Nieuws

 
Nieuws afbeelding
16 jan 2019

Bijna is het zover: het D-feest

Nog even dan is het zover: het D-feest. Het thema van dit jaar is foute fitness, kom in je leukste outfit met je team!  Het feest vindt aanstaande zaterdag 19 januari plaats van 20.00 tot 22.00 uur.
Koop nog snel je teamkaart, we verkopen ook aan de deur!! Je teamkaart kan je bestellen door te mailen naar  [email protected]   een los kaartje aan de deur kost €5, het liefst contant betalen! 
Tot dan, 
groetjes het jeugdbestuur
🏻‍♂ 🏻‍♀ 🏻‍♀ 🏻‍♀ 🏻‍♀

 
Nieuws afbeelding
5 jan 2019

NIEUW DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER

Morgen start de KNHB met een nieuw Digitaal Wedstrijdformulier.


Coaches/managers en scheidsrechters kunnen gewoon inloggen met hun LISA/club-gegevens (lidnummer en wachtwoord) waarmee ze nu ook bij de club of op de app inloggen. zie ook ons eerder nieuwsbericht
De handleiding is te vinden op de site van de KNHB: handleiding DWF .Zorg dus dat je als coach/manager en als scheidsrechter je lidnummer en wachtwoord weet .

De KNHB meldt ook dat er vandaag nog wel wat problemen zijn opgetreden:
de spelerslijsten zijn niet beschikbaar of niet compleet het toevoegen van spelers of invallers werkt nog niet of niet goed het kan voorkomen dat een coach niet kon inloggen Ze zijn hard aan het werk om dit op te lossen. I nstrueer de zaalleiding vooral om morgen extra goed de stand bij te houden voor het geval het DWF van de KNHB onverhoopt morgen nog steeds last heeft van kinderziektes, en...mocht het probleem met de spelerslijsten morgen niet zijn opgelost, dan vraagt de bond om de spelerslijsten in te voeren in het opmerkingenveld, zodat ze wel de spelerslijsten ontvangen..met sportieve groeten,
zaalhockeycommissie HC Naarden

 
Nieuws afbeelding
5 jan 2019

SportWays kampen 17 t/m 19 juli - Save the Date!

Save the date: SportWays bij ons op de club
Pak je agenda er alvast bij, want de data voor de meest leerzame hockeykampen van Nederland zijn bekend! Wij heten alle enthousiaste hockeyers welkom die willen deelnemen aan dit unieke sportprogramma op Naarden, graag nieuwe technieken willen leren, zichzelf ontwikkelen én op het veld willen staan met de topspelers van dit moment. Met 30 jaar ervaring in het organiseren van hockeyevenementen kan SportWays met zekerheid zeggen dat hun kampen een onvergetelijke ervaring zijn.

Nieuw! Vanaf 2019 maakt SportWays tijdens onze dagkampen onderscheid tussen vijf verschillende kamptypen. Dat betekent dat ieder programma zorgvuldig is afgestemd op jouw leeftijd en wensen. Wil je precies lezen wat de verschillen zijn? Lees er meer over via de volgende link:
https://nl.sportways.com/nl/sportways-day-camps-nl?utm_source=club&utm_medium=Naarden&utm_campaign=Q1_19

Op de volgende data zullen er SportWays kampen op onze club plaatsvinden:
17 t/m 19 juli (Zomervakantie)

Wil je je alvast aanmelden voor een kamp?
Dat kan! Klik op de volgende link om te bekijken wanneer er hockeykampen plaatsvinden op onze club:
https://nl.sportways.com/nl/locations/naarden?utm_source=club&utm_medium=Naarden&utm_campaign=Q1_19

4 jan 2019

Ingebruikname nieuw dWF

Komend weekend wordt het nieuwe DWF in gebruik genomen. Er veranderen een aantal zaken: Per wedstrijd zijn er  drie  DWF-codes. Eén voor de thuiscoach, één voor de arbitrage en één voor de uit-coach (of ondersteuning). Het verspreiden van deze codes wordt verzorgd door de KNHB. De codes worden later ook opgenomen in de hcnaarden-app. Herinneringen voor het afronden van het DWF worden per mail verstuurd door de KNHB. Voor het nieuwe DWF hoeven scheidsrechters, coaches en managers  geen  account aan te maken op  hockey.nl  of  KNHB.nl . Jullie kunnen gewoon gebruik maken van de inlogcodes van LISA (lidnummer + wachtwoord waarmee jullie ook inloggen in de app). Scheidsrechters kunnen inloggen met lid-, kaart- of KNHB-nummer en de betreffende DWF-code. Het inloggen kan via de DWF-knop in de mobile app of via de hcnaarden-site. Ook kun je het DWF vinden via deze url  https://dwf.hockeyweerelt.nl .  Verwacht wordt dat volgende week het inloggen automatisch kan gebeuren zoals dat nu het geval is vanuit de mobile app. Nu moet er dus op het nieuwe DWF nog worden ingelogd. LET OP:  De codes voor het weekend van 5 en 6 januari worden vrijdag 4 januari eenmalig alleen naar de teambegeleiders verzonden. De teambegeleiders zien in het formulier de code van de scheidsrechters staan en kunnen de scheidsrechters informeren. Deze code is zichtbaar bovenin het DWF, achter het icoon van het scheidsrechtersfluitje. Hieronder zie je een afbeelding met een fictieve code: De code van de teambegeleider is dus niet gelijk aan die van de scheidsrechter! De teambegeleidercodes zijn sinds vrijdagochtend overigens zichtbaar in de LISA-clubapp.   Vanaf het weekend van 12 januari worden de codes verzonden naar de scheidsrechters die op het moment van verzending bekend zijn (48 uur voor de wedstrijd). Om ervoor te zorgen dat een laat aangewezen scheidsrechter of een invaller ook gebruik kan maken van de scheidsrechterscode staat deze altijd vermeld op het wedstrijdformulier. De code is hierdoor ook altijd door de teambegeleider te zien en deze kan de scheidsrechter informeren. Daarnaast beschikken de wedstrijdsecretarissen ook over de codes. Met sportieve groet, Wedstrijdsecretariaat Zaal

 
Nieuws afbeelding
2 jan 2019

HAPPY NY!

We wensen alle spelers, leden, sponsoren, vrienden een mooi en sportief nieuw jaar!

 
Nieuws afbeelding
18 dec 2018

DWF krijgt nieuwe lay-outOp 1 januari 2019 verandert de lay-out van het digitale wedstrijd formulier (DWF). Het DWF zal nog steeds dezelfde informatie vragen en geven, maar het uiterlijk verandert. Dat komt doordat het DWF digitaal ondersteund gaat worden door de KNHB zelf en niet langer door LISA. Voor alle gebruikers verandert er verder niets.
Heb je toch nog vragen hierover, stel ze dan aan Lonneke van Wijk of Jurryt van Arend via  [email protected]
 

 
Nieuws afbeelding
13 dec 2018

VELD-trainingen donderdag en vrijdag afgelast

Vandaag (donderdag) zijn alle trainingen vanaf 17 uur afgelast. Voor vrijdag gelden de afgelastingen al vanaf 16 uur.

 
Nieuws afbeelding
12 dec 2018

Lees alles over zaalhockey op de website

Het zaalhockey seizoen is van start gegaan. Wat een groot verschil met hockey op het veld. 
Wil je meer weten over hockeyen in de zaal? 
Alle informatie, inclusief uitlegfilmpjes, kun je vinden op de website van HC Naarden - Hockey - Zaalhockey. Of klik hier
Wedstrijdformulieren:  
Over het algemeen worden de wedstrijdformulieren tijdig ingevuld. Het wedstrijdsecretariaat krijgt echter regelmatig vragen over de wedstrijdcode van het tussenblok.
Voor het tussenblok geldt dat deze code niet door LISA wordt verstuurd. De scheidsrechters kunnen deze code opvragen bij de zaalleiding of bij de managers van de clubs die het tussenblok spelen.

Een gouden tip blijft: vul de wedstrijdformulieren meteen na de wedstrijd in, zodat alle partijen tijdig het wedstrijdformulier kunnen afronden.
Met sportieve groeten,
Wedstrijdsecretariaat Zaal

 
Nieuws afbeelding
12 dec 2018

Nieuw: Junior Sponsoring team -stuur je doelpunt van de week

Zeven actieve hockey meiden uit verschillende A, B en C teams hebben sinds kort de sponsoring commissie versterkt. Zij vormen samen het Junior Sponsoring Team en helpen ons om nieuwe sponsoren aan HC Naarden te verbinden door het HC Naarden instagram account te ontwikkelen.
De eerste winactie op insta is een feit. Jasper Mooij en Tess Goote zijn de eerste winnaars van een leuke goodybag.


Stuur ons je doelpunt van de week en maak kans op klimmen bij Coronel
Wie maakt een film fragment van het mooiste doelpunt van jouw team? Stuur deze via DM naar insta: HCNaarden1. Het Junior Sponsoring Team beloont wekelijks het mooiste Coronel doelpunt van de week met een merk hockeybal.
Wordt jullie doelpunt aan het eind van de zaalperiode gekozen tot het mooiste doelpunt van het seizoen? Dan ga jij met je team 1,5 uur klimmen bij Coronel!
Volg ons dus snel op insta: hcnaarden1 


 
Nieuws afbeelding
12 dec 2018

Gebruik parkeerplaats Jan Tabak niet meer toegestaan!

Helaas hebben we van de directie van Jan Tabak vernomen dat er veel overlast wordt ondervonden van onze verzamel activiteiten op hun parkeerplaats. Zij hebben dan ook besloten dat wij hier als club  geen gebruik meer van kunnen maken. 
De parkeerplaats is eigen terrein en alleen bedoeld voor hun eigen gasten. Dus bij deze de uitdrukkelijke vraag om een andere verzamelplaats te zoeken bij uitwedstrijden. Wij adviseren het grote parkeerterrein bij de Abri of tegenover de club bij het Sky Radio gebouw of de Albert Heijn. We willen daar nog aan toe voegen dat het wel van belang is om rekening te houden met omwonenden indien van toepassing. 

 
Nieuws afbeelding
12 dec 2018

Een terugblik op 2018 door de voorzitter

Hierbij alweer de laatste nieuwsbrief van 2018! Traditioneel hét moment om even terug te kijken. Want, wat is er weer ontzettend veel gebeurd op onze mooie club. Sterker nog, ik denk dat we het jaar 2018 als een historisch jaar kunnen omschrijven. Wat een successen! Ik ga een poging doen om ze op te noemen.


Promotie Heren 1 / Dames 1  en veel kampioenen
Het begon met de promotie van onze vlaggenschepen Heren 1 en Dames 1 naar de landelijke overgangsklasse. Wat fantastisch, maar ook belangrijk voor ons als club is dat! Met name vanuit het perspectief van aantrekkelijkheid voor onze jeugd. Die zien fantastisch leerzame wedstrijden op zondag en hebben iets om over te dromen. Dit is het hoogste niveau dat we ooit hebben gespeeld. We blijven echter wel met onze beide voeten op de grond staan. We zijn dan wel officieel een overgangsklasse-club, belangrijker nog vinden we onze missie om landskampioen van de betrokkenheid en verbondenheid te zijn. 
Alsof promotie nog niet voldoende was, bleven onze heren maar winnen. Ze werden kampioen in de eerste klasse en wonnen met een aantal geweldig spannende wedstrijden de Silvercup.
Ook alle andere teams deden het in het seizoen ’17-’18 super goed. We hebben 8 zaalkampioenen en het record van 13 veldkampioenen mogen huldigen. We zijn als HC Naarden inmiddels een club om rekening mee te houden en worden soms in één adem genoemd met bijvoorbeeld Kampong en Schaerweijde. Daar kunnen we echt trots op zijn. Goed gedaan!


Nieuwe visie op jeugdhockey 
Op de ALV van 7 juli hebben we op een mooie manier afscheid genomen van de bestuursleden Hans Otten en Rogier van Schalkwijk. We hebben Suzanne Stuurman mogen verwelkomen als bestuurslid TC Junioren & Jongste Jeugd en opvolger van Hans Otten. Ook hebben we hier onze nieuwe visie op jeugdhockey gepresenteerd. Belangrijke acties waar we vervolgens mee aan de slag zijn gegaan zijn: 1) de Naarden Hockey Academy, met het doel om onze jeugdtrainers nog beter te begeleiden en daarmee het niveau van onze pijler beleid Jeugd traint de jeugd te verhogen, 2) blessurepreventie via het Join(t) Forces programma, dat we samen met Herfkens Fysiotherapie uitrollen, 3) de Naarden Keepers Academy onder leiding van Ron Bollen en met enorm veel hulp van Patrick Lemmens vanuit de goalies club en 4) het aanstellen van vier Lijnmanagers die de managers van de lijnteams ondersteunen bij de uitvoering van hun taken.


Een heel geslaagd Familietoernooi
Vlak daarna was weer ons Familietoernooi. Wat een fantastisch evenement blijft dat toch. Super georganiseerd en met weer een zeer passend thema: ”We are family”. Meer deelnemers dan ooit, circa 700 verklede ouders en kinderen, speelden samen en hadden veel plezier. Geweldig. Ook de afsluiting met Lange Frans was memorabel. Het spontane optreden met onze eigen ‘Anita Meijer’ brengt nog steeds een glimlach op mijn gezicht als ik daaraan terugdenk.


Dubbelslag op Goois Jeugd Kampioenschap
Na de welverdiende zomer begonnen we meteen goed met een dubbelslag op het Gooise Jeugd Kampioenschap. We wonnen niet alleen de sportiviteitsprijs, uitgereikt door de Hansie Forever Foundation, maar we wonnen ook de beker met de grote oren, voor de meeste gewonnen wedstrijden. Met trots wappert het hele seizoen de groene GJK vlag bovenop ons clubhuis. Fijn dat we dit grootste hockeytoernooi ter wereld op deze vriendschappelijke wijze met onze buurclubs doen.
 
HC Naarden rookvrij
We zijn ook sinds de start van het nieuwe seizoen rookvrij geworden en dat gaat eigenlijk heel goed. We hoeven maar sporadisch mensen (vaak gasten die het niet goed doorhebben) te wijzen op het feit dat we niet meer roken op onze club. Iedereen begrijpt dat we dit doen omdat we onze kinderen willen laten opgroeien als rookvrije generatie en vooral het goede voorbeeld willen geven. Ook de rokers zijn het daar gelukkig vrijwel altijd mee eens.
 
Nieuwe seizoen goed gestart bij de jeugd en Heren 1
Bij de jongste jeugd draait het om ontdekken en vooral veel plezier hebben. En dat is te zien! Alle jongste jeugdteams worden succesvol begeleid door onze eigen trainersstaf, met hulp van jeugdtrainers. De Benjaminstrainingen zijn weer superleuk en ze spelen weer mooie wedstrijdjes op Spandersbosch.
Op het veld verliep de voorcompetitie voor de meeste teams goed. Wist je dat in de eerste helft van dit jaar maar liefst 75% van alle gespeelde wedstrijden van junioren werden gewonnen of gelijk eindigden? Er zijn 13 teams een klasse hoger en 14 teams een poule hoger ingedeeld. JA1 en JB1 haalden na play-offs het landelijke niveau net niet. JC1 behaalde het super C niveau en MC1 het IDC niveau. Erg knap. 
Een dikke pluim ook voor iedereen in het bijzonder de categorie managers die zich met het indelen van de 115 teams en het bemensen van de begeleiding van alle teams bezighouden! Dit is ieder jaar weer een enorme, maar ook een moeilijke en lastige puzzel om ieder op zijn en haar niveau zo goed mogelijk te kunnen indelen. Gelukkig hebben we de Zojeco D & C categorie nu ook kunnen verwelkomen binnen de zaterdagcompetitie.


Spektakel in de overgangsklasse
De wedstrijden in de overgangsklasse van Heren 1 en Dames 1 brengen flink wat extra spektakel met zich mee. Een hoogtepunt behalve dan de uitslag J was de super-Sunday tegen Gooische. Nog nooit hebben er zoveel toeschouwers op ons balkon en langs de lijn gestaan. Op naar de dubbele return op Gooische 5 mei 2019.
Het is knap dat onze heren onze winterstop in zijn gegaan op de 3 e plek. Bij onze dames blijven de resultaten nog wel wat achter bij het steeds betere spel dat zij op de mat laten zien. Laten we vooral met z’n allen achter onze dames blijven staan en vertrouwen houden in de tweede helft van het veldseizoen.
 
Dank aan alle commissies en vrijwilligers
Tijdens de ALV op 21 november is de eerste nieuwe ledenwijzer uitgereikt. Bijzonder om te zien hoeveel mensen hier ieder jaar weer met veel passie aan werken. Het thema van dit jaar is FUN! Uiteindelijk draait alles dat we met elkaar doen daar om.
Natuurlijk ook weer hulde voor alle scheidsrechters die onze wedstrijden mogelijk maken. Ik krijg elke keer te horen dat wij dit bij HC Naarden zo goed voor elkaar hebben. Complimenten voor de nieuwe voorzitter Tijn Maathuis en de arbitragecommissie en alle betrokken scheidsrechters!
Ook echt goed bezig is de Sponsorcommissie. Met een nieuw elan en aardig wat nieuwe leden zijn zij begin 2018 onder leiding van Marjolein Risseeuw begonnen met een administratieve inhaalslag, het vinden van nieuwe bordsponsors, het Vrienden van HC Naarden programma, het upgraden en uitbouwen van de businessclub en het zoeken naar sponsoren voor de nieuwe pakken van Heren 1, Dames 1 en de lijnteams. Ook de ondersteuning vanuit de ‘taskforce overgangsklasse’ werd zeer gewaardeerd. Ga zo door Sponsorcommissie! We hebben jullie hard nodig!
Een mooie afsluiter van het eerste deel van het veldseizoen was het fantastische Seniorenfeest in onze eigen zaaltent. Met ruim 400 leden, een geweldige band en onze eigen DJ Brambo is het dak er weer afgegaan. Geweldig dat er binnen HC Naarden gewoon mensen opstaan die zeggen:” we moeten toch één mooi feest per jaar kunnen organiseren, en dit vervolgens gewoon gaan doen”. Feestcommissie, Halcommissie en alle andere vrijwilligers die dit mogelijk gemaakt hebben, ontzettend bedankt! Trots op jullie!
Drie dagen later werd er alweer gezaalhockeyed in de zaaltent. Nu al zin in alle mooie zaalwedstrijden.


Dank aan de sponsoren
Onze club is echt landkampioen van betrokkenheid en verbondenheid. We mogen ontzettend trots zijn op alle leuke dingen die we samen bereiken. Daarom nogmaals een enorme ‘dank je wel’ aan alle commissieleden, vrijwilligers, medewerkers en andere betrokken mensen die dit samen mogelijk maken. Super goed gedaan! Ook enorm veel dank aan onze hoofdsponsors de Rabobank Gooi en Vechtstreek, MTH Accountants, Meijberg Makelaars en Volvo Buitenweg, maar natuurlijk ook aan al onze overige sponsoren! Dankzij jullie maken we al deze bijzondere dingen waar en zijn we HC Naarden!
Iedereen heel fijne feestdagen toegewenst!
Namens het bestuur,
Marc van Wijk
Voorzitter

 
Nieuws afbeelding
12 dec 2018

Het nieuwe HC Naarden Trainingspak is binnen!

Vanaf aankomende week kunnen alle breedte teams het officiële HC Naarden trainingspak bestellen, als ze dat willen. Op de club komt een kledingrek met pasmaten.
Als je met je hele team bestelt geniet je van de groepskorting van 30%. Voor junioren komt dit op een actieprijs van € 63,-- per pak. Voor de senioren (vanaf tien stuks) kost een pak € 73,50. Het bestellen gaat verder via de winkel van Hockey Republic.
Mocht je het leuk vinden om de trainingspakken van je team of het team van je kind te sponsoren, stuur dan een mail naar [email protected] . Teamsponsoring kan vanaf € 300,-- (excl. bedrukken van teamsponsor logo en het HC Naarden logo). Er kunnen natuurlijk ook meerdere sponsoren per team zijn! Zo wordt het aanschaffen van het trainingspak voor het hele team steeds aantrekkelijker! 
Bekijk het filmpje van een enthousiaste sponsor:
https://youtu.be/IWRk2_hVxEk


 

 
Nieuws afbeelding
12 dec 2018

Gezocht: hoofdredacteur Ledenwijzer

Wil jij eindverantwoordelijk zijn voor het mooiste jaarboek van het Gooi?
Als hoofdredacteur zorg je naast de content ook voor de aansturing van de redactieleden, vormgever en fotografen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de hele teamfotografie, waaronder het maken van een planning wanneer welk team gefotografeerd wordt, het regelen van een fotograaf op de ingeplande dagen, de communicatie hierover naar het bestuur, verenigingsmanager, categoriemanagers etc.
 
Tijdsbestek
Voor de zomervakantie bepaal je in overleg met het bestuur het thema en bedenk je samen met de redacteuren de onderwerpen. Na de zomervakantie gaan de redacteuren aan de slag met de interviews en wordt alle content door de hoofdredacteur verzameld. De deadline voor het aanleveren van alle foto’s en teksten is eind september. De vormgeving gebeurt in oktober. De gidsen worden in de herfstvakantie gedrukt. De periode dat je beschikbaar bent is augustus, september, oktober.
 
Interesse? Stuur dan een mail naar  [email protected]

 
Nieuws afbeelding
10 dec 2018

Nieuwe update voor de HC Naarden app

Sinds 11 december 2018 is voor zowel iOS als Android de update naar de nieuwe versie v4.3 van de HC Naarden app beschikbaar gekomen. Op de meeste telefoons en tablets wordt deze update automatisch uitgevoerd. Zo niet, doe dit dan handmatig.
Het versienummer van jouw app vind je bij ***Meer - Over deze app (helemaal onderin).
De nieuwe versies bieden steeds meer mogelijkheden voor teammanagers, trainercoaches en aanvoerders; voor de communicatie met het team, beheren van de teampot, melden en registreren van aanwezigheid, etc.
Communicatie, commissies en teambegeleiders kunnen met de nieuwe versie door de sterk verbeterde opmaak in nieuwsberichten en agenda-items veel beter communiceren. Als lezer wordt informatie in de app daardoor ook veel toegankelijker.
Zoek je tips of heb je een vraag of opmerking, mail dan naar [email protected] en we helpen je graag op weg. En kijk ook eens op de HC Naarden website bij Club - Veelgestelde vragen .


Opnieuw inloggen?
Bij deze update hoef je niet opnieuw in te loggen.
Ben je je wachtwoord vergeten? Die kan je opnieuw opvragen met je lidnummer en mailadres dat je bij je profiel hebt ingesteld (het mailadres waarop je mails van de club ontvangt).
Weet je jouw lidnummer niet meer? Als lid vind je dat in een recente factuur, als vrijwilliger in de welkomstmail.
Lukt het nog steeds niet, kijk dan op de HC Naarden website bij Club - Veelgestelde vragen .


Wijzigingen in v4.3 op een rijtje
In de nieuwe versie v4.3 is het volgende gewijzigd of toegevoegd:
In nieuwsberichten en in clubagenda-items kan je op linkjes klikken, en opent die link in je standaard browser. De layout van nieuwsbericht en clubagenda-items ondersteunt nu meer opmaak, plaatjes, genummerde lijsten en tabellen. Als je in de tijdlijn op jouw naam in de header klikt, kom je meteen in je persoonlijk Profiel terecht. Wijzig je contactgegevens heel eenvoudig via Profiel. Je kunt nu vanuit de HC Naarden app rechtstreeks meerdere routeplanners kiezen, zoals Waze en Google Maps. Voor de navigatie naar een speellocatie wordt in eerste instantie de daaraan gekoppelde GEO-locatie gebruikt. Indien die niet is ingevuld, wordt het adres gebruikt. Aan de trainingsdetails in de tijdlijn is nu ook de aanwezigheidsteller toegevoegd. Sinds v4.2 kan je jouw tijdlijn-agenda synchroniseren met jouw agenda’s op je telefoon of tablet. Deze agenda-sync is uitgebreid en bevat nu oa adres, verzameltijd, naam van gezinslid, label uit (bij uitwedstrijd) en veldnaam. Je kunt via het filter op je Profiel pagina (de schuifjes rechtsboven) selecteren welke items je wilt synchroniseren (trainingen, diensten, wedstrijden, fluitbeurten, clubagenda) en naar welke agenda op je telefoon. Teampot functionaliteit is toegevoegd. Je krijgt nu direct het toetsenbord te zien als je een telefoonnummer of bedrag in moet voeren bij het wijzigen van je profiel of de teampot.  
Dubbele vermeldingen in time-line?
Een veel gehoorde vraag is dat iemand één team dubbel ziet in zijn tijdlijn.
In een gezinssituatie klopt dat. Stel namelijk dat je teammanager bent van MC5 en je hebt een dochter die speelt in MC5. Dan zie je in jouw agenda zowel de activiteiten van jouw dochter als speelster van MC5 als jouw activiteit als teammanager van MC5.
Het lijkt alsof je een item 2x ziet, maar dit zijn dus losse items (1x voor jou en 1x voor jouw dochter). In het betreffende item in je tijdlijn zie je voor wie welk item is.
Op deze manier kan je zowel voor jezelf als voor je gezinsleden de aanwezigheid aangeven.

 
Nieuws afbeelding
10 dec 2018

De zaal is succesvol begonnen!

We hebben als club bij de junioren al weer gezamenlijk 170 zaalwedstrijden mogen spelen de afgelopen weekenden. Voor de meeste teams gold toch wel even dat het weer even wennen is in de zaal maar gelukkig komen er ook nog vele wedstrijden. Desondanks hebben we 60% van de wedstrijden gelijk gespeeld of gewonnen en dat is een hele mooie start.
MA5, MA8, JB1, JB12, JB2, MB12, MC1, JD1, MD3 en MD8 hebben tot nu toe alles gewonnen en heeft JD3 de meeste doelpunten gescoord met maar liefst 21 doelpunten (het team dat op het veld ook de meeste doelpunten in de voorcompetitie heeft gemaakt).
MC12 en MD2 hebben daarentegen allebei nog 0 tegendoelpunten gehad. Ook onze jongste jeugd teams doen mee met alle E8 teams en ook zij zijn lekker begonnen. M8E1 en J8E1 hebben tot nu toe alle wedstrijden gewonnen. Nog wel even aandacht voor alle managers dat elk DWF voor maandagochtend ook wordt afgerond.
Om alvast in de agenda te zetten: zondag 17 maart 16.30hr, na de wedstrijd van H1 & D1 (spelen beide thuis), zal de huldiging gaan plaatsvinden van onze zaalkampioenen en de bekendmaking van zaalkeeper van het jaar.
Heel veel plezier en succes de komende periode in de zaal en voor nu vooral ook alvast een fijne kerst toegewenst.
Met sportieve groet,
Daan Goote & Suzanne Stuurman
Bestuur HC Naarden Jeugd

 
Nieuws afbeelding
10 dec 2018

ONFIRE zaalhockey clinics AFGELAST

Vanwege een te klein aantal inschrijvingen zijn de ONFIRE zaalclinics op donderdag 27 en vrijdag 28 december in onze Vestingh Dome afgelast.

10 dec 2018

Wie wordt de Zaalkeeper van het Jaar 2018/2019?

Na het grote succes van afgelopen seizoen, met als winnaars Joost Leussink en Cecile Rashid, willen wij dit jaar opnieuw de Zaalkeeper van het jaar in het zonnetje zetten. Dus wij willen graag weer overvolle mailboxen, avonden filmpjes kijken en uiteindelijk een moeilijke keuze maken.
Nog steeds is het keepersvak is zoveel meer dan alleen de 0 houden zoals; de gehele wedstrijd geconcentreerd blijven, veel adrenaline want een foutje kan punten kosten, het coachen van je team, het houden van een strafbal, rust bewaken en het slot op de deur zijn.
Hoe? Wees creatief… middels een verhaal, beschrijving van een beslissend moment, filmpje, lied (maximaal 2 minuten!!), waarom jullie keeper de beste is tijdens de zaal (geldt voor alle A t/m D teams). De inzending mag gemaild worden naar  [email protected] . En uiterlijk vrijdag 15 februari 2019 zodat jullie keeper mogelijk in het zonnetje wordt gezet bij de prijsuitreiking van de zaalperiode. Uit alle inzendingen zal een deskundige jury, samengesteld uit leden van de technische staf, technische commissie & keeperscommissie een definitieve keuze maken. Bekijk het filmpje van winnaar Joost van vorig jaar.
Wil je nog iets meer leren, bijgaand een link met video’s van een paar mooie zaalhockey keeper technieken.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLfuLAqT2SmZJwMnCJcqVZODcCeEp-QMaE
We kijken uit naar jullie mooie inzendingen!
Met sportieve groet,
Namens de technische staf, technische commissie en keeperscommissie
Vincent van de Peppel


 

 
Nieuws afbeelding
10 dec 2018

Business Club: uitnodiging nieuwjaarsborrel op 10 januari

Zo tegen het einde van het jaar blikken wij graag terug op de mooie momenten van 2018, maar kijken wij ook alweer vooruit naar 2019.
Met alle Business Club leden van de Gooische Hockeyverenigingen willen we het jaar op  donderdag 10 januari  weer feestelijk van start gaan met  de Business & Bubbles  nieuwjaarsborrel .
Ook dit jaar is de borrel weer in Café De Koperen Kraan!
Namens de Business Club wensen wij iedereen gezellige kerstdagen en een goed uiteinde!
Met sportieve groet
Dave Kroon

 
Nieuws afbeelding
10 dec 2018

Openingstijden clubhuis en Vestingh Dome

In de periode tussen 22 december en 5 januari is het clubhuis GESLOTEN. Mocht je in die periode gebruik willen maken van onze zaaltent, vraag Clementine naar de mogelijkheden.
Tijdens de zaalcompetitie is het clubhuis in het WEEKEND uiteraard geopend. Heerlijk om even op te warmen tussen de wedstrijden door.  Het barhoofd is vanaf 8 uur 's ochtends aanwezig, uiterlijk 21.30 zullen de deuren weer gesloten zijn. Heb je eerder dan 8 uur keepers- of trainingsspullen nodig, haal ze dan de dag ervoor; kom je pas na 21.30 uur op de club, neem het materiaal dan mee naar huis.

DOORDEWEEKS is het clubhuis minder vaak open Houd daar rekening mee bij het plannen van afspraken op de club.

Openingstijden:
- maandag vanaf 21.30 uur - alleen in overleg
- dinsdag gesloten
- woensdag van 12.00-17.00 uur en vanaf 20.30 uur
- donderdag gesloten
- vrijdag gesloten Uiteraard zorgen we ervoor dat kleedkamers en lockers bereikbaar zijn.

Bij speciale gelegenheden is het clubhuis uiteraard wel open.
Voor vragen: ga naar Clementine Niermans ([email protected])


 
Nieuws afbeelding
5 dec 2018

Berichtje van de Sint: blauw broekje en rokje

HC Naarden heeft een heel mooi nieuw clubtenue sinds een jaar 
en staan alle teams vrolijk elke wedstrijd in de line up klaar

Maar wat ziet de Sint helaas nog steeds bij de jongens en meisjes 
zijn dit eigenwijze meisjes en jongens die wonen in gooische paleisjes?
Het Adidas rokje is leuk voor de training om te dragen 
maar kan de club dit rokje toch echt niet met een wedstrijd behagen

Sint hoopt dat er in de zak mooie effen blauwe rokjes en broekjes zitten 
en kunnen we hopelijk snel ophouden om hierover te vitten
Sint heeft geen zin om politie agent te spelen dus hopelijk hoeven we hierna hier niet meer over te mailen
Zie ook de link op de pagina van HC Naarden 
en kunnen we voorkomen dat dit gaat ontaarden
Fijne sinterklaas! 

https://www.hcnaarden.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=declub_clubtenue 
Nieuws afbeelding
3 dec 2018

De Tinfabriek gaat open

Na twee en een half jaar brainstormen, plannen maken en verbouwen is het dan eindelijk zover: De Tinfabriek gaat open! 

De monumentale en industriële locatie is omgetoverd tot een duurzame en inspirerende ontmoetingsplek. Kom op 8 en 9 december naar het Open Huis in De Tinfabriek tijdens en kom alles te weten over de duurzame transformatie en de bewoners Volvo Buitenweg en Meettin.


https://www.detinfabriek.nl/opening/

 
Nieuws afbeelding
30 nov 2018

Training 5 december gaat in princpe gewoon door

Mijn verjaardag is jaarlijks de vraag  Want alle kinderen spelen hockey graag  De trainingen voor Jongste Jeugd gaan gewoon door  En kunnen jullie ook oefenen met jullie yell in koor Voor de junioren trainingen geldt even overleggen of je kan komen  Of dat je thuis tuurt naar de Pieten in de bomen Geef door aan je trainer of je erbij bent Of dat je Sinterklaas vieren had gepland Als er te weinig spelers zullen zijn  dan is de groep wel te klein En zal de trainer de training kunnen annuleren  Maar komen er gelukkig nog vele nieuwe keren 

 
Nieuws afbeelding
28 nov 2018

Neem eens wat vaker de fiets!


Ben jij goed te zien?
Veel kinderen komen ook nu in de donkere dagen met de fiets naar de club, voor trainingen en voor wedstrijden. Dat vinden wij als club heel erg goed en dat moeten jullie zeker blijven doen. Er zijn echter wel wat aandachtspunten voor de sportievelingen! Ten eerste natuurlijk de verlichting op de fiets, die moet wel in orde zijn. Misschien heb jij wel zo'n mooie lichtslang in je spaken zitten, prachtig. Dan ben je zeker goed zichtbaar. En we gaan natuurlijk niet andermans lampjes 'lenen'. Zorg voor een goede (witte) koplamp en een duidelijke (rode) achterlamp.  Ten tweede is het van belang dat je wel een goede trainingsbroek aantrekt na de training of wedstrijd. Met warmgespeelde benen ben je erg kwetsbaar met koud weer. Zorg dus dat je je goed aankleed voor je op de fiets stapt en de kou in fietst.

Altijd samen fietsen!
We zouden het graag zien dat alle kinderen samen van en naar de club fietsen. Met twee of meer ben je minder kwetsbaar en waarschijnlijk ook luidruchtiger en is het gezelliger. Vraag je club- en/of teamgenoten of je samen kunt fietsen.

Auto of fiets?
Er zijn af en toe momenten dat de parkeergelegenheid bij HC Naarden niet voldoende is voor alle fanatieke hockeymeiden en -jongens. Er zijn een paar dingen die we zelf kunnen doen om dat op te lossen. Probeer zo veel mogelijk met de fiets naar de club te komen. En als je een uitwedstrijd hebt, verzamel dan op een andere plek. We hebben bijvoorbeeld de grote parkeerplaats bij de Abri net voor de ingang van de Vesting. Of bij het pand van Sky Radio aan de Dirk Tersteeglaan, naast de Albert Heijn. Of gewoon bij iemand in de straat verzamelen, als daar ruimte voor is. Denk samen na over een goede oplossing en stel deze aan je team voor om problemen (en bekeuringen) bij HC Naarden te voorkomen. Alvast bedankt voor het mee denken. 

 
Nieuws afbeelding
27 nov 2018

Geen fysio in zaalperiode

In de ZAALperiode zijn de fysiotherapeuten Egbert en Max niet op de club aanwezig.
Voor vragen of screening van klachten kunnen ze mailen naar [email protected] Egbert zal in de praktijk (Bussum en Naarden) een intake kunnen verzorgen en bepalen of behandeling nodig is.
Begin maart zijn de heren weer op de club bereikbaar.

 
Nieuws afbeelding
26 nov 2018

Succes voor de C1 teams

Dit seizoen is de opzet van de C-jeugd competitie drastisch veranderd. Zo is de voorcompetitie verlengd tot de winterstop.

Afgelopen zaterdag, op de laatste speeldag van de voorcompetitie, wist MC1 een plek in de InterDistrict Competitie (IDC-C) veilig te stellen! Daardoor kunnen de meiden van de coaches Willemijn van Schaardenburg en Luca van der Linden zich na de winterstop meten met clubs uit andere regio's.

De C1 jongens van Boudewijn van de Bosch en Ernst jan van Grootel wisten al eerder een plek in de Super C te bemachtigen en spelen na de winterstop op het hoogste niveau.

Van harte gefeliciteerd allemaal en we wensen jullie heel veel succes!


 
Nieuws afbeelding
26 nov 2018

plan nu je eigen fluitbeurt voor zaalhockey in

Plan nu je fluitbeurt in de zaal in:
Log in (met je eigen account) op hcnaarden.nl (de site; niet via de app) met de knop: mijn HC Naarden rechtsboven. Ga naar club/ arbitrage en selecteer dan de datum. Zoek de wedstrijd op, vergeet de tussen wedstrijd in het zaalblok niet en klik op de groene fluitjes. Heb je geen eigen account (geen eigen lidnummer), dan sta je niet geregistreerd als scheidsrechter, geef je dan op (weer via diezelfde HCsite) als vrijwilliger en geef je kaartnr door. NB: Een scheidsrechterskaart is nog niet noodzakelijk bij de E8.

of… als ze dat niet lukt, geef de scheidsrechters door via [email protected]

en… zorg dat voor zondagavond de DWF’s zijn afgerond.
veel plezier in de zaal,
Zaalhockeycommissie HC Naarden

 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]