters en spelers om aan te sluiten. Voor meer informatie kan men mailen met de contactpersonen op deze webpagina,  https://www.mastershockey.nl/teamleiding
Met sportieve groet, Masters Hockey Nederland

 
Nieuws afbeelding
8 mei 2019

Artikel Bas Bruin in Naardernieuws

Lees het artikel van Bas Bruins, onze nieuwe Algemeen Technisch Manager, over de tot stand koming van zijn visie.
https://www.naardernieuws.nl/reader/137405/127267/we-willen-meer-jeugdspelers-laten-doorstromen-bas-bruin-nieuwe-aanwinst-hockeyclub-naarden

 
Nieuws afbeelding
8 mei 2019

Naarden Hockey Trainer certificaat voor 17 F-spelers

In de meivakantie hebben 17 (!) F-trainers van HC Naarden het NHT 1 certificaat met succes behaald! NHT 1 staat voor NaardenHockeyTrainer 1 en is het 1e opleidingsniveau binnen de Naarden Hockey Academy ( NHA).   De laatste bijeenkomst was, na herhaling van de theorie, vooral gericht op de praktijk. De trainers moesten in groepjes van 2 personen oefeningen met verschillende thema’s bedenken, uitschrijven en aan elkaar geven. 
Door elkaar te helpen met geven van feedback gedurende de bijeenkomt werd het niveau nog hoger en nemen de trainers alle ervaringen mee het veld op waar zij elke week onze F’jes trainen. De club is onwijs trots op haar aankomende toptrainers en zal in juni de certificaten uitdelen! 

 
Nieuws afbeelding
7 mei 2019

Opa & Oma dag 18/19 mei

Vorig jaar is er een nieuwe traditie geboren: voor de jongste jeugd en D- categorie de Opa & Oma dag.
Je opa en oma uitnodigen om naar jouw hockeywedstrijd te komen kijken? Hoe leuk is dat! Zeker als jij met je team allerlei lekkers bakt, waar de opa's en oma's van kunnen smullen als jij op het veld staat? Of na afloop samen met jou op het terras.
Nodig jij ze uit voor zaterdag 18 en/of zondag 19 mei a.s.?
Dan zorgen wij voor de koffie en thee!
We zullen centraal aan de managers vragen of zij de coördinatie willen doen v.w.b. taarten/cakes/muffins bakken.
 
Nieuws afbeelding
7 mei 2019

Zeer geslaagd ONFIRE Meikamp 2019!

Van 29 april tot en met 1 mei heeft op HC Naarden het driedaagse hockeykamp van ONFIRE Hockey Support plaatsgevonden. 31 Enthousiaste kinderen hebben hier met veel plezier aan deelgenomen. Het kamp was zeer succesvol en alle deelnemers, jong en oud, zijn op hun niveau uitgedaagd het allerbeste uit zichzelf te halen. De hockeykampen van ONFIRE Hockey Support zijn puur gericht op het verbeteren van technische vaardigheden en er is veel aandacht voor het individu.
 
ONFIRE Hockey Support organiseert vanaf 19 juni weer de ONFIRE zomerschool op Naarden. Dit zijn 8 technische top trainingen (2 per week) van 1,5 uur op de woensdag en de vrijdag van 16.30-18.00 uur en de opzet is gelijk aan die van het kamp. Kleine groepen, veel individuele begeleiding en puur gericht op het verbeteren van techniek. Inschrijven kan binnenkort op www.hockeysupport.nl . De ONFIRE zomerschool is voor iedereen in de leeftijd van 6-16 jaar en ongeacht het niveau.
 

 
Nieuws afbeelding
7 mei 2019

Gezond(er) Clubhuis eerste stappen worden gezet

Vorige maand vroegen we aan onze leden om hun mening te geven met betrekking tot ons assortiment in het clubhuis. Ruim 100 mensen hebben de moeite genomen om de vragenlijst in te vullen! Dat vinden wij een prima resultaat. Daarmee kunnen wij met een gerust hart aan de slag gaan met het verbeteren van het assortiment.
Uit de antwoorden van onze leden hebben we hele interessante suggesties kunnen halen. Overweldigend veel mensen wilden graag dat de zichtbaarheid van de gezondere alternatieven verbeterd wordt. Allemaal zaken waar we nu mee aan de slag gaan. Een greep uit de suggesties: meer fruit, fruitsmoothies, porties rauwkost, bananenbrood, zuivelprodukten, snoep weg (!), soep, verse muntthee, popcorn en nog veel meer. 
We gaan de komende maanden kijken naar de mogelijkheden en het assortiment via een trial and error systeem, niet alleen qua populariteit, maar ook naar duurzaamheid, logistiek, voorbereiding en kosten. Het wordt een hele interessante reis, waar wij met veel passie en enthousiasme in stappen.
We starten binnenkort met verse muntthee, popcorn en eierkoeken!
Met gezonde groet van de Commissie gezonder clubhuis HC Naarden, Carolien, Guido, Clementine, Judith, Henk en Miek  

 
Nieuws afbeelding
7 mei 2019

Help andere teams: veel invallers nodig

Je komt het veld op. De laatste spannende wedstrijden van weer een mooi hockey seizoen. Maar wat zie je, hebben we geen spelers op de bank? Oh natuurlijk, Pietje heeft zijn enkelbanden verrekt, en Jantje moet naar de verjaardag van Oma die 80 is geworden. Maar gelukkig weet je dat Dirk en Klaas kunnen en willen invallen om samen met jouw team er het beste van te maken!
Iedere week, iedere vrijdagavond zijn er veel managers en categoriemanagers uitgebreid aan het bellen, mailen en Appen om vervangers te regelen voor alle zieke, geblesseerde en spelers die om een of andere geldige reden niet aanwezig kunnen zijn. Iedereen weet dat dit best wel eens kan gebeuren. Hoe fijn is het dan als er een grote bereidheid is om elkaar te helpen, in te willen vallen.
Het vinden van vervangers wordt helaas steeds moeilijker. Dat komt omdat de KNHB strenge regels stelt aan invallen. Ook is het lastig dat teams uit dezelfde categorie vaak op hetzelfde tijdstip spelen op onze overvolle velden.
Dus daarom de vraag, als je benaderd wordt om in te vallen in een ander team, eventueel zelfs andere categorie, weet dan dat dit slechts een van de weinige mogelijkheden is en dat het andere team jou als speler nodig heeft! Dus doet iemand een beroep op jou, denk aan het team dat je hiermee helpt en denk ook aan de keer dat je eigen team zelf invallers nodig heeft. Kijk hoe je wel kunt helpen. Dat begint ook bij het zo vroeg mogelijk aangeven dat je niet kunt spelen. Dus niet een uur voor de wedstrijd! Als familieclub zijn we er voor elkaar om te helpen, laten we dat vooral ook blijven doen!
Het feit dat je hiermee het leven van de manager en categoriemanagers op vrijdagavond leuker maakt is een bijkomend voordeel.
Bedankt!
Namens alles spelers, coaches, managers en categoriemanagers....

 
Nieuws afbeelding
6 mei 2019

18 mei introductie ACTIE SMEERCASE

Zaterdag 18 mei a.s. zullen we dit fantastische initiatief introduceren op onze club. Vanaf die dag is er een Smeercase met flesjes anti-zonnebrand crème te vinden in het clubhuis bij de wedstrijdtafel en zal er één staan bovenop de koelkast beneden in de gang van kleedkamer. 
De Smeercase is een opvallend geel kratje met daarin flesjes anti-zonnebrand crème dat je gemakkelijk even meeneemt om ervoor te zorgen dat je team zich insmeert. Met de Smeercase moet insmeren tijdens het buitensporten heel gewoon worden; momenteel staat slechts 1 op de 10 kinderen ingesmeerd op het veld. De Smeercase is ontwikkeld door Sport ZonVeilig dat de ambitie heeft heel Nederland zonveilig te laten sporten.
Over Sport ZonVeilig Blootstelling aan te veel schadelijke UV-stralen op jonge leeftijd verdubbelt de kans op huidkanker op latere leeftijd. De Smeercase is een initiatief van Sport ZonVeilig. Sport ZonVeilig is gestart vanuit een donatie van onder andere Stichting Het Champagnediner. In april en mei worden honderd kratjes en informatiepakketten uitgedeeld op hockeyclubs. Het doel: zorgen dat insmeren tijdens het buitensporten voor kinderen en hun ouders en trainers de normaalste zaak van de wereld is. NIVEA Sun heeft  alle anti-zonnebrand crèmes voor de eerste editie ter beschikking gesteld.  www.sportzonveilig.nl

 
Nieuws afbeelding
5 mei 2019

Training in de week NA de meivakantie

Deze week zijn er weer circuit trainingen binnen de E8 teams en de huidige junioren breedte teams als onderdeel van ons speler volgsysteem. Reden: komen tot een goede indeling aan het einde van het seizoen voor het nieuwe seizoen.
 
De spelers die worden uitgenodigd voor de circuittraining ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging per mail met verdere instructies.

Als gevolg van deze circuit trainingen moeten we soms schuiven in het huidige trainingsschema, het kan helaas niet anders.

Het aangepaste trainingsschema voor de week van 6-10 mei is terug te vinden in de app maar LET OP de circuit trainingen kunnen/zijn hierin niet meegenomen en daarvoor geldt nogmaals de persoonlijke uitnodiging per mail zodat je weet wanneer je deze training hebt.

Er is geen circuittraining voor de A en de huidige 2e jaars B spelers.
Voor de 2e jaars B spelers betekent het dat hun reguliere training komt te vervallen als hun 1e jaars teamgenoten een circuittraining hebben.
In de week van 6-18 mei (direct na de meivakantie) zijn de circuit trainingen voor de Meisjes breedte teams D, C & 1e jaars B, JE8 en ME8 inclusief Zojeco ME8 teams. De ME8-zondag en JE8 teams hebben naast de circuittraining ook een reguliere training op vrijdag (normale tijd). De ME8-zaterdag teams hebben deze week geen reguliere training.
Deze week vervallen alle trainingen voor breedte teams MEISJES D, C en B zodat hiermee ruimte wordt gecreëerd voor de circuit trainingen.
De trainingen voor Meisjes A & de lijnteams gaan gewoon door.
 
Samenvattend: check de komende periode de app voor het trainingsschema en de mail i.v.m. circuit trainingen. Indien er alsnog vragen zijn, stuur dan een mail aan Clementine via [email protected]
 
Veel succes en plezier!

 
Nieuws afbeelding
4 mei 2019

Super Sunday bij de Gooische HC op 5 mei

Aanstaande zondag is het weer zover! HC Naarden en de Gooische HC spelen weer tegen elkaar, zowel de Heren als de Dames komen aan bod. De Gooische HC heeft allemaal leuke activiteiten rondom deze wedstrijden. De wedstrijden zijn vanaf 12:45 voor de dames en 14:45 voor de Heren. Kom jij onze Toppers aanmoedigen?? Graag tot ziens bij de Gooische HC.

 
Nieuws afbeelding
4 mei 2019

Scheidsrechters informatie avond op 9 mei

De afgelopen weekenden hebben inmiddels zo'n 25 leden hun eerste wedstrijd gefloten. Wellicht was jij 1 van hen, of ben je binnenkort aan de beurt... Volgende week donderdag, 9 mei om 20:00 uur organiseren we weer een scheidsrechtersinformatie-avond in het clubhuis. Je krijgt dan handige tips van ervaren scheidsrechters. Over hoe je je het beste kunt voorbereiden en natuurlijk ook tips voor tijdens de wedstrijd.
Kom jij ook volgende week?   

 
Nieuws afbeelding
29 apr 2019

30 april laatste dag kosteloos opzeggen jeugdleden

Dinsdag 30 april is de LAATSTE dag dat je kosteloos je jeugdlidmaatschap van HC Naarden kunt opzeggen. Uiteraard willen we dat je lid blijft, maar als je toch weggaat... Voorkom dan dat je contributie-plichtig voor het nieuwe seizoen bent als je op 1 mei nog als jeugdlid geregistreerd staat!
Stuur je opzegging dus zo spoedig mogelijk naar [email protected] of gebruik het opzegformulier achter je Mijn HC Naarden login.
Seniorenleden hebben nog tot 1 juni de tijd.

 
Nieuws afbeelding
27 apr 2019

Let op: nog 4 dagen de tijd om op te zeggen!

Verhuizen, studeren of een andere reden om te stoppen met hockeyen? Zeg dan tijdig je lidmaatschap op bij de Ledenadministratie via het  OPZEGFORMULIER  achter de  Mijn HC Naarden  inlog (Club - Opzegformulier). Voor eventuele vragen kun je mailen naar [email protected]
Opzeggen voor zaterdag jeugdleden kan t/m dinsdag 30 april. 
Zondag jeugdleden en senioren/veteranen/trimmers hebben tot 1 juni om op te zeggen. Meer informatie is te vinden op:  http://hcnaarden.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=declub_lidmaatschap_opzeggen .

 
Nieuws afbeelding
10 apr 2019

[email protected] op 17 mei - nog 2 plekken!

PIZZA [email protected] 17 mei a.s. 
Jaaaa Pizzaaaa. Met groot enthousiasme is er gereageerd op weer een avondje [email protected] met je team. De shift van 19.00 uur is volgeboekt, maar om 18.00 uur hebben we nog plek voor 2 teams. 
Wees er snel bij als je met je team pizza's wilt komen smikkelen op de club, om 18.00 uur dus op de 17e! Stuur even een reactie naar [email protected] als je met je team wilt komen. Wie het eerst komt, het eerst maalt.
 

 
Nieuws afbeelding
10 apr 2019

Sportiviteit&Respect: Nieuw lid en blauwe kaart

Op dit moment is de commissie S&R hard bezig met het opstellen van een beleidsplan voor de komende jaren. We willen er met elkaar voor zorgen dat we bewust bezig zijn met hoe we met elkaar omgaan zowel op als buiten het veld en daarbij zorgen dat we op sportief vlak blijven presteren. Het eerste dat we willen gaan doen is het introduceren van de blauwe kaart. Dit is een kaart die je bij thuis wedstrijden kan overhandigen aan je tegenstander waarmee je aangeeft dat het een leuke respectvolle en sportieve wedstrijd is geweest. We werken eraan om deze kaart nog dit jaar bij de jeugd te introduceren en na een geslaagde test periode zullen we dit ook bij de senioren introduceren. Later meer…
De commissie Sportiviteit en Respect verwelkomt bovendien een nieuw lid: Maarten van Hamburg! Maarten woont in Naarden en is vader van twee kinderen, waarvan de oudste hockeyed op HC Naarden. Ook zijn vrouw Claudine hockeyt bij ons op de club.
Succes!
Met vriendelijke groet Timo Jacobse (namens commissie S&R)

 
 

 
Nieuws afbeelding
10 apr 2019

Keeperscorner: Keep the experience!

Keep the experience!
Recentelijk hebben we weer een "Keep the experience” gedaan op HC Naarden. Na de reguliere keeperstraining op woensdagavond was het de beurt aan onze keeper Bram de Boer van de JD5. Hij mocht op uitnodiging nog een keer aantreden, maar nu vergezeld door zijn moeder Monique de Boer. Monique en Bram kregen samen nog een keeperstraining in het kader van "Keep the Experience”.
Na een opwarmronde en wat basistips ging het los. De ballen werden in een rap tempo op het doel afgevuurd waarbij Bram en Monique om en om plaats nemen onder de lat. Ze deden het meer dan goed en wisten heel veel ballen probleemloos te stoppen. Het keeperstalent is zeker aanwezig binnen de familie de Boer. Bram wilde zijn moeder wel even laten zien hoe het allemaal moest, maar Monique hield kranig stand. Het tennistalent van Monique werd zichtbaar en daar worden toch duidelijk andere technieken gebruikt. Er ontstond zelf een kleine strijd over het aantal doelpunten dat werd weggegeven, maar altijd met een brede lach op de gezichten. Duidelijk was te zien dat zowel Bram als Monique genoten. Het was als trainer dan ook super leuk om moeder en zoon zo als volleerde keepers samen aan het werk te zien. Kortom een geslaagde training en de volgende "Keep the experience” staat al op het programma.
Niels en Olivier Rehe zijn door Monique en Bram uitgedaagd.
Nemen zij deze uitdaging aan?????
Ron Bollen Hoofd keeperstrainer HC Naarden

 
Nieuws afbeelding
10 apr 2019

Gezocht: trainers voor de Jongste Jeugd

Voor volgend seizoen zijn wij op zoek naar jeugdtrainers voor onze jeugdteams (Benjamins/Fjes/E6 & E8)!


Elk team verdient een leuke jeugdtrainer dus zijn we op zoek naar gemotiveerde jongens/meisjes (die volgend jaar 2 e -jaars D, 1 e -jaars C, 2 e -jaars C of 1 e -jaars B zijn) die het leuk vinden om een team te trainen!


Heb je interesse en kun je de professionals helpen om de jeugdteams te voorzien van een enthousiaste jeugdtrainer, meld je dan aan voor 31 mei a.s. bij: [email protected]

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]