Nieuws

 
Nieuws afbeelding
22 maa 2019

Kom naar de keepersclinic van Vincent en Ron!

Vind je keepen het einde? Is niets je te gek om die bal uit de goal te
houden? Droom je ervan om een strafbal te stoppen? Kom dan naar de
keepersclinic!


Vincent van de Peppel en Ron Bollen nodigen je uit. Op woensdag 10
april geven zij een keepersclinic van 17.00 uur tot 18.30 uur. Speel je in
de 8tallen of ben je eerstejaars D, meld je dan aan voor de keepersclinic
en kom je keeperskunsten laten zien!


Meld je aan bij Gabriëlle Slieker via [email protected]
en zorg dat je keepersspullen meeneemt. Worden de keepersspullen
van je team al gebruikt tijdens de clinic? Meld dat dan svp bij je
aanmelding.


Tot 10 april 17.00 uur op veld 4!


Meedoen aan de clinic, geeft geen garantie op een plek als keeper volgend seizoen.

 
Nieuws afbeelding
22 maa 2019

25-27 maart parkeerterrein afgesloten!

Let op! Maandag 25 maart t/m woensdag 27 maart wordt onze parkeerplaats opnieuw geasfalteerd. Om de veiligheid te kunnen garanderen voor iedereen wordt het hele parkeerterrein afgesloten voor al het auto-verkeer.
FIETSEN TIJDELIJK PARKEREN LANGS VELD 1 Fietsen kunnen deze 3 dagen geparkeerd worden op de nieuwe auto parkeervakken grenzend aan veld 1, of - zoals al eerder gecommuniceerd - in de fietsenrekken grenzend achter veld 3 en 4 (ingang Amersfoortse straatweg)  Dit zal duidelijk worden gemarkeerd! 
Kom dus liever op de fiets naar je training, en als je al met de auto komt, dan kun je alleen parkeren langs de Beethovenlaan of aan de Amersfoortsestraatweg bij de Lunet.
Het is tijdelijk dus bedankt voor jullie medewerking. Vanaf donderdag 28 maart is het parkeerterrein van onze mooie club dan echt af !
Het bestuur 

 
Nieuws afbeelding
19 maa 2019

ONFIRE hockeykamp in de meivakantie

Hoe leuk is het om intensief te werken aan je hockeytechniek! Om andere dingen te leren en steeds weer opnieuw uitgedaagd te worden! Als de basis in orde is kun je snel volgende stappen maken op het gebied van hockeytechniek! In samenwerking met HC Naarden organiseert ONFIRE Hockey Support het bekende ONFIRE hockeykamp waarbij je ontzettend veel bijleert en uiteraard ook plezier maakt.
Het kamp wordt georganiseerd van 29 april tot en met 1 mei. Drie dagen lang intensief trainen van 9.30-15.30 uur onder begeleiding van zeer goede trainers. De groepen zijn klein waardoor de trainer veel individuele aandacht kan geven aan het individu zodat je ook daadwerkelijk vooruitgang boekt en beter wordt, zelfs na 3 dagen! We zien het zelfvertrouwen van de kinderen iedere dag toenemen omdat ze gaan ervaren dat ze bepaalde technieken wel kunnen! De trainingen zijn intensief, de kinderen staan niet stil, de oefeningen zijn uitdagend en iedereen wordt op zijn/haar niveau uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. Het ONFIRE hockeykamp is voor iedereen toegankelijk vanaf 6 jaar en bij het indelen van de groepen houden we rekening met leeftijd en niveau.


Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze website www.hockeysupport.nl . Schrijf je snel in want vol is vol!

 
Nieuws afbeelding
13 maa 2019

Onze sponsor Restaurant Cosa zoekt Afwas-/Keukenhulp

Ben jij die enthousiaste afwas/keukenhulp die onze sponsor Restaurant Cosa Baarn en/of Naarden zoekt?
Wie zijn wij:
Bij Cosa geniet je van het goed wat de Italiaanse keuken te bieden heeft zoals de vele gerechten op de houtskool grill bereidt. Met het share – dining concept kun je samen de verschillende gerechten van de kaart delen en wordt dineren bij Cosa een ware proeverij!
Wie zoeken wij:
Een snel en doorwerkend persoon (minimaal 16 jaar) die weet hoe hij alles geordend moet houden. Op de drukke momenten zorg jij ervoor dat de keuken als een geoliede machine werkt en de koks nooit mis grijpen. Je moet bereid zijn om op wisselende tijden en weekenden te werken.
Wat bieden wij:
Je gaat werken in een dynamische omgeving met een leuk en gezellig team. Naast een uitstekend salaris en arbeidsvoorwaarden bieden wij je de mogelijkheid om je te ontwikkelen in jonge frisse omgeving waarin je kennis en vaardigheden kan vergroten.
Durf jij het aan om eens te komen proefdraaien om ons te overtuigen van jou kunnen? Reageer dan met je motivatie en CV naar [email protected] en wie weet nodigen wij je uit!


 
 

 
Nieuws afbeelding
12 maa 2019

Fysio 2x per week aanwezig

In de regel zijn de fysiotherapeuten van STTC 2x per week op de club: op dinsdag- en donderdagavond. Je vindt ze in de ruimte naast de ingang - veldzijde. Is de banner met hun logo zichtbaar, dan zijn ze aanwezig. 

Helaas is Max er niet op dinsdag 12 en 19 maart. Zijn collega is er op de donderdagen wel gewoon aanwezig.

Max is dinsdag aanwezig van 18.30-19.30 uur
Egbert is er op donderdag van 18.15-19.15 uur

 
Nieuws afbeelding
6 maa 2019

Nieuwe trainingspakken voor lijnteams HC Naarden

Aan het begin van de tweede helft van het seizoen lopen alle lijnteams in prachtige nieuwe donkerblauwe pakken van het merk The India Maharadja (TIM).
Aanstaande zaterdagmiddag organiseert de sponsor commissie en het bestuur een fotomoment om de kleding sponsoren te bedanken. Kom jij ook in je nieuwe pak naar de club en geef Pieter en Peter een handje? Onze trouwe grote sponsoren MTH (Pieter) en Florencius (Peter) hebben de nieuwe pakken mede mogelijk gemaakt en zullen aanwezig zijn bij de officiele lancering!
De oude pakken gaan naar een goed doel in Kenia waar kinderen kunnen sporten en een warme maaltijd krijgen. Dus de oude pakken krijgen een mooie nieuwe bestemming.

 
Nieuws afbeelding
6 maa 2019

Super Sunday 17 maart a.s. voor de Businessclub en Hart voor Naarden

Op 17 maart aanstaande is het weer zover: de eerste Super Sunday van de tweede helft. We nodigen alle leden van de businessclub en de Hart voor Naarden donateurs uit om samen naar de wedstrijden van Dames 1 en Heren 1 van 2019 te komen kijken.
Onder het genot van een hapje en een drankje nodigen wij jullie van harte uit. Op deze middag worden ook alle zaalkampioenen gehuldigd. Dus kom kijken en aanmoedigen. Dames 1 speelt om 12.45u tegen Ring Pass Delft en Heren 1 om 14.45u tegen Xenios.
Overweeg jij om lid te worden van de businessclub van HC Naarden? Meld je dan nu aan en kom op 17 maart naar dit gezellige evenement. Bel of app Dave Kroon (0652 600 285) of mail naar [email protected]

 
Nieuws afbeelding
5 maa 2019

HC Naarden op weg naar een gezonder clubhuis!

De commissie ‘gezonder clubhuis’ heeft niet stilgezeten in de afgelopen maanden en een van de aandachtspunten is het verbeteren van het aanbod van eten en drinken in ons gezellige clubhuis. Om mee te gaan in de huidige trend van gezonder, meer verantwoord en duurzamer gaat HC Naarden de komende maanden aan de slag en kritisch kijken naar ons aanbod in het clubhuis. Dit in samenwerking met o.a. Team Fit en ondersteund door het Voedingscentrum.
Natuurlijk willen we allemaal alleen maar het beste voor onze sportende kinderen! En ook onze senioren teams willen graag na de trainingen en wedstrijden gezellig even met het team een snackje en drankje doen. Heel belangrijk dus, dat we gaan voor een lekker, gezonder en meer verantwoord aanbod. Waarbij zowel genieten als verantwoord hand in hand zullen gaan. Een gebalanceerd aanbod voor iedereen. (niet gevreesd: de bitterballen zullen we echt niet schrappen).
We willen ook graag de mening van onze leden horen en daarom zullen we binnenkort jullie medewerking vragen door een enquête in te vullen. Dit alles doen we in nauwe samenwerking met Team Fit. Check de website maar eens:  teamfit.nl
Jullie horen van ons.

 
Nieuws afbeelding
5 maa 2019

Een kijkje achter de schermen bij ICT commissie

In het gewone leven weet je het waarschijnlijk al, maar ook in het hockey leven is het zo: ICT is overal en je kunt haast niet meer zonder ICT.
De ICT commissie is vorig jaar officieel opgericht en ondersteunt de ICT voor HC Naarden. Maar wat is er dan zoal te doen?
Je hebt vast wel gehoord van LISA. Dat is het software-pakket dat niet alleen de basis is voor de website en de app, maar ook ondersteuning van de veldplanning, trainingsschema’s, de leden- en financiële administratie, sponsoring, arbitrage, bardiensten, clubagenda, koppelingen met KNHB/Sportlink, etc. Bijna iedereen heeft daar direct of indirect mee te maken. De ICT-commissie zorgt voor de interne ondersteuning en voor het contact met de leveranciers. Geen geringe klus vanwege de grote functionele verscheidenheid.
Daarnaast hebben we uitgebreide faciliteiten voor videoanalyse: vier videocamera’s langs veld 1 met een apart netwerk, programmatuur voor video-analyse, en slimme televisie in de vergaderzalen voor videoanalyse samen met het team. Maar denk ook aan het alarmsysteem, digitaal scorebord langs veld 1, de kassa’s met bijbehorend kassasysteem, de narrowcasting op de tv bij de ingang.
De afgelopen maanden hebben we ons bezig gehouden met het inrichten van de videoanalyse, de vergaderruimtes met smart-tv, reorganiseren van de WiFi en het computerhok ("bezemkast”), automatisch betalen via iDeal/Mollie voor evenementen (o.a. seniorenfeest).
Je hoeft zeker geen nerd of expert te zijn voor LISA, video-analyse of computernetwerken, maar voel je aangetrokken tot bovengenoemde aandachtsgebieden en wil je jouw steentje bijdragen aan al dit gebeuren achter de schermen, meld je dan aan bij [email protected] (Carolijn, Frits, Geert en Rudi) of informeer bij het bestuur (Carolien en Oscar; [email protected] )

 
Nieuws afbeelding
5 maa 2019

Update (fietsen) parkeerplaats

Wat wordt het mooi; de lang gewenste nieuwe fietsenstalling en uitbreiding van de parkeerplaats. De aanleg is bijna af, maar nog niet helemaal. In april zal de parkeerplaats waar nodig opnieuw worden geasfalteerd en dan is het echt af en klaar!
Hopelijk is de mooie nieuwe fietsenstalling begin maart helemaal klaar. Parkeer de fietsen dan in de rekken naast het Vestingh field. Graag vragen we jullie aandacht en medewerking voor! Dus parkeer niet buiten het fietsersvak of op het voetpad dat langs de vergaderkamers ligt. Dit voetpad is bedoeld voor voetgangers en willen we ook als zodanig gebruiken.
De Gemeente zal aan de andere kant van onze club, dus achter veld 3 en 4 ook een extra fietsenstalling maken, zodat we daar ook gebruik van kunnen maken. Doe dit ook vooral; gemakkelijk als je op veld 3 of 4 traint of een wedstrijd speelt.
Er is dus voldoende fietsparkeergelegenheid voor iedereen. Parkeerplaatsen voor auto's blijven beperkt en zijn in eerste instantie bedoeld voor bezoekende clubs. Kom dus allemaal lekker op de fiets naar de club, is nog gezonder ook! 

 
Nieuws afbeelding
5 maa 2019

SuperSunday op zondag 17 maart. Kom je ook?

De lente heeft zich vorige week van z’n zonnigste kant laten zien en we hopen dat die lente zich volgende week weer laat zien, want het belooft weer een heerlijke SuperSunday te worden, zoals we die kennen op onze club.
Dames 1 (12.45u) én Heren 1 (14.45u) spelen thuis en aansluitend huldigen we alle zaalkampioenen van afgelopen seizoen. Reden te meer om er een hartsticke HCNaarden SuperSunday van te maken.
Als jullie zorgen voor jullie aanwezigheid en gezelligheid, zorgen wij voor muziek, lekkere lente happen (en drankjes).

 
Nieuws afbeelding
4 maa 2019

HC Naarden zoekt een Algemeen Technisch Manager

Door het aanstaande vertrek van Vincent van de Peppel, die zeer succesvol tien jaar Algemeen Technisch Manager (ATM) van HC Naarden is geweest, zijn wij voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe ATM. We zoeken een enthousiaste, ambitieuze hockeyprofessional die HC Naarden op alle niveaus (lijn en breedte; spelers, coaches en trainers) structureel naar een hoger niveau helpt te brengen. Met je ideeën, plannen en drive stuw je ons op en zorg je voor plezier en prestatie binnen HC Naarden.
De Algemeen Technisch Manager geeft leiding aan de Technische Staf en is verantwoordelijk voor ontwikkeling en uitvoering van het hockeytechnisch beleid van HC Naarden in de breedste zin van het woord, waarbij de opleiding en ontwikkeling van de (jeugd)trainers en coaches centraal staat. Met betere trainer(-coaches) gaat ons trainingsniveau omhoog en zullen onze jeugdspelers met meer plezier op het veld staan en zich nog beter kunnen ontwikkelen. Meer informatie over de functie en het profiel vind je in de bijlage.
Vragen of reactie aan:
Stuur je CV en een sollicitatiebrief uiterlijk 24 maart naar Daan Goote en Suzanne Stuurman. Vanzelfsprekend kun je hen ook benaderen voor vragen:
Daan (0613341896) - [email protected] 
Suzanne (0652457221) - [email protected]


 
Nieuws afbeelding
4 maa 2019

Teamindeling: geef voorkeur vriend(in) aan

Na het succes van vorig jaar waarbij meer dan 200 spelers hun sociale voorkeuren hebben opgegeven, gaan we dit ook voor komend seizoen voortzetten.
Sociale voorkeuren
Het duurt nog even, maar dan zullen de teams weer opnieuw ingedeeld worden voor het seizoen 2019/2020. Dat is ook het moment voor jou als speler binnen de breedte categorieën A t/m D om aan te geven met welke vriend of vriendin je graag (of juist niet) in een team zou willen spelen. Ook als je nu in de E8 speelt en volgend jaar naar de D gaat, kun je je sociale voorkeuren opgeven. Uiteraard geldt dat er geen garanties zijn en dat er meerdere factoren (zoals bv aantallen) zijn die de teamindeling bepalen. Alle verzoeken zullen met zorg in overweging worden genomen in overleg met de betrokken categoriemanagers. Wellicht overbodig om te vermelden, maar voorkeuren die vorig jaar zijn opgegeven, worden niet automatisch meegenomen voor het nieuwe seizoen. Je kunt je voorkeuren (maximaal 3 namen) voor 18 april 2019 doorgeven per mail aan [email protected]
Vriendenteams;
HC Naarden staat ook bekend om de mogelijkheid om een vriendenteam te vormen binnen A & B categorie. Weten jullie al dat jullie graag volgend jaar met elkaar in een team willen gaan spelen zoals dit seizoen bijvoorbeeld JA5 en MA8 (we horen veel enthousiaste verhalen!) dan ontvangen we graag jullie team met spelers per mail via [email protected] Voor een vriendenteam geldt dat het ook mogelijk is dat het team wordt aangevuld met bevriende spelers van buitenaf, mits het team zelf minimaal 13 huidige Naarden spelers heeft. De spelers van buitenaf dienen zich dan wel in te schrijven in april (voor 30 april) via de site. Ook hierin geldt dat we jullie mail met namen en of ideeën graag ontvangen voor voor 18 april 2019.
Met sportieve groet namens de Technische commissie, Theo Korver Voorzitter TC Junioren

 
Nieuws afbeelding
4 maa 2019

Het veld op met het nieuwe DWF: 3 aandachtspunten!

Komend weekend gaat de veldcompetitie weer volledig van start. Dat betekent dat veel coaches, wedstrijdsecretarissen en scheidsrechters voor het eerst het nieuwe DWF gaan gebruiken. 

Hieronder de drie belangrijke wijzigingen:

Invullen spelerslijsten
Een belangrijke wijziging ten opzichte van het oude DWF is dat de spelerslijsten vóór de wedstrijd ingevuld moeten worden. Zodra de scheidsrechter de stand heeft ingevuld, is het niet meer mogelijk om de spelerslijst te wijzigen. Vergeet de teamondersteuner of aanvoerder de spelerslijst vooraf in te vullen, dan moet hij of zij de spelers toevoegen in het opmerkingenveld. Daarom vragen we alle teamondersteuners de formulieren voor de start van de wedstrijd in te voeren.
Alleen de aanvoerders en de teamondersteuners kunnen het formulier invullen Het nieuwe DWF werkt met functiegebonden codes. Dat betekent ook dat alleen de aanvoerders en de teamondersteuners het DWF nog kunnen invullen en afronden. Kan een aanvoerder een keer niet aanwezig zijn, dan is dat geen probleem. Hij of zij ontvangt wekelijks een mailtje met de verificatiecode. Deze code kan worden doorgezet naar een ander die de wedstrijd dan aan het eigen account koppelt en namens de aanvoerder afrondt. Ook de wedstrijdsecretarissen beschikken over alle codes.
Eenmalig inloggen met verificatiecode Gebruikers van het nieuwe DWF moeten ingelogd zijn om de juiste formulieren aan hun account te kunnen koppelen. Daartoe loggen zij in met de persoonlijke login van LISA. Of zij maken een hockey-account aan bij de KNHB/hockey.nl. Eenmaal gekoppeld, ontvangt men automatisch de juiste wedstrijden in het overzicht. Val je een keer in als teamondersteuner of scheidsrechter? Geen probleem. De reguliere teamondersteuner kan de invaller de juiste verificatiecode geven. Deze vul je in, waarna de wedstrijd van een team ongeveer een week aan je account gekoppeld is.
Invalscheidsrechters kunnen de verificatiecode voor scheidsrechters altijd bij de aanvoerder of teamondersteuner opvragen. Deze code staat namelijk bovenaan elk DWF. Let op: dit is niet de code waarmee de teamondersteuning inlogt. De scheidsrechterscode vind je bovenin het wedstrijdformulier en eindigt altijd op een 1, 2 of 3.
Meer informatie en toelichting op het nieuwe DWF vind je hier:  https://www.knhb.nl/kenniscentrum/competities/hockeyweerelt#faq

 
Nieuws afbeelding
3 maa 2019

Pubquiz trainers zeer geslaagd & nieuwe trainerstalenten

Geen pasta bolognese zoals bij de Jongste Jeugdtrainers maar voor de E8 t.m. A trainers is er een nieuwe traditie geboren; Pubquiz met heerlijke (alcoholvrije) cocktails en bitterballen. De pubquiz werd fantastisch geleid door Daaf van Seventer die vragen variërend over bijvoorbeeld hockey, muziek of topografie wist te stellen. Ondertussen lagen de gsm’s in de limonade kannen en was er een zeer gezellige strijd. Er waren 6 teams en het team genaamd Tafel 2 met Eva Bom, Anna Meijer, Iris Rashid, Lou van Hemel en Sophie Dudok van Heel heeft gewonnen. Of was dat omdat zij het antwoord op de vraag waar staat OG voor uiteraard niet fout mochten hebben van Daaf…. 

Naast de pubquiz was er ook nog de jaarlijkse bekendmaking van; Trainersduo en talent van 2018-2019 door Vincent van de Peppel namens de gehele technische staf

Dit jaar was de keuze niet te maken tussen welk trainersduo is duo van het seizoen 2018-2019 dus ja waarom dan niet gewoon 2 winnende duo’s; 
JD3 Julius Weidema & Ems Pennink & MD3 Ariane Ruempol en Floris Pera.


Het trainerstalent is voor het seizoen 2018-2019 Jean-Paul Petri geworden die nu J8E2 traint. Nieuw dit jaar was, wie is het talent bij de keeperstrainers en deze werd benoemd door onze hoofd keeperstrainers, Ron Bollen, en is geworden Anna Veenstra! 

Heel veel dank voor deze mooie avond, er is een nieuwe traditie geboren en vooral voor alle trainers dank je wel voor jullie belangrijke rol bij de ontwikkeling en begeleiding van onze teams! Zonder jullie kunnen we niet!

En voor nu vooral veel plezier met jullie teams de komende periode! 

Marc, Joost, Daan, Oscar, Karin, Carolien & Suzanne
Bestuur HC Naarden 

 
Nieuws afbeelding
3 maa 2019

Trainersdiner Jongste Jeugd trainers zeer geslaagd

HC Naarden is trots op zijn Jeugd traint de jeugd principe en dat betekent ook dat we jaarlijks graag de trainers ook willen bedanken. Afgelopen vrijdag vond weer het jaarlijkse trainers diner plaats voor Benjamins- F en E6 trainers. Het bestuur bediende deze avond heerlijke spaghetti Bolognese aan iedereen, was er muziekquiz waarbij iedereen winnaar was en met mooie sokken naar huis vertrok. Ondertussen werden er ook nog "aanstormende talenten" in het zonnetje gezet door Vincent van de Peppel namens de gehele technische staf;
Bij de Benjamins kreeg Jelle Adriaansen uit handen van de categorie manager van de benjamins Frederique een mooie gouden bal. Bij de F kregen de trainers Sky van Doorn & Phileine Hijmans de gouden hockeybal. En bij de E6 kreeg Renee van der Geugten de gouden hockey bal.

Heel veel dank vooral aan  alle  Jongste Jeugd trainers voor al hun inzet, positieve energie en aanwezigheid, zonder jullie lukt het niet!
Heel veel plezier met jullie teams de komende periode! Marc, Joost, Daan, Oscar, Karin, Carolien & Suzanne Bestuur HC Naarden

 
Nieuws afbeelding
3 maa 2019

Lidmaatschap opzeggen? Dat kan t/m dinsdag 30 april

Verhuizen, studeren of een andere reden om te stoppen met hockeyen? Zeg dan tijdig je lidmaatschap op bij de Ledenadministratie via het OPZEGFORMULIER achter de Mijn HC Naarden inlog (Club - Opzegformulier).
Opzeggen voor zaterdag jeugdleden kan t/m dinsdag 30 april. 

Zondag jeugdleden en senioren/veteranen/trimmers hebben tot 1 juni om op te zeggen. Meer informatie is te vinden op:  http://hcnaarden.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=declub_lidmaatschap_opzeggen .

 
Nieuws afbeelding
28 feb 2019

Keeperstraining E6/E8 start vrijdag 8 maart

De keeperstraining voor de jongste jeugd (E6 en E8) start op vrijdag 8 maart, voorafgaand aan de eerste competitiewedstrijd.

 
Nieuws afbeelding
28 feb 2019

14 jeugdtrainers een extra diploma

Als onderdeel van de HC Naarden Hockey Academy hebben 14 jeugdtrainers van HC Naarden alle 3 modules van de basis opleiding Coachen van de KNHB gevolgd. De workshops werden gegeven door een leercoach vanuit de bond in samenwerking met Mark Klijnsma. Deze opleiding vanuit de bond zullen we nu verder gaan integreren in ons eigen programma vanuit de HC Naarden Academy. 


Veel dank voor jullie bijdrage!


Met vriendelijke groeten,

Daan Goote & Suzanne Stuurman
Bestuur jeugd HC Naarden

 
Nieuws afbeelding
22 feb 2019

Volvo onderzoek naar hockeysponsoring

Al sinds 1994 is Volvo fan van de Nederlandse hockeysport en partner van de Koninklijke Nederlandse Hockeybond. Indirect helpt Volvo daarmee iedere hockeyer in Nederland met het motto: Volvo Driving Dutch Hockey. Ook onze club wordt geholpen door onze sponsor Volvo Buitenweg.
Om een inzicht te geven in de mate waarin de hockeysponsoring (en de activatie daarvan) succesvol is (geweest), houdt Volvo om de twee jaar een onderzoek onder de hockey community. 
De resultaten van dit onderzoek vormen de basis waarop Volvo ook de komende jaren actief kan blijven als partner van de Nederlandse hockeysport om zodoende een bijdrage te leveren voor betere prestaties op en rond het hockeyveld.
Volvo heeft ook HC Naarden gevraagd deel te nemen aan het onderzoek. Vul hem nu in en maak kans op een clinic van één van de Volvo-ambassadeurs!
Link naar onderzoek: https://www1.blauw-survey.com/scripts/dubinterviewer.dll/Frames?Quest=4627

 
Nieuws afbeelding
12 feb 2019

15 maart onderwijsstaking? Hockeyles! Nog enkele plaatsen beschikbaar

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!!
Op vrijdag 15 maart is de landelijke onderwijsstaking gepland. En dus geeft HC Naarden die dag hockeyles! Heren-1 en Dames-1 zullen een leuke en leerzame clinic verzorgen voor de jeugd. Geef je dus snel op want vol = vol!
Clinic 15 maart: 9.00-15.00u Locatie: HC Naarden Kosten: € 35 (incl lunch) per kind
Aanmelden: [email protected] 

 
Nieuws afbeelding
10 feb 2019

3 nieuwe Leden van Verdienste bij HC Naarden

Er zijn 3 nieuwe Leden van Verdienste op HC Naarden. Tijdens het commissie bedankt diner zijn Marissa Vuurboom, Dominique Smelt en Rudi de Keizer benoemd tot Lid van Verdienste. Heel erg bedankt voor jullie inzet voor de club.

 
Nieuws afbeelding
10 feb 2019

23 feb - Nationale hockey & keepersdag

Thijs van Dam komt samen met 8 (Jong-Oranje) internationalsnaar de Nationale Hockey- en Keepersdag.
Nog even en dan gaat het buitenseizoen weer van start. Om deze goed te beginnen vindt er op  23 februari 2019 de traditionele Nationale Hockey- en Keepersdag in Laren plaats. Ben jij er ook bij? 
Meld je dan snel aan op  https://www.nationalesportkampen.nl/ !

Thijs van Dam  (40-voudig international), Yannick van der Drift  (ex-Jong Oranje/Bloemendaal heren 1),  Daniel de Haan , Valentijn Charbon ,  Daan Dekker ,  Noor Omrani ,  Sophie Goorhuis  en  Bieke Wijnmaalen  (allen Jong Oranje) komen langs voor een onnavolgbare hockeydemonstratie. Ook komen ze jou tips & tricks geven en kan jij op handtekeningenjacht en mag jij ze alles vragen!
Voor alle fanatieke keepers komt  Anke van Goedoever  (Jong Oranje) een demonstratie geven, ook kan je bij haar terecht voor handige tips & tricks. De internationals hebben er al zin in!
·Clinic van o.a.  Thijs van Dam  (40-voudig international) &  Anke van Goedoever  (Jong Oranje-keepster)
·Uitdagend programma met veel balcontacten
·Enthousiaste en ervaren trainers
·Gezonde lunch, drankjes en tussendoortjes
De Nationale Hockey- en Keepersdag is voor alle hockeyliefhebbers van 6 t/m 16 jaar.
Deze dag kost slechts €59,-!!
Kan jij niet op 23 februari? Op  2 e  Paasdag  zal er in Rotterdam nog een Nationale Hockey- en Keepersdag plaatsvinden.

 
Nieuws afbeelding
1 feb 2019

Veldtrainingen VRIJDAG afgelast

Vrijdag 11 uur:
Alle velden wit en dus onbespeelbaar. Alle veldtrainingen zijn daarom afgelast. 
Nieuws afbeelding
31 jan 2019

Naarden Hockey Academy succesvol van start!

Donderdagavond 31 januari is de Naarden Hockey Academy officieus van start gegaan met de eerste Basisopleiding Coachen van de KNHB. De workshop was bedoeld voor de jeugdtrainers van de E6, E8 en D-teams en werd gegeven door een leercoach van de bond in samenwerking met Mark Klijnsma. De opkomst van de jeugdtrainers was fantastisch: bijna 80% van de uitgenodigde trainers hebben de workshop gevolgd. Hulde voor jullie leergierigheid!

De Naarden Hockey Academy wordt opgezet om alle jeugdtrainers van alle categorieën van Naarden structureel en volgens een goed doordacht programma op te leiden in training- en coaching vaardigheden waardoor het niveau van de trainingen omhooggaat en de jeugdspelers met meer plezier gaan en blijven hockeyen. Het programma van de NHA is volop in ontwikkeling en wordt gefaseerd ingevoerd.
 
Vragen, opmerkingen en suggesties zijn altijd welkom: [email protected]


 
Nieuws afbeelding
31 jan 2019

Jip Janssen eerste Naarden speler in Nederlands XI-tal

Jip Janssen (21), oud speler van HC Naarden, speelt sinds kort in het Nederlands Hockey Elftal. Tegen Nieuw-Zeeland afgelopen weekend, speelde hij zijn 4e interland voor Oranje. In die WHL wedstrijd scoorde hij zijn alweer zijn derde goal voor Oranje.
Jip heeft vrijwel de hele jeugd doorlopen bij HC Naarden. Naast zelf hockeyen, trainde en coachte hij verschillende jeugdteams bij HC Naarden. Als 15-jarige maakte hij al zijn debuut in Naarden Heren-1.
Vervolgens ging Jip naar Kampong JA1 en werd hij geselecteerd voor het Nederlands A. Ook heeft hij bij Jong Oranje gespeeld. In 14 wedstrijden scoorde hij maar liefst 11 keer. Tijdens het WK voor Jong Oranje in India scoorde hij bijvoorbeeld 3 keer in 6 wedstrijden en tijdens het vierlanden toernooi Antwerpen (hij was toen de captain van het team) wist hij 6x het net te vinden in 5 wedstrijden.
Jip is nu basisspeler bij Kampong H-1. Ook met dat team heeft hij de nodige successen bereikt. Zo werden ze 2 keer achter elkaar landskampioen.
We zijn hier natuurlijk heel erg trots op en hopen dat hij binnenkort een keertje langskomt op zijn oude club.
Bekijk ook het leuke filmpje over Jip op de homepage van https://hockey.nl  
 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]