Nieuws

 
Nieuws afbeelding
4 dec 2022

ALV & feestelijke opening blaashal - vrijdag 9 december

Op vrijdag 9 december a.s. om 17.00 uur is de Algemene Ledenvergadering (ALV) in het clubhuis.We praten je bij over de stand van zaken op de club, keuren de jaarcijfers 2021-2022 goed, nemen afscheid van 2 bestuursleden en verwelkomen 2 nieuwe bestuursleden.
De volledige agenda kun je vanaf een dag van tevoren vinden op de website, achter de inlog in 'Mijn HC Naarden' (club > documenten > ALV). Hier kun je tevens de notulen van de vorige vergadering bekijken. Na de vergadering, we verwachten rond 18:00, openen we officieel de nieuwe blaashal.
We kijken ernaar uit je vrijdag 9 december te verwelkomen voor de ALV en de opening van de blaashal!

 
Nieuws afbeelding
3 dec 2022

Haal nu de Hartsticke Naarden Gids

Vers van de pers, de nieuwe Hartsticke Naarden gids 2022/2023. Vanmorgen is deze gepresenteerd in het clubhuis. Het eerste exemplaar is uitgereikt aan Sabine, de dochter van oprichter Joost Grasso. De Hartsticke Naarden Gids staat weer vol met verhalen, een terugblik op het lustrum en natuurlijk ontbreken ook de teamfoto's niet. De Hartsticke Naarden kan nu worden opgehaald in het clubhuis.

 
Nieuws afbeelding
2 dec 2022

Hou app en website in de gaten

Aankomend weekend wordt er weer kou voorspeld. De hockeyvelden kunnen bij vorst en/of sneeuw (ook bijv. door mist en onweer) onbespeelbaar zijn en dan kunnen er afgelastingen volgen. Mochten trainingen of wedstrijden worden afgelast dan volgt er een bericht op de site en in de app. Ook worden de coaches/managers via de Technische Commissies hiervan op de hoogte gebracht.
Bij vorst is het risico op schade aan de velden groot. Indien er ijs tussen de vezels van het kunstgras zit kan lopen en/of hockeyen op het kunstgras leiden tot breuk van de kunstgrasvezels. Daarom het dringende verzoek dan de velden niet te betreden.
Gezien de weersvoorspellingen voor aankomend weekend is het goed om de HC Naarden site en app in de gaten te houden.

 
Nieuws afbeelding
30 nov 2022

Keepersclinic zondag 4 december

Vind jij keepen het leukste wat er is? En wil je je straks als een pro in de zaal staan? Kom dan naar de keepersclinic in de blaashal op 4 december!
Geef je op via [email protected] onder vermelding van je naam en je team.

 
Nieuws afbeelding
30 nov 2022

Gewijzigd trainingschema zaalhockey

Het trainingsschema voor de zaalhockey tot de Kerstvakantie is op een aantal punten gewijzigd, hierbij de update.

 
Nieuws afbeelding
29 nov 2022

Michiel de Haan & Jan Schouten behalen CS+ examen

Onlangs hebben Michiel de Haan & Jan Schouten tijdens de competitiewedstrijd van MA1 hun CS+ scheidsrechter praktijk examen behaald. 
Van Harte Gefeliciteerd met dit prachtige resultaat. Allebei de heren hebben enorm veel progressie laten zien in het afgelopen leertraject en dat werd nu geweldig mooi afgesloten op deze wedstrijd. 1 van onze externe examinatoren (afkomstig van Hockeyclub Huizen) heeft de wedstrijd beoordeeld en geoordeeld dat het CS+ traject succesvol kon worden afgerond. 
Michiel & Jan, bedankt voor al jullie inzet tijdens de vele zaterdagen op het veld als 3e team. Top gedaan!
Namens de Masterclass en CS+ Commissie, Rolf, Fred & Alwiene

 
Nieuws afbeelding
28 nov 2022

Vacature accommodatiemanager

Onze verenigingsmanager Clementine Niermans is al enige tijd ziek en zij kan helaas haar werkzaamheden voorlopig niet meer vervullen op HCN. Wij missen haar tomeloze energie en betrokkenheid enorm. Een groot deel van haar taken zijn essentieel voor de goede organisatie van onze vereniging. Daarom gaan we op zoek naar een vervanger die een deel van haar taken kan overnemen. 
Wij zoeken een accommodatie manager, ben jij de persoon die wij zoeken? Neem dan contact op met Judith Kurvers, bestuurslid accommodatie!

 
Nieuws afbeelding
23 nov 2022

Zaalhockey voor O9

Beste ouders van de O9,
Wij zijn erg verheugd dat we door de aanschaf van de nieuwe blaashal voor het eerst de mogelijkheid hebben om de O9 jeugd kennis te laten maken met zaalhockey. Ze krijgen de mogelijkheid om na de kerstvakantie gedurende zeven weken 1 uur per week in de zaal te trainen. De contributie hiervoor zal €60 bedragen. We hopen natuurlijk dat iedereen mee doet maar dit is niet verplicht. Mocht je niet willen meedoen dan verzoeken we je kind voor 9 december as. af te melden bij de categorie managers via [email protected] 
Indien we geen afmelding ontvangen gaan we er vanuit dat ze mee zullen gaan trainen. Een zaalhockeystick en handschoentje zijn verplicht in de zaal.
Met vriendelijke groet, Bestuur HC Naarden

 
Nieuws afbeelding
23 nov 2022

Voorlopig zaal trainingsschema t/m 23 december

Via deze weg willen we iedereen alvast op de hoogte brengen van het voorlopige zaal trainingsschema (zie bijlage onder het bericht).
Nogmaals, dit schema is actief t/m de kerstvakantie. Daarna zal het trainingsschema worden aangepast.We zijn voornemens om alle teams zoveel mogelijk te laten trainen dat past binnen de capaciteit die we hebben in de Lunet en de blaashal. De starttijden zijn in de blaashal om 15.30 uur (voor veel teams en trainers weliswaar moeilijk haalbaar) en in de Lunet om 16.00 uur. 
Zodra we alle zaalteams in Lisa live kunnen zetten, dan zal men via de Naarden app de trainingsdagen en -tijden ook kunnen zien.


 
Nieuws afbeelding
22 nov 2022

Arbitrage zaalbriefing 23 november

Aanstaande woensdagavond staat de arbitrage zaalbriefing gepland voor seizoen 2022/2023. Ben je ook benieuwd wat er gaat veranderen dit seizoen? Of wil je jezelf weer even opfrissen? Kom dan morgenavond naar de zaalbriefing in het clubhuis, we starten om 20.30 uur. Dan vertellen wij je wat de verschillen zijn tussen de zaal & veld regels.
We zien jullie graag! Namens de Masterclass en CS+ Commissie, Fred, Rolf & Alwiene

20 nov 2022

Zwarte rugtas gevonden?

Afgelopen donderdag is één van onze jeugdtrainers zijn zwarte rugtas met hierin o.a. zijn laptop kwijtgeraakt. Na zijn trainingen op veld 4 is deze rugtas in de dug-out blijven staan.Nu is deze spoorloos, Als je deze rugtas hebt gevonden meld dit dan even op het nr van deze trainer: 06-14131748, of geef de tas even af aan de bar of bij René. Alvast dank!

 
Nieuws afbeelding
18 nov 2022

Zaalhockey: meer capaciteit voor jeugd en oproep helpen met opbouw blaashal

Het nieuwe zaalhockey seizoen staat al weer voor de deur. En ongetwijfeld wordt het een prachtig seizoen met een nog mooiere nieuwe hal! De nieuwe blaashal geeft ons veel meer capaciteit dan voorgaande jaren. Een ongekende luxe die ons ook weer voor de nodige keuzes stelt. We hebben namelijk niet alleen veel capaciteit maar gelukkig ook veel leden. Daarom willen we jullie graag meenemen in onze keuzes. We hebben ervoor gekozen om de jeugdteams meer ruimte te geven om te trainen in vergelijking met voorgaande jaren. Daarnaast hebben we besloten om teams te laten trainen op het moment dat ze de meeste wedstrijden spelen. Bijvoorbeeld, sommige teams zullen vooral in het begin van het seizoen spelen en zullen dan ook meer training krijgen dan in de voor hun rustige periode. Daarnaast zullen de keepers in tegenstelling tot voorgaand jaar ook weer in de zaal kunnen trainen en willen we de E6 jeugd na de kerstvakantie ook de nodige ruimte geven. Kortom, een full house! Om een en ander toch passend te maken werken we met diverse trainingsschema's gedurende het seizoen. Deze zullen als Excel overzicht op de website worden geplaatst en zullen tevens in LISA worden verwerkt. 
Rest ons tenslotte nog om nogmaals een beroep te doen op jullie bijdrage bij het opbouwen van de blaashal komende week. Jullie kunnen dit doorgeven aan Boudewijn Blok ([email protected]). Alle hulp is heel erg welkom!

 
Nieuws afbeelding
16 nov 2022

Overlijden oud jeugd lid HC Naarden - Rom Heuzeveldt

Geschokt en bedroefd hebben wij kennis genomen van het veel te vroeg overlijden van oud HC Naarden lid Rom Heuzeveldt. Rom speelde vanaf de Benjamins tot aan de C-jeugd (seizoen ‘16/’17) bij onze club. Onze gedachten gaan uit naar familie en vrienden van Rom. Wij wensen ze heel veel sterkte toe bij het dragen van dit grote verlies. 
Bestuur HC Naarden
Bijschrift foto: JC6 seizoen '16/'17. Rom Heuzeveldt staat op de onderste rij als 2de van links.

 
Nieuws afbeelding
15 nov 2022

Allereerste pubquiz door Heren 1! Schrijf je nu in!

27 november vindt alweer de laatste veldwedstrijd plaats, dus vond Heren 1 het tijd voor een mooie afsluiting. Op vrijdag 25 november organiseren zij om 20.30 uur de allereerste pub quiz op HC Naarden! Dit is na de wedstrijd van het Nederlands elftal dus de sfeer zal er al lekker inzitten. Schrijf je in met je team (max 5 deelnemers per team) in via: [email protected] Er is een mooie prijs te winnen voor het winnende team. De kosten zijn 50 euro per team inclusief 1 pitcher en een portie bitterballen. 
Wij zien jullie graag allemaal vrijdag 25 november verschijnen!

 
Nieuws afbeelding
15 nov 2022

HC Naarden support Oranje! Kom kijken in het clubhuis!

Het zal jullie niet zijn ontgaan: Het WK voetbal staat voor de deur!! Zondag gaat het dan echt beginnen. Velen van jullie zullen de wedstrijden, zeker die van het NL-elftal, gaan volgen. De 2e poule wedstrijd van onze Oranje Leeuwen kunnen jullie komen kijken in ons clubhuis! Op vrijdag 25 november is om 17.00 uur de wedstrijd Nederland – Ecuador. Hoe leuk is het om dit met zijn allen, uiteraard in Oranje uitdossing, te komen kijken in ons Clubhuis! Er zullen meerdere schermen aanwezig zijn waarop de wedstrijd te zien is. De deuren gaan om 16.30 open, waarna zoals gezegd om 17.00 de aftrap is! 
Zien wij jou ook vrijdag 25 november?

 
Nieuws afbeelding
14 nov 2022

Binnenkort nieuw bestuurslid: Jitske van Hattem

Tijdens de ALV van vrijdag 9 december zal het bestuur Jitske van Hattem voorstellen als nieuw bestuurslid Communicatie en Algemene zaken. Jitske zal na instemming van de vergadering samen met Edward Snijders toetreden tot het bestuur. Jitske stelt zich even voor:
"Ik ben opgegroeid in Brabant en op mijn 6e begonnen met hockeyen in Oss. In mijn eerste wedstrijdje trok ik gelijk keepers legguards aan want dat leek mij wel stoer. Na een aantal keer over de bal te hebben getrapt mijn spullen uitgedaan en besloten dat spits - tot de dag van vandaag in Dames B! - voor mij de beste plek is in het veld.In 2017 ben ik lid geworden van onze mooie club HC Naarden. Tijdens mijn studententijd gespeeld bij clubs als MHC Maastricht, Hockeer en vanaf het werkende leven bij HC VVV in Amsterdam. Sommige jaren op niveau (overgangs-, 1e klasse), andere jaren stond gezelligheid meer centraal.
Inmiddels heb ik drie dochters hockeyen op HC Naarden. Roos (O12), Saar (O10) en Bo (O8). Mijn moederhart smelt als ik zie met hoeveel plezier zij elke keer naar de club gaan, niet alleen vanwege het leuke spelletje maar ook vanwege de vele vriendinnen die zij inmiddels hebben op de club. En ikzelf speel nu zo'n 5 jaar in het fantastische Dames B. Mijn man (Floris) is ook elke zaterdag op de club te vinden als lid TC Jongste Jeugd, dus zoals bij velen van jullie herkenbaar staat hockey elk weekend centraal in ons gezin! 
In het dagelijks leven werk ik bij een big4 kantoor waar ik de rol van Strategy Director Tax & Legal vervul. Van origine ben ik fiscalist, de afgelopen jaren vanuit mijn huidige rol veel te maken gehad met communicatie, cultuur en het verbinden van allerlei stakeholders. Ik hoop deze ervaring goed in te kunnen zetten in de rol Communicatie & Algemene zaken waar ik voor gevraagd ben door dit bestuur! Ik heb ‘JA’ gezegd tegen deze rol, omdat ik heel graag mijn bijdrage wil leveren aan de groei en ambitie van deze club. Ik kijk er naar uit om de mooie stappen die door Anouk Buijs-Bartels zijn gezet in deze portefeuille verder te brengen!"

 
Nieuws afbeelding
12 nov 2022

Winnaars Halloween weekend bekend!

In het hockey vrije weekend hadden we met de hele club een uitwisseling met Spandersbosch. 


Het thema dat eraan gekoppeld was: Halloween en sportiviteit & respect werd breed gedragen. 


Het was een groot succes. Veel leuke, sportieve onderlinge wedstrijden soms verkleed en wel en vooral veel gezamenlijke gezelligheid na de wedstrijd met limo én soms taart!


De origineelste en winnende teams van deze dag zijn MO10-3 bij de JJ en MO12-2 bij de bovenbouw.
Een lekkere prijs is bij René aan de bar af te halen voor het hele team!


Dank voor de mooie en sportieve dag ook namens Roel Steenbeek (Spandersbosch) & Carole Scholvinck (HC Naarden)

 
Nieuws afbeelding
11 nov 2022

Geslaagde masterclass 'Keepers in de Teamtraining'

In de afgelopen weken hebben de trainers van de C-jeugd op verschillende woensdagen aan een masterclass deelgenomen tijdens de keeperstrainingen. 


De trainers hebben eerst meer inzicht gekregen in de basistechnieken van de keeper. Daarna hebben zij vooral geleerd hoe oefeningen in de reguliere trainingen met kleine aanpassingen veel interessanter zijn voor de keeper. 


Zelfs een vaste oefening met afronden op het doel kun je op veel manieren aantrekkelijker maken. Laat bijvoorbeeld bij een rebound even doorspelen, geef tijd om de bal te verwerken, creëer een wedstrijdsituatie… etc.  En vergeet niet om de keeper bij alle overleggen op de training en in de wedstrijd te betrekken.


Zowel keepers als trainers waren heel enthousiast. Dit gaat vast veel extra trainingsplezier opleveren. Het geslaagde experiment wordt na de winterstop voortgezet met weer een nieuwe groep jeugdtrainers. 
We hebben er zin in…! 

 
Nieuws afbeelding
10 nov 2022

Update over zaalhockey en de laatste 2 weken van het veldseizoen

Het zaalhockeyseizoen gaat weer bijna van start!
Uiterlijk 15 november zal het voorlopige zaal trainingsschema bekend worden gemaakt via de site en Lisa.
Vanaf 21 november start de opbouw van de blaashal op veld 3. Hiervoor worden nog steeds vrijwilligers gezocht. Wil je meehelpen? Laat het ons weten via [email protected]
Door de opbouw van de blaashal kan er de laatste 2 weken van het veldseizoen helaas niet getraind worden op veld 3. In Lisa zullen alle wijzigingen qua veldgebruik en tijden worden gedeeld. Ook zullen een aantal teams op het Faaz veldje moeten trainen. We vragen jullie begrip hiervoor.
Laten we met elkaar zo flexibel mogelijk omgaan met deze fase in het veldseizoen, zodat we ook deze laatste 2 weken allemaal nog kunnen trainen! De zaaltrainingen starten officieel in de week van 5 december.  Mocht je alvast willen oefenen, dan kan dat eventueel al op 27 november en 3 of 4 december. Wil je hier gebruik van maken? Stuur dan een mailtje naar [email protected] Dank voor de medewerking!

 
Nieuws afbeelding
9 nov 2022

Spreekuur keepersmateriaal eerste woensdag van de maand - 17:00u tot 19:00u

Reparatie of vervanging van jouw keepersspullen? Dat kan via de keepers materiaal commissie. 


Om de grote hoeveelheid contactmomenten wat te stroomlijnen zal er in het vervolg op de EERSTE WOENSDAG VAN DE MAAND een spreekuur zijn in het nieuwe materialenmagazijn (voormalige kleedkamer 5). Op aanvraag (per e-mail) zijn wij ook op de andere woensdagen beschikbaar tussen 17:00u en 19:00u.
 
Er zijn ruim 100 keepersuitrustingen in omloop dus de materialen commissie komt vaak in actie voor nieuwe bandjes, scheuren in foam etc. Vanaf nu kun je voor jouw reparaties, vervanging etc. dus alleen op de woensdagen langskomen. 


Stuur voor de zekerheid altijd vooraf een mailtje aan [email protected] dan weten wij dat je langskomt en waarvoor!

 
Nieuws afbeelding
31 okt 2022

Binnenkort nieuw bestuurslid: Edward Snijders

Tijdens de ALV van vrijdag 9 december zal het bestuur Edward Snijders voorstellen als nieuw bestuurslid Senioren. Zijn portefeuille is Senioren, Heren 1 en Dames 1. We zijn natuurlijk reuze benieuwd naar deze nieuwe aanwinst, dus Edward stelt zich even voor:
"Ik ben mijn hockeycarrière bij HC Naarden gestart in de D-Jeugd en heb later zelfs mee mogen maken hoe het eerste Heren 1 werd opgericht. Van dit team ben ik vervolgens nog een aantal jaar deel van geweest onder leiding van onder andere de bij jullie welbekende Mark Klijnsma en Tjaarda Waiswisz. Mocht je meer anekdotes willen horen over hoe het toentertijd op Naarden was, met slechts 1 kunstgrasveld en 1 grasveld of hoe tophockey er toen uitzag op Naarden, dan mag je altijd aankloppen. 
Van huis uit heb ik altijd meegekregen hoe belangrijk het is om actief te zijn voor je club en ook al mogen ervaren hoe leuk dat kan zijn. Het begon bij mij al vroeg met bijvoorbeeld het jeugdbestuur, waar we het B-toernooi mochten organiseren inclusief de mooie feestjes in de toen nog bestaande discotheek "De Kameleon”. 5 jaar geleden ben ik met mijn vrouw terug verhuisd naar Bussum en voor mij was het toen logisch om weer op Naarden te gaan spelen. Samen met een aantal andere oud-leden en nieuwe leden zijn we toen het seniorenteam Naarden Heren 3 begonnen en sinds dit jaar zijn we omgedoopt tot Heren 30-3.
In het dagelijks leven met ik vader van 2 kinderen, Tygo (4 jaar) en Josefien (1,5 jaar). Recentelijk ben ik getrouwd met Amy, die ook actief is al speler in één van de 7 tegen 7 teams. Ik kijk er naar uit om onze kinderen op Naarden te zien spelen en net zo veel lol te zien hebben als Amy en ik altijd hebben gehad op Naarden. Naast mijn familieleven werk ik nu bij Wiley als Global Account Director, waar ik verantwoordelijk ben voor de klanten die onze digitale leeromgevingen gebruiken. 
Ik kijk er naar uit om het werk van Charles Marres over te nemen als bestuurslid voor de Senioren en verder te bouwen aan plannen zoals de uitbreiding van de seniorenteams, gezelligheid met en voor de trimmers en de verdere groei van Dames en Heren 1."

 
Nieuws afbeelding
28 okt 2022

Werkende laptop gezocht

We zijn op zoek naar een oude maar nog wel werkende laptop waarmee we de verwarming op de club kunnen bedienen. En daarmee kosten besparen. 
Dus heb je een laptop (Windows OS geen Apple) die niet meer wordt gebruikt en die HC Naarden mag gebruiken? Stuur een e-mail naar Martijn Bachman: [email protected]
Wij zijn je eeuwig dankbaar!

 
Nieuws afbeelding
24 okt 2022

3e helft nog leuker met borrelplank

Eindelijk! De 3e helft planken doen op HC Naarden hun intrede. Er was al een tijd vraag naar en ze zijn nu verkrijgbaar! Er is door diverse mensen input gegeven en hier hebben wij zo goed als mogelijk naar geluisterd. Vanuit logistiek en praktisch oogpunt is het dus niet mogelijk om de planken o.b.v. individuele wensen te wijzigen. Uiteraard zal er na enige tijd een evaluatie komen waar we jullie feedback in mee zullen nemen om wellicht de samenstelling wat aan te passen. 
De planken die er gaan komen zijn:  1. 3e Helft -Ladies Touch Komkommer, worteltjes, tortilla chips & dip, 3 kaasjes, Humus, Heksenkaas, Stokbroden, toastjes, noten en 28 mini pizza's. De plank is voor 2 teams en gaat aangeboden worden voor € 39,50 
2. BF Schaal (Best Friends of Bruin Fruit, aan jullie de keuze) 30 bitterballen, 20 mini frikandellen, 10 kaastengels, 5 vlammetjes. Dit alles voor € 39,50 
3. BF with Benefits Inhoud zoals hierboven met als extra 15 mini pizza's voor € 47,50 
Alleen de 3e helft Ladies Touch plank moet vooraf besteld worden. Uiterlijk woensdag 12 uur voor de speelzondag. Meerdere dagen in 1 keer doorgeven kan natuurlijk ook. Bestellen kan via: [email protected]
De derde helft wordt leuker en leuker!

 
Nieuws afbeelding
23 okt 2022

Vrijwillgers op- en afbouw blaashal

Nog een paar weken en dan gaat het zaalhockey seizoen weer beginnen en dat doen we dit jaar voor het eerst in onze spiksplinternieuwe blaashal. Daar hebben we nog wel wat hulp voor nodig. Ieder zaalteam wordt daarom gevraagd minimaal 1 ouder te leveren voor de opbouw en 1 ouder voor de afbouw. 
Opbouw:  Maandag 21 Nov : 4 vrijwilligers van 10-17 uur Dinsdag 22 Nov : 4 vrijwilligers van 8-15 uur Woensdag 23 Nov : 40 vrijwilligers van 8-15 uur Vrijdag 25 Nov : 16 vrijwilligers van 18 - 22 uur(vloer leggen)
Afbouw:  Vrijdag 24 Feb: 40 vrijwilligers 
Voor eten/drinken/snacks wordt gezorgd. Aan alle teammanagers vragen we uiterlijk 30 oktober de namen door te geven. 
We gaan dit klusje samen klaren!

 
Nieuws afbeelding
23 okt 2022

Doe altijd je locker op slot!

Regelmatig komen we lockers zo tegen als bovenstaande foto. Met een open slot dus. Of slotjes waar maar 1 wieltje 1 cijfer is doorgedraaid. Of waar het hele team en nog meer mensen de code weten. Diefstal van materiaal veroorzaakt veel overlast en kan ook vervelende gevolgen hebben. Hoe vervelend is het als je op de dag van de wedstrijd of training erachter komt dat je spullen gestolen zijn! 
Laat het dus niet zover komen. Maak diefstal niet té makkelijk. Boodschap voor de dieven: diefstal is NIET een spelletje zonder gevolgen.

 
Nieuws afbeelding
20 okt 2022

'Trainers Match' maandag 24 oktober

Maandag 24 oktober verzamelen om 19.30 uur trainers van HC Naarden zich om de eerste "Trainers match” te spelen. Hopelijk wordt de onderlinge wedstrijd een nieuwe traditie die ieder jaar gespeeld gaat worden. Alle trainers bij HC Naarden die training geven aan A-D teams zijn uitgenodigd om mee te spelen en hun skills te laten zien aan hun collega trainers en het publiek. 
We sluiten hiermee de eerste periode van dit seizoen af, waar de trainers weer zoveel teams met z’n allen hebben opgestart. Maar we kijken ook vooruit richting de tweede periode van het seizoen. Na de wedstrijd drinken we gezamenlijk iets in het clubhuis.
Komt dat zien!

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]