Nieuws

 
Nieuws afbeelding
29 maa 2023

Goede vrijdag 7 april geen training!

Let op!
Goede Vrijdag, 7 april, zijn er geen trainingen op HC Naarden.
Alvast een fijn paasweekend gewenst!

 
Nieuws afbeelding
26 maa 2023

Woensdag 29 maart interland

Aanstaande woensdagavond komen de boys van Rondebosch Kaapstad het opnemen tegen onze JO16-1 en JO18-1. Deze teams uit Zuid Afrika zijn bezig met een voorbereidingstour door Nederland en willen graag de uitdaging aangaan tegen onze vaandel teams.
JO16-1 start om 17:15 uur en om 19:00 uur speelt JO18-1. Kom vooral gezellig kijken en de jongens aanmoedigen tijdens deze spannende interlands!

 
Nieuws afbeelding
17 maa 2023

SportWays Hockeykamp

Klaar voor de tweede helft van het hockeyseizoen?! Ook in 2023 kun jij op kamp met SportWays! Meteen aanmelden? Klik hier! Zo heel lang duurt het niet meer ... de start van de tweede helft van het hockeyseizoen. Yesss, daar hebben we zin in! Wil jij in 2023 jouw hockeytechnieken bijspijkeren en heel veel nieuwe skills leren? In 2023 kun jij weer met SportWays op hockeykamp! In de mei- en zomervakantie organiseert SportWays dagkampen bij ons op de club, waar jij naar hartenlust kunt hockeyen. Samen met de enthousiaste trainers van SportWays ga je aan de slag met jouw technieken. De uitdagende clinics en afwisselende oefeningen zorgen ervoor dat je heel veel nieuwe dingen gaat leren. Zo geef jij jouw hockeyskills een enorme boost! Benieuwd naar de kalender van 2023? Hockeykamp in de meivakantie | 1 t/m 3 mei 2023 • Kids, 5 t/m 7 jaar YoungStars, 7 t/m 9 jaar | Juniors, 10 t/m 13 jaar Je kunt je hier aanmelden. Hockeykamp in de zomervakantie | 26 t/m 28 juli 2023 • Kids, 5 t/m 7 jaar YoungStars, 7 t/m 9 jaar | Top, 8 t/m 14 jaar Goalies, 8 t/m 14 jaar Ga voor meer informatie naar de website van SportWays. Kun je meteen de nieuwe website van SportWays bekijken!

 
Nieuws afbeelding
17 maa 2023

Kabouterhockey is begonnen!!

Vanmiddag zijn we gestart met de Kabouterhockey op HC Naarden. Heel veel schattige kindjes zijn voor het eerst begonnen met hockeyen. Natuurlijk was er een grote opkomst met enthousiaste ouders, die de kabouters aanmoedigde. Het zonnetje scheen dus dat was een hele fijne eerste kennismaking. Tot volgende week!!!

 
Nieuws afbeelding
15 maa 2023

Keepersclinic

Doe jij mee met de keepersclinic op 19 april? Leer alle technieken en trucjes. Geen speler komt meer langs je en geen bal komt meer over de lijn... meld je aan bij onze keeperscommissie door een mailtje te sturen aan [email protected]

 
Nieuws afbeelding
15 maa 2023

Capital A Arena weer opgeruimd

Dank aan alle vrijwilligers die samen de blaashal weer hebben opgeruimd! Er is door iedereen super hard gewerkt en binnen no time was het veld weer zichtbaar. De sfeer was heel goed en gelukkig werkte het weer ook mee. Bovenstaand een kleine impressie!

 
Nieuws afbeelding
14 maa 2023

Houd rekening met deze data

Opzeggen Ga je verhuizen, studeren of een andere reden om te stoppen met hockeyen? Zeg dan tijdig je lidmaatschap op bij de ledenadministratie via het Opzegformulier achter de Mijn HC Naarden inlog (Club - Opzegformulier). 
Opzeggen voor jeugdleden voor het seizoen 2023-2024 kan t/m 30 april 2023. Senioren/veteranen/trimmers/Hockey7 hebben t/m 31 mei 2023 om op te zeggen.  Meer informatie vind je hier. 
Aanmelden Je kan je (kind) aanmelden voor het nieuwe seizoen 2023-2024 bij HC Naarden in de periode 1 april t/m 30 april 2023. 
Jeugdleden kunnen opgegeven worden voor het seizoen waarin zij op 1 oktober minimaal 6 jaar oud zijn. Voor de Benjamins geldt voor het seizoen 2023-2024 dat zij voor 1 oktober 2023 zes jaar of ouder moeten zijn (de peildatum is strikt 1 oktober). In de Benjamins categorie, kinderen van 6 jaar, kunnen wij ieder seizoen een grote groep kinderen plaatsen. 
Plaatsing van nieuwe kinderen in de leeftijdsgroep 7 t/m 17 jaar (speelcategorie O8 t/m O18-jeugd) kan afhankelijk zijn van het aantal opzeggingen van leden uit bestaande teams. Het gaat bij deze speelcategorieën om een beperkt aantal plaatsen waar nieuwe jeugdleden voor aangenomen kunnen worden.
Meer informatie over de inschrijfronde kun je hier vinden.

 
Nieuws afbeelding
13 maa 2023

Inloopspreekuur bij een Fysiotherapeut

Fysio Holland zal vanaf dinsdag 14 maart aanstaande weer een inloopspreekuur houden op de club. Vanaf 19.00 uur kan je iedere dinsdag terecht voor een consult, mocht er behoefte zijn om even naar een lichamelijke klacht te laten kijken door een fysiotherapeut. Zeker zo aan het begin van de 2e seizoenshelft en na een lange onregelmatige winterperiode, moet het lichaam weer wennen aan de belasting die het te verduren krijgt op het veld. Schroom dus niet om met je vragen voor advies of een eerste check even binnen te lopen!

 
Nieuws afbeelding
13 maa 2023

HockeyDirect Ledenactie

Maak gebruik van de HockeyDirect ledenactie! HockeyDirect biedt nu extra voordeel aan op hun assortiment. Nog kleding, schoenen of sticks nodig? Bekijk het brede aanbod en bestel gemakkelijk en snel online. 
Met bovenstaande code krijg jij een mooi korting. Deze code is te gebruiken tot 16 april 2023 en is geldig op de gehele collectie (uitgezonderd wanneer waardebonnen gebruikt worden of in combinatie met andere acties).
Ga meteen naar de webshop!

 
Nieuws afbeelding
12 maa 2023

Mega trots: 8 jeugdteams zaalkampioen!

Wat een prestatie! Maar liefst 8 teams die zaalkampioen zijn: MA6, MB1, MB4, MB5, JB12, JC1, JC7 en MC2. Gisteren gehuldigd op ons clubhuis, want bij zo'n moment moet je stil staan! Alle foto's die we hebben ontvangen kan je op ons insta-account vinden. Heb je nog leuke foto's? Stuur ze naar [email protected] en we zorgen dat ze ook een mooi plekje krijgen in de insta ere galerij.

 
Nieuws afbeelding
10 maa 2023

Wedstrijden afgelast ivm weer!!

Zoals al eerder aangekondigd zijn er wedstrijden afgelast vanwege het weer. Klik hier voor alle afgelaste wedstrijden. 
Waarom hebben we wedstrijden moeten aflasten?  De hockeyvelden kunnen bij vorst en/of sneeuw (ook bijv. door mist en onweer) onbespeelbaar zijn en dan kunnen er afgelastingen volgen. Daarnaast is er afgelopen week een defect in het systeem van de sproeiers ontdekt bij het aansluiten hiervan (aansluiten was door de gemeente uitgesteld vanwege de kou/vorst in de afgelopen periode). Er is veel moeite gedaan om dit voor het weekend gerepareerd te hebben, maar helaas zijn de materialen niet op tijd geleverd. Ook hierdoor zou het kunnen zijn dat er afgelastingen volgen aankomend weekend. De velden zullen hiervoor op tijd gekeurd worden (door bestuurslid van dienst), mochten wedstrijden worden afgelast dan volgt er een bericht op de site en in de app. Ook worden de coaches/managers via de Technische Commissies hiervan op de hoogte gebracht.

 
Nieuws afbeelding
10 maa 2023

Trainingen tussen 16 en 18 uur afgelast ivm weer!

Deel dit bericht met je teamgenoten, zodat ze niet onverhoopt naar de club komen. Veel dank!

 
Nieuws afbeelding
7 maa 2023

Huldiging zaalhockey kampioenen zaterdag 11 maart om 16.00 uur!

Kom je onze kampioenen feliciteren met hun mooie overwinning? Om 16.00uur worden alle zaalhockey kampioenen en zaalkeepers gehuldigd. Veel gezelligheid op het clubhuis dus! Ben je erbij?

 
Nieuws afbeelding
2 maa 2023

Afbouw blaashal verplaatst naar 15 maart!

Het is helaas niet gelukt om voldoende vrijwilligers te vinden, dus het afbouwen van de blaashal morgen (3 maart) gaat niet door. 
De nieuwe datum wordt 15 maart. Meer informatie volgt.

 
Nieuws afbeelding
28 feb 2023

HC Naarden H1 PubQuiz - 17 maart

Heren 1 proudly present: de HC Naarden PubQuiz!
Vrijdag 17 maart is het zover, dan organiseert Heren 1 de HC Naarden PubQuiz. We starten om 20.30 in het clubhuis. Inschrijvingen zijn nu geopend! 
Er kunnen maximaal 5 personen per team deelnemen, en de winnaars ontvangen een mooie prijs!
Meedoen kost 50 euro per team, hiervoor krijg je naast deelname aan deze te gekke PubQuiz ook 1 pitcher & een portie bitterballen.
Geef jou en je team nu op via [email protected]!

 
Nieuws afbeelding
23 feb 2023

Rode keepersshirts maat S weer op voorraad!

Beste keepers en managers van teams met een wisselkeeper! 
Eindelijk, na lang wachten, zijn er weer mooie rode keepersshirts met rugnummer 1 in de maat Small. Sommige teams / keepers hebben vorig jaar nog een Medium shirt gekregen omdat de Small shirts op waren.
Wil jij je Medium shirt omwisselen voor een maatje Small? Kom dan op woensdag 8 maart, tussen 17 en 19 uur naar het keepersspreekuur bij het keepershok. Huidig Medium shirt graag meenemen.
Tot dan! 
Met sportieve groet, De keeperscommissie

 
Nieuws afbeelding
8 feb 2023

Iets gevonden? Doe het juiste!

Het kan iedereen overkomen: dat je iets vergeet bij de training. Vaak gaat het om een stick of een paar zaalschoenen. Als je iets vindt op het veld of in de blaashal: leg het in de gevonden voorwerpenbak. 
Helaas vergeten leden ook wel eens duurdere spullen langs de lijn, zoals een mobiele telefoon. Als je zoiets vindt, ga er vooral niet mee hockeyen, voetballen of pingpongen. Wees voorzichtig met elkaar spullen. Bijzondere gevonden voorwerpen: breng ze naar het clubhuis. De eigenaar zal je dankbaar zijn!

 
Nieuws afbeelding
8 feb 2023

Even voorstellen: Capital A

Zoals jullie hebben gemerkt is de naam van de blaashal inmiddels veranderd in de Capital A – Arena. Wij zijn als club blij dat we een mooie sponsor en naamgever van onze hal hebben gevonden en laten onze sponsor hierbij even aan het woord:
Wie zitten er achter Capital A en waarom sponsoren jullie? Capital A Investment Partners is een investeringsmaatschappij, waar wij (Arne Hamers en Raymond Kuijten) beide werkzaam zijn. Daarnaast hebben we allebei enthousiast hockeyende dochters en echtgenotes die heel veel plezier hebben in de sport en de gezelligheid die de club met zich meebrengt. Toen afgelopen winter duidelijk werd dat HC Naarden nog op zoek was naar een sponsor en naamgever voor de blaashal hebben wij dan ook niet lang getwijfeld. Wij zijn blij dat wij middels sponsoring van deze zaalhockeyhal een steentje bij kunnen dragen aan onze mooie Hockeyclub Naarden.
Wat is Capital A Investment Partners? Capital A is een investeringsmaatschappij die ondernemers en ondernemingen in Nederland en België helpt met het realiseren van hun groeiambities. Dit doen wij door samen met deze ondernemers en management in hun onderneming te investeren , waardoor er geld beschikbaar komt om de beoogde groei te versnellen. Zo’n groeiversnelling wordt doorgaans bewerkstelligd door ofwel andere bedrijven over te nemen, (verder) te internationaliseren en/of door zelf nieuwe producten of diensten te ontwikkelen en naar de markt te brengen. Wij zijn sparring partner op gebieden zoals strategie, financiering, organisatie en belangrijke operationele vraagstukken. Met een enthousiast en sportief team van circa 20 collega’s werken wij vanuit onze vestigingen in Amsterdam en Antwerpen. 
Wij hopen dat jong en oud veel plezier zullen beleven de komende jaren in de Capital A – Arena!

 
Nieuws afbeelding
8 feb 2023

Woord van de voorzitter

Nog twee weekenden in de Capital A Arena en dan is het zaalseizoen alweer achter de rug. We kijken nu al met trots terug op dit zaalseizoen. dankzij de blaashal kregen de jeugdleden O8 voor het eerst zaaltraining. Bovendien hebben we nu structureel méér trainingsruimte voor de andere teams, plus in het weekend veel meer thuiswedstrijden ook echt thuis’ op de club. 
De temperatuur en de luchtvochtigheid blijk je in zo’n eerste jaar goed te moeten inregelen. Veel dank aan de blaashalcommissie voor hun technische ondersteuning! Ook de barhoofden hebben (in de normaal gesproken rustige wintermaanden) een waardevolle bijdrage geleverd: we kregen veel complimenten van gasten voor de nieuwe koffiebar. Tot slot ook een groot compliment voor de zaalcommissie: dankzij hen liep dit seizoen op rolletjes. 
Als voorzitter blijf ik benadrukken dat hockey alleen mogelijk is dankzij de inzet van vrijwilligers. Een hockeyclub is nou eenmaal geen sportschool, waar met een lidmaatschap alles ‘full service’ voor je geregeld wordt. Bij een vereniging betekent het dat je zelf als lid, of als ouder van een kind dat lid is, ook actief bijdraagt. En het liefst dus meer méér dan alleen rij-ouder zijn of een bardienst draaien. 
En het leuke is, dat je een vrijwilligerstaak kan doen bij je past of wat je leuk vindt om te leren. Iets met hockey, met horeca, sponsoring of technische klusjes: het kan allemaal. Veel tijd of weinig tijd? Dat maakt niet uit. Kijk naar de vacatures of bied je aan als je een goed idee hebt waaraan je wilt bijdragen. 
Als leden mij vragen waarom ik voorzitter ben, vertel ik altijd dat het vooral heel erg leuk is. Dankzij de club heb ik veel gezellige mensen leren kennen, veel geleerd en heel veel lol gehad. En ja, het kost wat tijd, maar het levert zoveel op. Het is zo waardevol om iets bij te dragen aan onze prachtige sport. Niks mooier dan op zaterdagochtend al die HC Naarden-shirtjes naar de club zien fietsen. Elke week weer voor 1.900 mensen mogelijk maken dat ze plezier beleven aan hockey, hoe leuk is dat?!  Fijn als je hieraan ook wilt bijdragen!
Namens het bestuur van HC Naarden, Bea Berndsen

 
Nieuws afbeelding
7 feb 2023

Spannend einde zaalseizoen

Het is spannend, welke teams worden zaalkampioen...Wat verloopt de zaalcompetitie goed dit seizoen! De nieuwe dubbele Capital A blaashal is een groot succes en zorgt dat we bijna alle thuiswedstrijden ook echt in Naarden kunnen spelen. Ook het afronden van de wedstrijdformulieren gaat goed dit jaar. Heel fijn allemaal!
De competitie is voor de meeste teams nog in volle gang. Met nog 2 weekenden te gaan is het nog heel spannend in een aantal poules. De strijd om het kampioenschap is voor veel teams nog lang niet gestreden. Met uitzondering van JO16-12. Die hadden een paar weken geleden de winst al binnen.
De volgende teams maken nog een (grote of kleine) kans op het kampioenschap:· JO18-2 MO18-6 MO16-1  MO16-4 JO14-3 JO14-7 / JO14-8 -> zitten in dezelfde poule MO14-2 MO14-5 MO12-12 H30-1
Heel veel succes met de laatste wedstrijden!
Op zaterdag 11 maart zullen alle zaalkampioenen worden gehuldigd op Super Saturday. Zet deze datum alvast in je agenda!

 
Nieuws afbeelding
2 feb 2023

Inschrijvingen Kabouterhockey geopend!

Komt jouw zoon of dochter ook hockeyen bij HC Naarden? Geef hem of haar nu op voor Kabouterhockey!
Kabouterhockey is een unieke ervaring voor kinderen tussen de 3,5 en 6 jaar waarbij spelenderwijs de motorische ontwikkeling wordt bevorderd en plezier voorop staat.
Gedurende 11 weken, is er elke week een training. Voor meer informatie en het aanmelden voor het Kabouterhockey ga naar www.hockeywerkt.nl/kabouterhockey/

 
Nieuws afbeelding
28 jan 2023

Vacature accommodatiemanager

Onze verenigingsmanager Clementine Niermans is al enige tijd ziek en zij kan helaas haar werkzaamheden voorlopig niet meer vervullen op HCN. Wij missen haar tomeloze energie en betrokkenheid enorm. Een groot deel van haar taken zijn essentieel voor de goede organisatie van onze vereniging. Daarom gaan we op zoek naar een vervanger die een deel van haar taken kan overnemen. 
Wij zoeken een accommodatie manager, ben jij de persoon die wij zoeken? Neem dan contact op met Judith Kurvers, bestuurslid accommodatie!

 
Nieuws afbeelding
28 jan 2023

Lekker hockeyen in voorjaarsvakantie?

Van 1 t/m 3 maart organiseert ONFIRE een kamp op HC Naarden! Natuurlijk zijn we nu nog lekker in de zaal bezig, maar wij maken ons al op voor het buitenseizoen. 
In de voorjaarsvakantie organiseert ONFIRE Hockey Support een 3-daags hockeykamp voor 6-16 jarigen. Wil jij na de zaalperiode ook weer even wennen buiten voordat je met je eigen team aan de slag gaat? Of wil je gewoon uitdagende hockeytraining om een nog betere (basis)techniek aangeleerd te krijgen? Schrijf je dan snel in?
Alle trainingen worden gegeven volgens de filosofie van Raoul Ehren (huidig bondscoach België dames) en Sjoerd Marijne (oud-bondscoach Nederland dames, oud-bondscoach India dames). De trainingen kennen een hoge intensiteit o.a. doordat ze werken met kleine groepen. Je bent voortdurend in beweging en je krijgt veel individuele begeleiding zodat je daadwerkelijk beter wordt. Je leert alle nieuwe technieken, maar eerst moet de basis in orde zijn. 
Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in op www.hockeysupport.nl. Bekijk ook de promotiefilm om gelijk een beeld te krijgen van de trainingen. 

 
Nieuws afbeelding
24 jan 2023

JO14-1 speelt zaterdag as kwartfinales

O14-1 is kampioen van de landelijk poule in zaal en ze gaan aankomende zaterdag de kwartfinales spelen van het NK-zaalhockey. HC Naarden wil met haar teams op het hoogste niveau spelen zowel op het veld als in de zaal. Het is een heel mooi resultaat dat JO14 het dit jaar gelukt zich te plaatsen voor NK. We wensen ze heel veel succes!
Het worden weer mooie wedstrijden op hoog niveau en ze kunnen alle support gebruiken. We nodigen je van harte uit!
De wedstrijden Den Bosch JO14-1-Naarden JO14-1 – 09:00 (hal 5) Naarden JO14-1-Groningen JO14-1 – 10:30 (hal 3) Klein Zwitserland JO14-1-Naarden JO14-1 – 12:00 (hal 4) 
Locatie: Sportcentrum Valkenhuizen te Arnhem – Beukenlaan 15 
Tot aanstaande zaterdag langs de lijn bij JO14-1 om ze aan te moedigen!

 
Nieuws afbeelding
22 jan 2023

Jaarlijkse commissies-eten groot succes

Eindelijk kon het jaarlijkse commissies-etentje weer plaatsvinden, na 2 jaar werd dat hoog tijd! Het commissies-eten is een traditie om alle vrijwilligers van HCN te bedanken voor hun inzet voor de club. Naast dat er heerlijk gegeten is met z'n allen, was het ook erg gezellig. Na het diner streden de commissies tegen elkaar in de pubquiz! 
Mooi om deze traditie weer in ere te kunnen herstellen na Corona! Ook volgend jaar hopen we dat we weer alle commissie mogen ontvangen!

 
Nieuws afbeelding
21 jan 2023

Jongens 14-1 naar voorronden NK

Jongens 014-1 gaat ongeslagen naar de voorronden van het NK. Na 2 sidderende wedstrijden hebben de jongens 014-1 een ticket binnen gesleept voor voorronden van het Nederlands Kampioenschap zaalhockey. Binnenkort mogen ze met 16 teams strijden voor de de titel: Wie #1 zaalteam van Nederland is. De eerste ronde zal plaatsvinden in Valkhuizen in Arnhem. 
Zet hem op jongens. We duimen voor jullie!

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]