Nieuws

 
Nieuws afbeelding
23 sep 2021

Update Coronaregels per 25 september

Zoals jullie hebben vernomen heeft de overheid besloten de corona regels te versoepelen waarbij de 1,5m afstand vervalt, maar wel een coronatoegangsbewijs nodig is voor horeca.  Als club volgen wij hierin het advies van de KNHB, wat betekent dat voor een afhaal- locatie geen coronatoegangsbewijs nodig is. Het overgrote deel van de consumpties wordt langs de lijn gebruikt. Ons clubhuis zal dan ook vanaf heden een ‘to go’ locatie zijn. We vragen iedereen om binnen iets te bestellen en buiten de consumpties te nuttigen. Ook voor een toiletbezoek geldt dat er geen coronatoegangsbewijs nodig is. 
Bedankt voor jullie medewerking

 
Nieuws afbeelding
22 sep 2021

In memoriam Julie Emma Schaap

De wereld moet het doen zonder een fanatiek, stoer, altijd met veel lef en gedreven meisje en altijd met een stralende glimlach!
 
HC Naarden heeft het intens verdrietige bericht ontvangen dat Julie Emma Schaap - speelster in ME8 - na een heftige ziekteperiode is overleden. Julie Emma speelde sinds de Benjamins bij onze club en is dochter en zusje van onze oud leden Thomas, Olivier & Lodewijk Schaap. Julie Emma is 9 jaar oud geworden.
 
Wij wensen Anne-Floor, Thomas, Olivier, Lodewijk, familie en vrienden heel veel sterkte toe bij dit veel te vroege verlies.

 
Nieuws afbeelding
21 sep 2021

20-22 oktober ONFIRE hockeykamp op Naarden

We zijn er weer! In de herfstvakantie organiseert ONFIRE Hockey Support, in samenwerking met hockeyclub Naarden, een driedaags hockeykamp voor 7-16 jarigen en voor 5-7 jarigen!

Zou jij zo graag een nog betere (basis)techniek willen leren? 3 dagen lang extra trainen op techniek onder leiding van toptrainers? Gewoon omdat je gek bent op hockey, maar ook omdat je graag nog technischer wilt worden of omdat je het niveau van je basistechnieken omhoog wil krijgen.

Dat kan op jouw eigen club in de herfstvakantievan 20-22 oktober! Alle trainingen worden gegeven volgens de filosofie van Raoul Ehren (huidig bondscoach België dames) en Sjoerd Marijne (oud-bondscoach Nederland dames, oud-bondscoach India dames).

De trainingen kennen een hoge intensiteit o.a. doordat we werken met kleine groepen. Je bent voortdurend in beweging en je krijgt veel individuele begeleiding zodat je daadwerkelijk beter wordt. Je leert alle nieuwe technieken, maar eerst moet de basis in orde zijn.

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in op www.hockeysupport.nl. Bekijk ook onze promotiefilm om gelijk een beeld te krijgen van onze trainingen https://www.youtube.com/watch?v=efj-Epubz3I

 
Nieuws afbeelding
17 sep 2021

Heren 1 speelt Gold Cup

Aanstaande donderdag (23 september) om 20.30 speelt Heren 1 de eerste wedstrijd in de Gold Cup. De heren zitten in poule Noord-West en in hun eerste wedstrijd zullen ze strijden tegen HIC. In dit spannende bekertoernooi van de KNHB doen de teams mee uit de Hoofdklasse, Promotieklasse en de Overgangsklasse. 
Kom donderdagavond met z'n allen kijken en Heren 1 aanmoedigen op weg naar de volgende ronde!

 
Nieuws afbeelding
16 sep 2021

HCNaarden Open Golf toernooi & BBQ 24 september

Op vrijdagmiddag 24 september aanstaande wordt het eerste HC Naarden Open Golftoernooi georganiseerd op de uitdagende par 3/4 golfbaan ‘t Spandersbosch. 
Na afloop wordt er geborreld (aangeboden door onze nieuwe shirtsponsor Indicia) en is er BBQ-en op het mooie buitenterras van de golfclub.
Ben je een speler, ouder of relatie van HC Naarden en vind je het leuk om mee te doen? Schrijf je snel in via [email protected] want er zijn nog maar een paar plekjes te vergeven!


 

 
Nieuws afbeelding
16 sep 2021

Koken voor trainers

Hou je van koken maar heb je niet zoveel tijd? Dan zijn we op zoek naar jou!

Een aantal trainers op onze club maakt lange dagen met training geven. Op woensdag tot wel 9 uur achter elkaar! Dan is het fijn dat je niet altijd aangewezen bent op een kant-en-klaar maaltijd.

Sinds jaar en dag koken een paar mensen voor een kleine groep vaste trainers. We maken een schema waarbij je op een vaste dag, 1x in de twee weken aan de beurt bent. Je kunt gewoon thuis koken en het eten bij de club brengen zodat de trainers het daar kunnen opwarmen. Ook krijg je de kosten natuurlijk vergoed. We kunnen inmiddels een paar nieuwe koks gebruiken. 
Interesse? Meld je aan bij Clementine Niermans ([email protected])

 
Nieuws afbeelding
16 sep 2021

Update nieuwe Nike Tenue

Woensdag 1 september was de dag dat de HC Naarden shop zijn virtuele deuren opende op Hockeydirect. Er was direct veel animo en de bestellingen vlogen de deur uit. In eerste instantie was er enige onduidelijkheid over de juiste maatvoering van de shirts, maar dit wist Hockeydirect op te vangen door iedereen persoonlijk te benaderen. Alle partijen hebben de handen ineen geslagen om alle leden zo goed mogelijk te bedienen en het is dan ook onwijs gaaf om te zien dat veel HC Naarden leden trots in hun Nike tenue rondlopen op de club. En goed nieuws want 99% van alle bestellingen valt nog voor dit weekend op de mat.

Voorraad van de shirts
HC Naarden, Nike en Hockeydirect hebben op voorhand een inschatting gemaakt voor de voorraad door goed te kijken naar de verkoop van afgelopen jaren. Daarnaast is er natuurlijk rekening gehouden met de populariteit van Nike. Maar helaas zijn - in deze corona periode - logistieke uitdagingen ook voor Nike en HockeyDirect niet onbekend. Dit betekent dat er voor het merendeel van de maten nog voldoende shirts voorhanden zijn. Maar wel op enkele uitzonderingen na. Hierin zijn alle partijen overdonderd door het enthousiasme vanaf het eerste moment. Als je bij een maat ‘uitverkocht’ ziet staan, duurt het in principe 120 dagen voordat Hockeydirect kan leveren. Hockeydirect en Nike doen er achter de schermen alles aan om dit proces te versnellen en shirts in te laten vliegen.

Trainingspakken
Nieuwe items - zoals trainingspakken en trainingsshirts - zijn ook binnen gekomen in het magazijn van HockeyDirect. Momenteel worden deze voorzien van het HC Naarden logo. Daarna worden de items toegevoegd in de online clubshop van HC Naarden. We verwachten dat eind volgende week de trainingspakken online staan.

 
Nieuws afbeelding
16 sep 2021

AED Cursus voor senioren, veteranen en trimteams

Vanaf dit seizoen biedt HC Naarden een AED cursus aan aan onze senioren hockeyers, twee spelers per team. Hiermee zorgen we ervoor dat op de trainingsavonden, maar ook op de wedstrijddagen een steeds groter aantal mensen op de club aanwezig is die kunnen reanimeren en weten hoe ze de AED moeten bedienen. Meer informatie hierover is al gedeeld met de aanvoerders van de seniorenteams. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Clementine via [email protected]

 
Nieuws afbeelding
16 sep 2021

Veteranen teams zijn op zoek naar jou!

Ooit terugverlangd naar een balletje slaan en de gezelligheid van een hockeyteam? Of nog nooit gehockeyd maar benieuwd naar het spelletje waar je kinderen lekker mee bezig zijn? De veteranenteams en trimgroepen van HC Naarden op zoek naar nieuwe spelers en speelsters.
Elk niveau
HC Naarden heeft verschillende teams die op zondag op verschillende niveaus competitie spelen. In meerdere teams (Heren en Dames) is nog ruimte om er dit seizoen weer tegen aan te kunnen. Trainingen zijn op dinsdag-, woensdag- of donderdagavond gevolgd door een gezellige borrel met meerdere teams. Mocht je denken dat een hele competitie te veel van het goede is om meteen mee te beginnen, dan is er ook de mogelijkheid om mee te trainen en maximaal 10 wedstrijden per seizoen mee te spelen. Uiteraard is er altijd de mogelijkheid om een keer met een team mee te trainen en zo kennis te maken met elkaar.
Mocht je interesse hebben, neem dan voor meer informatie contact op met de TC Senioren, [email protected]

 
Nieuws afbeelding
16 sep 2021

Welkom nieuwe ouders

Met een nieuwe lichting Benjamins verwelkomen we ook een groep ouders die voor het eerst langs de lijn staan bij HC Naarden. Veel ouders waren op 31 augustus aanwezig op de informatieavond voor ouders. De opkomst was groter dan verwacht, waardoor we i.v.m. coronamaatregelen helaas niet alle ouders binnen konden ontvangen. Voor de ouders die niet aanwezig konden zijn: welkom op de club! Wil je iets weten of heb je vragen? Trek dan aan de bel bij de coach/manager van je team of anders de Categorie manager.

 
Nieuws afbeelding
14 sep 2021

Examentraining scheidsrechters en opfrisavond 4 oktober

Doe je op 6 of 7 oktober a.s het scheidsrechterexamen? Kom dan 4 oktober om 19.30u naar het clubhuis voor een examentraining en opfriscursus, georganiseerd door de scheidsrechterscommissie.  Niemand minder dan onze eigen hoofdklasse scheids Alwiene Sterk (whoopwhoop!) zal deze avond verzorgen: zij zal de basics nog eens goed uitleggen en vragen behandelen. En dat alles in 1 uurtje. Om 20.30u ronden we de avond weer af en kun je zelfverzekerd je examen in gaan!  Zo wordt dat examen een geheid intikkertje! Dus komt allen!
Deze avond is niet verplicht,  je kunt uiteraard ook examen doen als je deze avond niet hebt bijgewoond. 

 
Nieuws afbeelding
14 sep 2021

Dames A zoekt versterking!

Altijd al lekker en fanatiek willen hockeyen? Dit is je kans! Dames A speelt in de overgangsklasse en is op zoek naar versterking, jou dus!
Ben je tussen de 35 en 45 jaar, zin om met ons lekker en fanatiek te hockeyen in een gezellig team, ook buiten het veld? Kom dan vrijblijvend een keer meetrainen op woensdagavond om 20.30u. 
Wil je meetrainen of heb je vragen, neem dan contact op met Ellen (0643270713) of Sophie (0624470219)
We hopen je snel te zien!

 
Nieuws afbeelding
14 sep 2021

Vacature Horeca manager Hockey Club Naarden

Hockey Club Naarden bestaat sinds 1987 en is een echte familieclub. Ons motto is dat hockeyen pas écht leuk wordt, als je er sportief gezien uithaalt wat erin zit. Daarom bieden we op de club niet alleen veel gezelligheid, maar willen we ieder lid ook de kans geven om zijn/haar hockeytalenten zoveel mogelijk tot ontplooiing te laten komen.    In de afgelopen jaren zijn we flink in ledenaantal gegroeid. Daarom zijn onze bar en keuken toe aan een professionaliseringsslag.    Wat ga je doen De Horecamanager is de drijvende kracht achter de horeca van ons clubhuis en zorgt ervoor dat alles voor en achter de schermen op rolletjes loopt. Je bent verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en een schakel tussen de diverse gebruikers van de accommodatie.    Naast de nodige horeca ervaring beschik je over initiatief en ondernemerschap. Je ontplooit nieuwe initiatieven en staat open voor ideeën van anderen. Als horecamanager heb je de leiding over de werkzaamheden rondom de bar en keuken, maar je zal ook zelf veelvuldig de handen uit de mouwen steken. Daarom combineer jij je planning, organisatie en verbindings skills met een hands-on mentaliteit en een grote mate van zelfstandigheid.   Uiteraard ben je servicegericht en toegankelijk met als doel de bezoekers een prettig verblijf te bezorgen!
Lees  de volledige vacaturetekst in de bijlage.

 
Nieuws afbeelding
7 sep 2021

Fysio inloopspreekuur

Vanaf woensdag 8 september zijn de fysio's van FysioHolland STTC Bussum weer aanwezig voor het inloopspreekuur!
Heb je klachten of een blessure? Kom gerust bij ons langs.
We zijn te vinden in de fysio ruimte beneden bij de kleedkamers!
 
Dinsdag 18.45 - 19.45 (Susanne, 06 26 63 10 65)
Woensdag 17.15 - 18.00 (Geraldine, 06 31 24 65 13)

 
Nieuws afbeelding
1 sep 2021

Maatvoering nieuwe kindertenues

De nieuwe shirts, rokjes en broekjes worden al veelvuldig besteld, super! Er blijkt wel wat verwarring over de maatvoering van Nike kinder tenues. Daarom heeft HockeyDirect meteen contact met ons opgenomen om dit zo snel mogelijk te verhelderen en op te lossen. Het zou natuurlijk jammer zijn als je zoon of dochter een te klein shirt ontvangt!
Nike Hockey kinderkleding valt redelijk klein. Kinderen die normaal maat 140 hebben en een S hebben besteld, krijgen dan een shirt maat 128/137. Die zit waarschijnlijk wat krap......
Als jouw kind het tenue heeft gepast, dan kun je de maatvoering aanhouden die in het shirt, broek of rokje stond, dan weet je zeker dat je de juiste hebt. Komende zaterdag tussen 8:45 en 11:30 uur is het mogelijk om de shirtjes te passen op de club. Dus bij twijfel, kom langs!
Wat als ik al heb besteld?
Mocht je al een bestelling hebben gedaan en twijfel je over de maat van de kinder kleding, neem dan voor donderdag 2 sept 12.00u contact op met HockeyDirect. Dan kunnen ze je huidige bestelling aanpassen en je krijgt meteen de juiste maat thuis. Mocht dat niet lukken, dan kun je het shirt natuurlijk gewoon kosteloos omruilen/retourneren. Neem dan ook even contact met de klantenservice van HockeyDirect op via 0252-200014 of [email protected] Ze staan klaar voor al je vragen!
Let op: dit gaat alleen over het tenue voor de jeugd spelers. 
De maattabel is als volgt:


Nog meer hockey items nodig? 
Je kunt ook in de clubshop terecht voor het kopen van een nieuwe stick, schoenen of andere accessoires. Gebruik bij je bestelling op www.hockeydirect.nl de code NAARDEN10 om €10,- korting op je bestelling te krijgen! Korting van €10 geldt op een bedrag vanaf €50,- ex. Clubshop items, KNHB items en waardebonnen. De actie is geldig t/m 31 oktober.

 
Nieuws afbeelding
1 sep 2021

Vraag & Antwoord nieuwe Nike tenue

Vandaag ging de Naarden clubshop open op Hockeydirect en werd er meteen massaal besteld. Super goed nieuws natuurlijk! Dit bracht echter ook wat vragen met zich mee: 'Kan ik het tenue eerst passen?', 'Hoe vallen de maten?', 'En moet ik voor mijn kind in de Benjamins ook een tenue aanschaffen?'. Op deze en nog veel andere vragen geven we hieronder antwoord. 


De vragen staan ingedeeld op: 'Algemeen', 'Jeugd' en 'Oude tenue'. 
 
ALGEMEEN
Q. Wanneer kan het nieuwe tenue passen op de club?
Komende zaterdag tussen 8:45 en 11:30 uur is het voor jong en oud mogelijk om de shirtjes, rokjes en broekjes te passen op de club. Voor de trainingspakken zal een apart pasmoment worden ingelast. 
 
Q. Hoe vallen de heren & dames maten? Vallen deze ook kleiner uit?
Nike’s maten vallen kleiner uit dan de gangbare maten. Zie hieronder de maattabellen:


Q. Wanneer moet ik een uittenue aan? En is dit verplicht?
Als je een uitwedstrijd speelt, draag je in principe altijd het thuisshirt van de club. Alleen als je speelt tegen een club met een shirt dat weinig afwijkt van ons thuisshirt, doe je een afwijkend uitshirt aan. Dit staat meestal aangegeven in de app. Het is dus NIET zo dat je altijd als je uitspeelt een uit-shirt aan moet! We hebben als club een officieel uitshirt. Heren 1, Dames 1 en de lijnteams dragen deze shirts tijdens hun uitwedstrijden.
 
Voor de andere teams geldt: we hopen dat zij het uitshirt ook aanschaffen, maar dit is niet verplicht. Als een jeugd breedte/jongste jeugd of senioren/veteranen team gebruik wil maken van een andere afwijkende kleur shirt, is dat ook prima, zolang de kleur maar goed onderling wordt afgestemd binnen het team. Ook een effen bordeaux rode of donkerblauwe kleur shirt volstaat dus ook voor deze teams als uitshirt (check wel of de kleur voldoende afwijkt van het shirt van de tegenpartij). 
 
Q. Is er een verschil tussen mannen en vrouwen shirts? 
Er is een klein verschil tussen dames en heren shirts. Dat zit vooral in de pasvorm. De shirts voor de jeugd zijn gender neutraal. 


Q. Zijn rugnummers en naam verplicht? (suggestie wordt gewekt door bestelprocedure)
Nee. Rugnummers zijn alleen verplicht voor Heren 1, Dames 1, en de lijn-teams uitkomende in wedstrijden in de standaardklassen, de interdistrictcompetities en de hoogste competitieklassen A/B-jeugd. Uiteraard mag dit wel naar eigen (team-)wens; zo ook de toevoeging van je voor- en/of achternaam. Let er wel op dat binnen een team niet tweemaal hetzelfde rugnummer mag worden gebruikt.
 
Q. Komen er ook trainingspakken? Zo ja, wanneer?
Ja, er komen zeker nog trainingspakken! Hier wordt hard aan gewerkt. Ook Nike’s mid-layer als aanvulling op de trainingspakken wordt beschikbaar gesteld in de clubwinkel. Zodra je de trainingspakken kunt bestellen, laten we dit weten via de site. 


Q. Kan ik straks ook een Nike bidon met HC Naarden logo bestellen? 

We kijken nog naar verdere aanvullingen voor onze clubwinkel. Zodra andere accessoires - naast het tenue - beschikbaar komen, dan laten we dit weten via de site. 
 
Q. Waarom werkt HC Naarden met Hockey Direct?
De contracten met onze kledingleverancier Reece, onze retailpartner Jumbo Hockey en alle shirtsponsoren liepen tot en met seizoen ‘20-’21. Via een aanbesteding hebben we de aanbiedingen van bestaande en nieuwe partijen voor een nieuwe periode van drie jaar naast elkaar gezet. Na een uitgebreid selectieproces - waarin o.a. prijs-kwaliteit, distributie, design en verdere samenwerkingsmogelijkheden zijn afgewogen - kwam de combinatie van Nike en HockeyDirect unaniem als beste partij uit de bus. We zijn hartstikke trots met deze samenwerking en het feit dat we als eerste hockeyclub in Nike tenue spelen. 
 
JEUGD
Q. Is het tenue voor Benjamins verplicht?
Nee, voor de Benjamins is het niet verplicht om een tenue te bestellen.
 
Q. Vanaf wanneer zijn de hoodies te bestellen voor teams en hoe kunnen ze dit laten bedrukken?
Ja, er komen zeker nog team truien en hoodies. Daarnaast kijken we nog naar verdere aanvullingen voor onze clubwinkel. De truien en hoodies worden midden September verwacht.
 
Q. Komen er nog kleinere maten (128)? Zo ja, wanneer?
Nee. Nike’s maten vallen kleiner uit dan de gangbare kindermaten. We verwachten dus dat de kleinste maat passend is voor de jongste jeugd. Raadpleeg bij twijfel de maattabel van Nike. Zie ook dit artikel: ‘Maatvoering Nike Kinder tenues’ 
 
Q. Kinder shirts zijn nu niet online te bestellen. Vanaf wanneer wel weer?
Deze shirts zijn momenteel even offline gehaald. De maatvoering van Nike wijkt af van de reguliere maatvoering. Hierdoor ontstond er verwarring bij de bestelling. Hockeydirect neemt contact op met iedereen die een bestelling heeft geplaatst om de maat te overleggen. 
 
Q. Wat moeten de 1e lijnteams rokjes / broekjes zelf bestellen?
De 1e lijnteams krijgen vanuit de club de shirts in bruikleen (uit en thuis). Broekjes, rokjes en sokken dien je zelf te bestellen. 
 
Q. Is het voor lijnteams verplicht om ook nummer op rokje/broekje te plaatsen?
Nee, dat geldt alleen voor Heren 1 en Dames 1. Voor alle jeugdleden/teams is dit een vrije keuze en mag het wel als je dit met je team afspreekt. 
 
Q. Wanneer worden de shirts voor de 1e teams uitgeleverd die besteld zijn via de club? 
Levering van de shirts zal plaatsvinden op vrijdag 3/9, op de club. De tijden communiceren we via de manager. 
Sokken en shorts/rokjes kun je per 1/9 via de Naarden clubshop op Hockeydirect bestellen. Sokken zijn direct leverbaar; de rokjes/broekjes in de loop van volgende week (ofwel: a.s. zaterdag spelen met nieuw shirt, maar oude rokje/broek).
Bij gelijktijdige bestelling van sokken/rok/short vinden deelleveringen plaats (zodat de sokken niet pas geleverd worden als rokje/short leverbaar is).
 
Vrijdagavond 3/9 van 20:00 tot 21:00 en zaterdagochtend 4/9 van 8:30 - 11:30 zullen wij op de club zijn om de shirts uit te reiken (en zaterdagochtend ook om passen door leden mogelijk te maken). 
 
Q. Wanneer is het outfit voor de trainer(coach) beschikbaar, moeten ze dit dan zelf bestellen of centraal via de club?
Voor onze vaste trainer/coach staf is rekening gehouden met een trui en/of een jas. Deze zullen centraal beschikbaar worden gesteld wanneer voorradig. 

OUDE TENUE
Q. Kan ik mijn oude shirt ergens inleveren voor een goed doel?
We zullen net als vorige keer zorgen voor een maatschappelijk doel waar we onze oude shirts aan doneren. Hoe en waar je je oude shirt kan inleveren, zullen we op korte termijn met je delen. 


Q. Kan ik komend seizoen nog mijn oude shirt dragen of is het verplicht om direct een nieuw (thuis)shirt aan te schaffen?

Het eerste jaar is een overgangsjaar. We hopen dat iedereen de Nike tenues dusdanig mooi vindt dat deze snel en met korting worden aangeschaft, maar gedurende dit eerste jaar zullen we de oude tenues nog toestaan. Vanaf het seizoen ‘22-’23 zijn de nieuwe tenues verplicht.

Q. Mag ik mijn oude shirt nog wel tijdens de training dragen?
Ja het oude shirt mag nog wel tijdens trainingen worden gedragen. 
 
Q. Ik heb vorig jaar net een heel nieuwe outfit gekocht, betekent de samenwerking met Nike dat ik nu weer een heel nieuw tenue moet aanschaffen? 
Ja, dat klopt. Ergens gedurende het seizoen ‘21-’22 zul je een nieuw tenue moeten kopen. Deze eerste periode kan dit tegen een forse korting. 


Korting op het thuisshirt loopt tot eind februari 2022. De korting op het uitshirt tot 30 September 2021.

Q. Krijg ik een boete als ik toch in mijn oude shirt en sokken blijf hockeyen?
Nee, het eerste jaar zien we als een overgangsjaar. Vanaf het seizoen ‘22-’23 zullen de nieuwe tenues verplicht zijn. 
Nieuws afbeelding
31 aug 2021

Clubshop op hockeydirect geopend!

Vanaf morgen is het mogelijk om je nieuwe Nike tenue in de Naarden clubshop op Hockeydirect te bestellen. Bestel je morgen je shirt en sokken, dan heb je die asap in huis! De levering van de broekjes en rokjes duurt mogelijk een paar dagen langer.
Early bird korting En zoals we al eerder mede deelden willen we deze unieke samenwerking vieren met een mooie korting. We geven als club 50% korting geven op de nieuwe shirts! Dit betekent dat normaal een shirt €45,- kost en nu €22,50. Deze kortingsperiode duurt tot en met de zaalperiode (eind februari). HockeyDirect geeft daarnaast - gedurende 12 weken - een extra korting op de nieuwe uitshirts; van €45,- voor €30,-. 
Heb je je tenue per ongeluk te groot of te klein besteld, dan kun je dit kosteloos ruilen voor de juiste maat. Uiteraard willen we de retouren tot een minimum beperken; beter voor het milieu en minder gedoe voor jou. Twijfel je aan jouw maat of de juiste pasvorm, dan kan je op korte termijn proefpassen op de club. Zodra dit mogelijk is, laten we dit via de site weten.
Nog meer hockey items nodig?  Je kunt ook in de clubshop terecht voor het kopen van een nieuwe stick, schoenen of andere accessoires. Gebruik bij je bestelling op www.hockeydirect.nl de code NAARDEN10 om €10,- korting op je bestelling te krijgen! Korting van €10 geldt op een bedrag vanaf €50,- ex. Clubshop items, KNHB items en waardebonnen. De actie is geldig t/m 31 oktober.

 
Nieuws afbeelding
27 aug 2021

De Sponsoring Commissie van HC Naarden zoekt twee nieuwe leden!

Heb jij zin om in dit enthousiaste team een sponsor-steentje bij te dragen? We zijn op dit moment vooral op zoek naar een nieuwe secretaris en een nieuwe penningmeester. Sandra Pouw heeft jaren lang het secretariaat gevoerd en is onlangs benoemd tot Steunpilaar van de club en gaat zich focussen op de catering in de rol van gastvrouw. Oscar Hoefnagels heeft het ‘huis op orde’ gebracht wat betreft alle contracten. Voor hem zoeken we een opvolger die vooral ook zin heeft om de  huidige sponsoren te stimuleren en vooral nieuwe sponsoren contractueel aan ons te verbinden.  Meld je aan via [email protected]
Wat doet de sponsorcommissie eigenlijk? In het Corona jaar hebben we ons uiterste best gedaan om onze belangrijke bron van inkomsten, de sponsoren, te behouden voor onze club. We hebben met Kerst alle businessclubleden een voucher voor oliebollen en een fles wijn gebracht. In het vroege voorjaar zijn praktisch alle sponsoren verblijd met een verse bos tulpen. Nu zijn we volop aan de slag met het verwelkomen van nieuwe sponsoren voor de trainingspakken, de Benjamin jasjes en de trimshirts voor het aankomende seizoen. Met NIKE zijn we in de voorbereiding voor heel leuke en hippe deals voor alle teams. En de evenementen voor het aankomend seizoen staan alweer gepland: de Battle of the Business Clubs op 27 augustus, de Super Sundays in september waarna de Borrel Business & Bubbles in de Kraan weer in zicht komt.  En elke maand een gezellige vergadering lekker buiten in een leuke Gooise hut onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes…   Dus meld je aan, twijfel niet en verrijk ons team! 

 
Nieuws afbeelding
27 aug 2021

Start of the Season senioren

Vanaf deze week zijn trainingen weer begonnen voor de senioren-, trim- en veteranenteams op hun vaste trainingsavond. Na de training kan er ook weer wat gedronken worden, maar voorlopig moeten we dat nog wel buiten doen (corona protocol). We zijn helaas nog steeds gebonden aan de coronamaatregelen.
29 augustus: Start of the season Aanstaande zondag is voor een groot aantal teams de start van het nieuwe seizoen met een aantal onderlinge oefenwedstrijden.  Naast de senioren- en veteranenteams spelen die dag ook dames en heren 1 oefenwedstrijden op HC Naarden. Dus kom gerust kijken aanstaande zondag, het wordt een gezellige dag.
Start competitie Voor de meeste senioren- en veteranenteams zal de competitie beginnen op 12 september. We hopen uiteraard op een normaal seizoen, waarin we alle wedstrijden kunnen spelen. Ook hier geldt uiteraard dat we ons ook op de zondagen nog steeds moeten houden aan de coronaregels, ook bij de uitwedstrijden. Hou je dan ook aan de regels die gelden op de club die je bezoekt.
We kijken uit naar een mooi seizoen, vol hockeyplezier!

 
Nieuws afbeelding
27 aug 2021

Factuur contributie komt er aan.

Op dit moment zijn we druk bezig met het verwerken van alle lidmaatschappen voor het komende seizoen. De (veld)contributie voor het seizoen 2021-2022 zal omstreeks 05 september, 06 oktober en 10 november worden geïncasseerd.
Voor de meeste leden geldt dat de contributie wordt voldaan middels een incasso. Hiermee wordt de jaarlijkse contributie automatisch in één of drie gelijke termijnen van je rekening afgeschreven via Mollie (www.mollie.com) namens Hockey Club Naarden. Je kunt dit herkennen aan STG Mollie Payments. In de omschrijving van de transactie staat ‘Hockey Club Naarden’ vermeld en het factuurnummer. 
Leden die om welke reden dan ook niet (kunnen) betalen, krijgen automatisch uit het systeem een herinnering met daarin een iDEAL Betaallink. Houd daarom je e-mail goed in de gaten! Mocht je de eerste en/ of de tweede termijn niet hebben voldaan, dan zal rond het jaareinde het uitstaande contributiebedrag worden overgedragen aan een incassobureau.
Leden zijn zelf verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat je gegevens correct in het LISA systeem staan (eg. adresgegevens, team indeling, type lidmaatschap). Mocht dit niet het geval zijn, laat dit dan zo snel mogelijk weten aan onze ledenadministratie en penningmeester. Op LISA kan je inloggen met de inlogcode die je aan het begin van het seizoen van de ledenadministratie ontvangt.

 
Nieuws afbeelding
27 aug 2021

HC Naarden heeft jou nodig, scheids!

Met het nieuwe seizoen voor de boeg wordt ook de roep om (goede) scheidsrechters weer luider. Die zijn altijd nodig en na het slome Coronaseizoen meer dan ooit! 
Wil je je kaart halen, geef je dan op! Ben je al scheidsrechter en vind je het leuk, maar toch een beetje spannend. Laat het ons weten, op alle niveaus kun je begeleid worden door ervaren (bonds)scheidsrechters. De echte die-hards kunnen zelfs doorstromen tot de Masterclass of CS+ scheids worden.
Jeugdleden met een scheidsrechterskaart worden in het bijzonder uitgenodigd om te komen fluiten. Zij kunnen lid worden van de Scheidsrechters Academy en daar speciaal opgeleid worden. 
Ouders met een kaart of een hockeyverleden: kom fluiten! We hebben jullie nodig! Hoe fijn is het als er elke wedstrijd weer 2 scheidsrechters klaar staan om de wedstrijd in goede banen te leiden. Ook jij kunt die goede scheids zijn! Er zijn voldoende mensen die je daarbij willen helpen.
Dus, als je zin hebt om te komen fluiten, geef je dan op: [email protected]
Een wedstrijd heeft 3 teams nodig! #thirdteam #scheidsrechters
Tijn Maathuis Voorzitter Arbitragecommissie Alwiene Sterk Voorzitter Masterclass en CS+ Rolf Phielix Commissie Masterclass en CS+ Fred van der Werff Commissie Masterclass en CS+

 
Nieuws afbeelding
27 aug 2021

HC Naarden doneert oude trainingspakken aan Kinderen in Nood!

HC Naarden heeft alle oude trainingspakken gedoneerd aan Kinderen in Nood. Deze werden deze week door de vrijwilligers van deze stichting in ontvangst genomen. Ze gaan in de vrachtwagen op 11 september op transport naar Hongarije. 
Dank aan Kinderen in Nood voor hun goede werk. Mocht u spullen bij hun kwijt willen, kijk hier voor meer info!

 
Nieuws afbeelding
27 aug 2021

Leden gezocht voor de Zaalhockey- en Halcommissie

De zaalhockeycommissie en de halcommissie zijn nog op zoek naar nieuwe leden. Nu vraag je je natuurlijk af wat houdt dat in? En hoeveel tijd gaat me dat kosten? Dat kan behoorlijk verschillen maar bij beide commissies begint het werk zo rond de zomervakantie tot maximaal de voorjaarsvakantie. Met als uitgangspunt dat vele handen licht werk maken.
Wat doet de Zaalhockeycommissie:
De zaalcommissie regelt de huur van de Lunet (de zaal naast de hockeyclub), heeft contact met de KNHB gedurende de voorbereiding en/of tijdens het zaalseizoen en heeft contact met de Technische Commissie en de teammanagers tijdens de 9 speelweekenden in december, januari en februari. En ze regelt het wedstrijdsecretariaat tijdens deze 9 weekenden.
Wat doet de Halcommissie:
We willen als HC Naarden een eigen blaashal aanschaffen. De halcommissie is daarom hard bezig met aanschaf en vergunningstrajecten voor 2022-2023. Dit jaar huren we, net als voorgaande jaren, een grote evenemententent om op een van onze eigen velden neer te zetten. Ook die tent inclusief zaalvloer, installaties en inrichting, moet worden geregeld, opgebouwd, ingericht, beheerd en weer worden afgebroken. 
Kortom een enorme keuze tussen regelwerk, communicatie, administratief werk en praktisch aanpakken waarbij de commissieleden onderling de taken verdelen afhankelijk van de beschikbare tijd die iedereen heeft. Beide commissies zoeken nieuwe leden. Dus wil je je inzetten voor de club (en dan bij voorkeur natuurlijk bij een van de bovenstaande commissies) neem dan  contact op met [email protected] 
Met sportieve groeten, Zaalhockeycommissie en Halcommissie HC Naarden  Ingrid Quant Lisette Bakker Marjon Haijtink Jasper de Jong Vincent Ledeboer Karlijn van der Meer Tom Schotkamp Bob Vinke Gabrielle van Waes Vanessa Wisse-de Jong 

 
Nieuws afbeelding
26 aug 2021

Corona Protocol

Welkom bij de start van het nieuwe seizoen! 
Het nieuwe seizoen staat op het punt van start te gaan. En wat een feest dat we allemaal weer - jong en oud - naar de club mogen komen om te spelen of een wedstrijd te kijken!
Uiteraard hopen we dat we - in de komende weken of maanden - met steeds minder corona maatregelen te maken krijgen. We volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de KNHB om Corona waar mogelijk van de club te weren. En hier hebben we ook jullie hulp bij nodig. We hanteren in ieder geval tot 20 september (wanneer hopelijk de 1,5 meter regel gaat verdwijnen) het volgende Corona protocol.
Corona protocol
Iedereen (zowel spelers als publiek) is welkom om naar de club te komen om een wedstrijd te spelen of bekijken.  Alle volwassenen bewaren onderling 1,5 meter afstand.  Ben je alleen verkouden? Dan mag je wel komen.  Kom niet naar een training of wedstrijd als je verkoudheidsklachten hebt (loopneus, neusverkouden, niezen en keelpijn) in combinatie met koorts, benauwdheid of hoesten. Bij twijfel geldt: blijf thuis en laat je testen. Bij een negatieve test kan je weer komen trainen of spelen.   Is je klas naar huis gestuurd van school, omdat een klasgenootje positief is getest (en heb je zelf geen negatieve test of ben je in afwachting van de testuitslag) - kom dan ook niet naar de hockeyclub.  Heb je je laten testen en wacht je nog op de uitslag? Blijf dan thuis.  Meld je in alle gevallen af bij de manager van je team. En als er sprake is van quarantaine of positieve uitslag vragen we (aan ouders) om dit zelf te communiceren binnen de team app.  Het clubhuis is open maar er mogen helaas maar een beperkt aantal personen (max. 27) tegelijkertijd in het clubhuis zijn.  Iedereen ouder dan 18 jaar moet een gezondheidscheck doen bij de ingang* Clubhuis
Dan nog even een belangrijke mededeling om de verwachtingen van leden, ouders en begeleiders te managen: in geval van regen sluiten we het clubhuis. Dit in verband met het maximale aantal personen dat tegelijkertijd binnen mag zijn. Maar we laten je natuurlijk niet in de regen staan :-) We plaatsen een tent op het boven-terras tot 20 september (wanneer hopelijk de 1,5 meter regel verdwijnt). Zo kun je met regen toch even ergens schuilen. Het luik zal hier open zijn, zodat je een kopje koffie, drankje of die vertrouwde tosti kan scoren. Bij goed weer is het clubhuis gewoon open, maar verzoeken we iedereen vriendelijk de 1,5 meter afstand te bewaren. 
*Gezondheidscheck bij ingang
NOC*NSF heeft in samenwerking met de sportbonden besloten dat alle bezoekers van sportverenigingen die 18 jaar en ouder zijn een gezondheidscheck moeten doen voordat zij het terrein van de club betreden. Bij de entree van de club hangen posters met de QR-code. Met deze code kom je bij enkele vragen aangaande de gezondheid van jou en je gezinsleden/huisgenoten (opgesteld door het RIVM). Lees deze goed door! Zodra je alle vragen met 'NEE' kunt beantwoorden, registreer je je via deze QR-code en ben je welkom op HC Naarden. Als je één of meer van deze vragen met 'JA' beantwoordt, verzoeken we je dringend om terug naar huis te gaan.
Basisregels
In en rond het clubhuis staan de palen met desinfecterende spray om je handen te ontsmetten. Let er daarnaast zelf op dat je je aan de basisregels houdt. Dus lekker vaak je handen wassen en altijd in je elleboog niezen. 

 
Nieuws afbeelding
26 aug 2021

Woord van de Voorzitter

We zijn weer begonnen! En wat heerlijk, na twee coronaseizoenen is weer ouderwets reuring op de club. De afgelopen weken werd al een groot aantal oefenwedstrijden gespeeld, en eindelijk weer mét publiek langs het veld -  bij een oefenwedstrijd van Heren 1 zelfs met vuurwerk.    Onze échte start van het seizoen is het Gooische Jeugd Kampioenschap komend weekend. Met bijna 300 teams met in totaal ruim 4.300 jeugdspelers is het GJK het grootste hockeytoernooi ter wereld. GJK-commissie is druk doende met de organisatie (dank voor jullie inzet!).  
Tijdens het GJK zal iedereen benieuwd zijn naar het nieuwe HC Naarden-tenue. Nog heel even geduld. De nieuwe Nike-shirts zijn iets langer onderweg uit Azië dan gepland. Bij onze partner Hockey Direct wordt nu met man en macht gewerkt om ons op tijd van shirts te voorzien. Zoals het er nu uitziet, zijn alle HC Naarden/Nike-producten op 1 september bij Hockey Direct beschikbaar. Dus nét voor de start van de competitie.    Ook het bestuur van HC Naarden is hard aan de slag. De vier nieuwe bestuursleden (Max, Jan, Boudewijn en ik) worden goed ingewerkt door Suzanne, Mark en Oscar.  We leren veel van alle kennis en ervaring die zij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. En naast het bestuurswerk genieten we, net als alle leden, dat we weer lekker kunnen hockeyen. Laten we hopen dat we corona onder controle houden en ‘net als vroeger’ gewoon een lekker seizoen kunnen draaien!   Namens het bestuur, Bea Berndsen 

 
Nieuws afbeelding
15 aug 2021

Get ready for the new season! In het nieuwe tenue :)

De zomervakantie is nog in volle gang en wij hopen dat iedereen heerlijk aan het genieten is van deze mooie tijd. Het nieuwe seizoen komt steeds dichterbij en daar kijken we natuurlijk allemaal erg naar uit. De samenwerking tussen HC Naarden, Nike en HockeyDirect gaat er een worden van groots formaat en wij staan in de startblokken om te kunnen beginnen. 
Helaas zijn ons de nodige logistieke uitdagingen (als gevolg van COVID-19 gerelateerde verstoringen in de ketens) niet bespaard gebleven. Met man en macht wordt er met alle partijen aan gewerkt om voor aanvang van het seizoen het nodige gereed te hebben. Zoals het er nu naar uitziet zijn alle unieke HC Naarden – Nike producten beschikbaar vanaf 01-09-2021. Check dus af en toe ons nieuwe tenue en de bestelmogelijkheden op www.hockeydirect.nl/verenigingen/hc-naarden komende tijd.

Je kunt nu natuurlijk al wel terecht voor het kopen van een nieuwe stick, schoenen of andere accessoires. Gebruik bij je bestelling op www.hockeydirect.nl de code NAARDEN10 om €10,- korting op je bestelling te krijgen! Korting van €10 geldt op een bedrag vanaf €50,- ex. Clubshop items, KNHB items en waardebonnen. De actie is geldig t/m 31 oktober.

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]