Nieuws

 
Nieuws afbeelding
8 nov 2010

JB1 pakt volle winst in stadion Rotterdam !

Dat Jongens B1 van zinderende wedstrijden houdt was duidelijk na de Play-offs, maar zaterdag was het bij het begin van de IDC direct weer raak! In hetzelfde stadion waar landskampioen Bloemendaal dit weekend klop kreeg van Rotterdam, zegevierde ons B1 met
4-3! Geheel niet onder de indruk en met tussenstanden van 2-0, 3-1 en 4-2 leek de wedstrijd “in the pocket”, maar daarna volgde een serie van “billenknijpende” strafcorners. Rotterdam kwam terug tot 4-3, maar meer zat er niet voor ze in, mede dankzij prima keeperswerk! De eerste punten in de zware IDC-poule zijn binnen, volgende week wacht thuis HGC B1!
 
In de tweede periode gingen maar liefst acht teams een niveau hoger spelen, maar ondanks dat werd het met 14 winstpartijen in het algemeen toch een goede dag voor de Naarden-jeugd.
In de Topklasse deden zowel Jongens C1 als Meisjes C1 goede zaken: JC1 won uit knap met 1-0 van Amersfoort C1, en MC1 won bij Loenen C1 met 3-2.
Jongens A1 pakten hun revanche voor de voorcompetitie wedstrijd uit bij Phoenix A1, thuis werd het clean 4-2, en de eerste punten in de sterkste 1e klasse poule zijn binnen.
Jongens D4 en D5 promoveerden na de voorcompetitie, maar gingen zaterdag verder waar ze mee bezig waren, nl. winnen! Resp. Eemvallei D2(1-0 uit) en Fletiomare D4(4-1 uit) waren de klos.
De eerste jaars D-teams JD3 en MD3 promoveerden naar resp. de 1e en 2e klasse, en pakken hier het eerste punt, tegen resp. Culemborg D1(1-1) en Schaerweijde D4(0-0).
De hoogste score kwam zaterdag op naam van Jongens C3 dat uit het C1 van Leerdam met
9-1 oprolde!
Ook een goede dag voor de Meisjes B-lijn met o.a. winsten van MB1(6-3 thuis tegen SCHC B2), MB2(2-0 uit bij Voordaan B2) en MB4(2-0 uit bij Laren B5).
Daarnaast goede winsten van Jongens A2(in de 2e klasse 4-3 tegen Huizen A2), Jongens C4(3-1 tegen Woerden C4), Meisjes C4(5-0 uit bij Baarn C4) en Meisjes A3(2-1 uit bij Woerden A3).
 
Aanstaande zaterdag Super Saturday met Jongens B1 thuis tegen HGC B1(12.30 uur) en hier omheen de Topklassers Jongens en Meisjes C1. JC1(10.45 uur tegen Kampong C2) en MC1(14.15 uur tegen Fletiomare C1). De dag begint met Topklasser Jongens D1 tegen Kampong D1(9.00 uur) en Meisjes D1 tegen Leusden D1(9.30 uur). Ook de promovendussen JB3, JC4, JD4 en JD5 komen in actie, dus kom kijken allemaal!
 
Namens de Technische Commissie Jeugd
Pieter van Niel
Voorzitter TC J
[email protected]
 
   

 
Nieuws afbeelding
8 nov 2010

ABN AMRO verlengt sponsoring HC Naarden

Supersunday was inderdaad in meerdere opzichten super. ABN AMRO districtsdirecteur particulieren van Bussum, Emiel de Roover tekende namens de bank een verlenging van het lopende sponsorcontract tot medio 2012. Namens HC Naarden waren penningmeester Manus Fleskens en voorzitter Peter van Steensel gaarne bereid om ook hun handtekening te plaatsen. De samenwerking is in 2009 reeds gestart en omvat het hoofdsponsorschap van jeugd vanaf 10 jaar. Bewust heeft de bank gekozen voor deze groep binnen HC Naarden vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid. "Jeugd moet een kans krijgen om op een kwalitatief goed niveau te kunnen hockeyen. Wij zijn blij dat we daar ons steentje aan bij kunnen dragen", aldus Emiel de Roover. Voorzitter Peter van Steensel is zeer verheugd met de verlenging: "Als club zijn we behoorlijk in beweging, het is dan meer dan een positieve bevestiging dat ABN AMRO zelfs in dit economisch lastige klimaat, toch kiest voor een duurzame samenwerking. Dat is een perfect signaal naar onze medesponsors maar ook naar onze leden dat we niet slecht bezig zijn". De bijdrage van ABN AMRO wordt ingezet voor de technische begeleiding van de jeugd. Daarnaast is een activatiebudget beschikbaar voor ondersteuning van tal van evenementen (clinics, toernooien). ABN AMRO vormt met accountantsorganisatie Meeuwsen Ten Hoopen (Heren 1 & Dames 1) , Givaudan (Jongste Jeugd) en Hockey Republic (kleding) het kwartet hoofdsponsors van HC Naarden.

 
Nieuws afbeelding
6 nov 2010

Trimborrel 12 november 20.30

Op vrijdag 12 november zijn alle HC Naarden trimmers met partners om 20.30 uur welkom in het clubhuis voor de 1e borrel. Onder het genot van internationale hapjes en drankjes gezellig bijpraten of kennismaken. Toegang is gratis, maar het zou leuk zijn als iedereen zelf zijn favoriete internationale hap meeneemt: Spaanse Tapas, Griekse balletjes of Indonesische kroepoek etc. Laat ons even weten wat je meeneemt. [email protected] Tot 12 november. De trimborrelcie

 
Nieuws afbeelding
5 nov 2010

Respect en cadeaus voor alle spelers

Donderdag 11 november is het de dag van respect. Vandaar dat we de komende weekenden weer stilstaan bij Respect en Sportiviteit. Alle coaches krijgen dan bij aankomst bij het clubhuis van ons een enveloppe met wat cadeautjes voor de spelers en wat hulpmiddelen om het Doe ff leuk gevoel uit te dragen. In de bijlage staat de brief die jullie in de enveloppe zullen aantreffen. Succes. Wij helpen jullie graag waar nodig.   [email protected] Stephanie, Herma & Maaike

 
Nieuws afbeelding
4 nov 2010

Nieuwe Ledenwijzer 2010/2011

Zaterdag 6 november is de nieuwe Ledenwijzer 2010/2011 aan de leden gepresenteerd. Tessa Raaijmakers die de vormgeving heeft verzorgd is daarbij aanwezig geweest. Lauren Traas mocht van Tessa het eerste exemplaar in ontvangst nemen. De jaarboeken zijn verkrijgbaar bij de wedstrijdtafel. Elk gezin krijgt 1 ledenwijzer. De seniorteams en Zojeco krijgen de ledenwijzer via hun aanvoerder/manager.

 
Nieuws afbeelding
2 nov 2010

De Spelregel van de Maand: november

Speler van partij A neemt een aanvallende vrije slag 50 cm binnen het 23 m gebied met een selfpass. Hij speelt de bal 1 meter buiten het 23 m gebied en slaat vervolgens de bal naar een vrijstaande medespeler in de cirkel. Mag dit?   NEE, dit is een aanvallende vrije slag binnen het 23 m gebied waarbij geldt dat na het nemen de bal minimaal 5 meter moet hebben gerold óf worden aangeraakt door een andere speler voordat hij de cirkel in mag worden gespeeld. In dit geval heeft de bal slechts 1,5 meter afgelegd en mag dus niet rechtstreeks de cirkel in. Het feit dat de bal buiten het 23 m gebied wordt gespeeld doet niet ter zake. De vrije slag is toegekend en genomen binnen het 23 m gebied dus blijft de verplichting van minimaal 5 meter rollen óf aanraking door een andere speler van kracht.  

29 okt 2010

Technisch Taktische Workshop A t/m D trainercoaches !

Maandag 1 november wordt olv Vincent de eerste workshop georganiseerd voor alle A t/m D trainercoaches. Onderwerpen: trainingsconcepten en spelpatronen. Trainers C/D teams: 20-21 uur Trainers A/B teams: 21-22 uur. Iedereen wordt geacht aanwezig te zijn!  

27 okt 2010

Dames 1 naar de top ?

Kom Dames 1 aanmoedigen bij de 2e thuiswedstrijd van het seizoen. De vorige werd met goed spel met 6-0 gewonnen tot enthousiasme van de kijkers. Met twee wedstrijden minder gespeeld dan de koploper is de eerste plaats nog volop in het vizier. Zondag a.s. veld 1 om 12.45 uur tegen Westerpark de volgende stap. De dames, waarvan we er veel nog kennen uit de eigen jeugd (MA1), rekenen op jullie steun..

 
Nieuws afbeelding
22 okt 2010

Dames VET: de training van dinsdag 26 oktober gaat niet door.

Ik zie jullie graag weer op dinsdag 2 november!
Janine Nanninga
[email protected]

 
Nieuws afbeelding
21 okt 2010

Campagne Goed Gezien Scheids

Op donderdag 21 oktober lanceren de KNHB en BDO de campagne Goed Gezien Scheids. Op deze dag wordt de pagina goedgezienscheids.nl online gebracht. Hier vind je allerlei wetenswaaardigheden en zaken omtrent arbitrage. Een van de leukste en belangrijkste hiervan is de "fluitsimulator". Bij het spelen van deze online game beleef je een hockeywedstrijd vanuit het oogpunt van de scheidsrechter. Een bezoekje aan de site is leuk voor scheidsrechters en voor mensen die meer over fluiten en spelregels willen weten.

 
Nieuws afbeelding
17 okt 2010

Jongens D1 naar de Top(klasse)

 Vandaag was de tweede wedstrijd voor Jongens D1 om zich te kwalificeren voor de Top klasse. De tegenstander was Loenen D1 die vierde waren geworden in de top klasse. Zij moesten hun plaats in de top klasse verdedigen. Na de golden goal van gisteren waren de jongens in de winning mood en ze hadden er veel zin in.
Helaas moesten ze nog even wachten daar het waterveld bevroren was. Gelukkig kwam de zon al snel en kon de wedstrijd met een kleine vertraging beginnen.
De opening van de wedstrijd was voor Naarden en de kansen stapelden zich op.
Ook Loenen liet zien waarom ze in de topklasse zaten en liet met snelle uitvallen onze jongens flink rennen. De druk van Naarden resulteerde in een mooie kans in de 5e minuut. De bal kwam terug van het doel en werd door Pieter opgepakt en vervolgens hard in de hoek geschoten 1 – 0 voor Naarden. Naarden kwam beter in de wedstrijd en er kwamen meer goede kansen.  Loenen bleef gevaarlijk met snelle uitvallen. In de 17e minuut volgde er een strafcorner voor Naarden. Na het strakke aangeven van Mees, werd de bal door Pieter gestopt en wederom hard in de hoek geschoten. 2 – 0 voor Naarden. Naarden kwam op dreef en ging steeds beter spelen. Het positiespel werd beter en de bal werd goed onderschept.  De kansen gingen over en weer met een licht voordeel voor Naarden. Na een “scrimmage” voor het doel van Loenen kon Pim in de 24e minuut de 3-0 binnen slaan. Naarden stond op een comfortabele voorsprong van 3 -0 maar konden ze dit vasthouden tot de rust. Het leek erop dat bij Loenen het geloof in een overwinning wegzakte. Maar een paar goede reddingen van de keeper Floris waren nog wel nodig om deze stand tot de rust vol te houden. Na de rust kwam Loenen meteen goed uit de start blokken. Met een alles of niets offensief probeerde ze snel een doelpunt te maken. Deze kwam ook snel  en in de 4e minuut werd het 3- 1 voor Naarden dat nog wel, maar Loenen had de achtervolging ingezet. De druk op het doel van Naarden werd groter en groter en Loenen geloofde er weer in.  Met veel strafcorners voor Loenen kregen ze duidelijk meer kansen dan Naarden maar Naarden bleef goed stand houden.  De goede inzet van onze achterste linie was daarbij van grote waarde. Gelukkig waren de versterkingen uit D3 ook goed in vorm en in de 11e minuut scoorden Pim de 4e goal voor Naarden. De stand was nu weer een comfortabele,  4 tegen 1. Loenen gaf echter nog niet op en ongeveer in de 21e minuut scoorde zij hun tweede doelpunt. 4-2 voor Naarden. Met nog 10 minuten te gaan begon de spanning op te lopen en dit gold met name voor de ouders langs de kant. Zou het dan toch gaan lukken? Loenen bleef goed doorspelen tot de laatste minuut maar gelukkig bleef het bij 4- 2 voor Naarden.
Groot feest en onze jongens hadden het toch maar gedaan. Eerst winnen van Hilversum met een prachtige golden goal van Berend om vervolgens met 4-2 van Loenen te winnen. Hartstikke goed en alle Naarden fans plus bestuur stonden te juichen langs de kant. Een mooie afsluiting van een druk en mooi hockey weekend.

 
Nieuws afbeelding
17 okt 2010

JB1 via thriller in laatste minuut verlenging naar IDC

Jongens B1  beslist in een echte thriller in the dying seconds de wedstrijd tegen Voordaan B1 voor een plaats in de InterDisctrictsCompetitie! 1-1 tot de laatste minuut in de tweede verlenging...toen sloeg Naarden dmv een strafcorner genadeloos toe! De daarop volgende ontlading en mierenhoop aan spelers laaat zien wat ze willen en ook waard zijn: IDC! Dat betekent dat JB1 weer "het land" in gaat, waarschijnlijk tegen clubs als HGC, Rotterdam, Bloemendaal, Hurley etc. Mannen B1 en begeleiding, super! Waar Jongens B1 echt diep moest gaan tegen Voordaan B1, beslist s'ochtends Jongens D1, wellicht door de vleugels van de golden goal gisteren tegen Hilversum, relatief eenvoudig de beslissende partij tegen Loenen D1 voor een plaats in de Topklasse; met 4-2 was D1 echt de meerdere. Mannen D1 en begeleiding, supergoed! Jongens B1 en Jongens D1, veel succes in de IDC en Topklasse!

15 okt 2010

Heren 1: zondag 15.30 uur tegen Mijdrecht

Kom de heren aanmoedigen. Altijd snel, spannend en spectaculair. Met drie punten achterstand op een promotieplaats moet er gewonnen worden om deze in het zicht te houden. Kom kijken !

 
Nieuws afbeelding
14 okt 2010

Inplannen Fluiten

Vanaf vandaag is het weer mogelijk om zelf te kiezen welke wedstrijd u als scheidsrechter wilt fluiten, bijvoorbeeld al dan niet van uw eigen kind, en op een voor u geschikte datum. Na inloggen met uw eigen inlogcode (dus niet die van uw kind) kunt u kiezen voor inplannen fluiten. Hiemee komt u terecht in LARS (Leden ARbitrage Systeem). Voor vragen en/of opmerkingen [email protected] We hopen dat u volop van deze mogelijkheid gebruik zult maken. Degenen die geen gebruik maken van LARS worden door de scheidsrechters indelers ingedeeld.

14 okt 2010

Eerste thuiswedstrijd dames 1: zondag 12.45 uur tegen Hermes

Na drie uitwedstrijden eindelijk de eerste thuiswedstrijd voor Dames 1. Twee prima overwinningen en één keer verlies in de allerlaatste seconde. Kortom een prima start van de competitie van een team met veel echte Naarden gezichten, overgekomen uit de eigen jeugd. Daarbij ervaren speelsters ui het team van vorig jaar en heel goede aanvulling van buiten af, inclusief de lang verwachte keepster. Kortom er staat een kwalitatief goed en ook nog eens gezellig team dat hoge ogen kan gaan gooien in de competitie. Onder leiding van de nieuwe trainer coach Gé Rehe wordt er fanatiek getraind en prima gespeeld. Kom a.s. zondag het team aanmoedigen op de weg naar de top om 12.45 uur op veld 1.

 
Nieuws afbeelding
14 okt 2010

Superzondag 7 november

Op 7 november is het Super Zondag op HC Naarden . Kom weer naar de eerste Super Zondag van het seizoen.  Genieten van mooie wedstrijden op het nieuwe terras met een drankje en muziek van onze HC Naarden DJ Eildert. Komt allen en moedig je clubgenoten. Wie durft met de hockey-voetjes van de vloer?
 
Wedstrijdprogramma:
12.45     Dames 1- FIT D1
12.45     Dames 2 - USHC D10
14.15     Dames D - Eemvallei C
14.15     H VL2 – Gooische VL2
14.45     Heren 1 - Heerhugowaard
15.45     Heren C- Shinty A
16.15     Heren A - Laren A
 
 

 
Nieuws afbeelding
13 okt 2010

Wachtwoord LISA

Inmiddels werkt ons nieuwe leden informatie systeem LISA volop. We hopen dat u er net zo enthousiast over bent als wijzelf. Via onze vernieuwde website kunt u alles terugvinden over uzelf, uw team en gezin. Nog geen wachtwoord ontvangen? Stuur een mail aan [email protected] Tevens wijzen we u op de leuke mogelijkheid een profiel van uzelf en/of uw team te maken, verslagen te plaatsen en gebruik te maken van een gratis rubriek vraag en aanbod. Dit alles is te vinden onder uw persoonlijke inlogcode.

 
Nieuws afbeelding
13 okt 2010

Meisjes C1 naar Topklasse en huzarenstukje Jongens B2 !

Meisjes C1 promoveert uiteindelijk soeverein naar de Topklasse.
Jongens B2 haalt een waar huzarenstukje uit, maar loopt tegen een hindernis aan.
En Play-offs aanstaand weekend voor Jongens B1(IDC/Landelijk) en Jongens D1, die zorgden voor een superspannende ontknoping!
 
Jongens B2 eindigt de voorcompetitie eerste klasse inderdaad met een onwaarschijnlijk
huzarenstukje: zaterdag werd Phoenix B1 in Zeist met 3-1 verslagen en daardoor eindigen ze keihard als eerste in de eerste klasse!
Dit betekent echter helaas geen promotie naar de Topklasse, omdat de “kampioenen” van de drie andere poules meer punten/beter doelsaldo hebben, en de bond hier geen Play-offs hanteert…
Dit betekent wel dat ze in de sterkste eerste klasse poule komen, tezamen met onder andere Gooische B1.
 
1e klasse Jongens B voorcompetitie Pos.
Teamnaam
GS
GW
GL
VL
V
T
PIM
PT
1
Naarden JB2
5
4
0
1
21
7
0
12
2
Schaerweijde JB2
5
4
0
1
19
11
0
12
3
Phoenix JB1
5
3
0
2
14
11
0
9
4
Huizen JB1
5
2
0
3
14
14
0
6
5
Amersfoort JB2
5
2
0
3
15
18
0
6
6
Nieuwegein JB1
5
0
0
5
5
27
0
0
 
 
Welhaast vanzelfsprekend neemt Meisjes C1 ook de laatste hindernis voor promotie, thuis werd Soest C1 met 3-1 verslagen. MC1 promoveert uiteindelijk soeverein en met afstand naar de Topklasse, klasse meiden, Femke, Rutger en managers Heleen en Dick!
 
1e klasse Meisjes C voorcompetitie
Pos.
Teamnaam
GS
GW
GL
VL
V
T
PIM
PT
1
Naarden MC1
5
4
1
0
22
10
0
13
2
Almere MC2
5
3
0
2
20
15
0
9
3
Maarssen MC1
5
3
0
2
11
10
0
9
4
Soest MC1
5
3
0
2
10
12
0
9
5
Amersfoort MC1
5
1
1
3
9
10
0
4
6
Laren MC2
5
0
0
5
4
19
0
0
 
 
Play-off weekend JB1 en JD1:
Superspannende ontknoping bij Jongens D1!
Zowel “Spabo” als Naarden strooiden de afgelopen wedstrijden met dubbele cijfers en waren met afstand koplopers in de eerste klasse poule.
Op “Spabo” eindigde het geweld ter titanen in een zwaarbevochten 1-1 gelijkspel.
Beide teams gaan komend weekend in de Play-offs voor een plaats in de Topklasse.
Zaterdag wacht Hilversum D1 om 9.30uur op Spandersbosch. Kom kijken!
 
1e klasse Jongens D11 voorcompetitie
Pos.
Teamnaam
GS
GW
GL
VL
V
T
PIM
PT
1
Spandersbosch JD1
5
4
1
0
47
5
0
13
2
Naarden JD1
5
4
1
0
42
3
0
13
3
SCHC JD2
5
2
1
2
24
18
0
7
4
Gooische JD3
5
2
1
2
11
12
0
7
5
Eemvallei JD1
5
1
0
4
7
52
0
3
6
Nieuwegein JD1
5
0
0
5
2
43
0
0
 
 
Jullie kunnen dan na afloop even een panini eten om vervolgens op dezelfde locatie Jongens B1 aan het werk te zien voor de Play-offs IDC/Landelijk. Tegenstander is SCHC B1. Tijd: 13 uur. Be there! Succes B1 en D1 !!
 
Jongens B3 is superieur in de 3e klasse, maar zaterdag onder de druk van de naderende promotie haperde de machine toch enigszins. De uiteindelijke 1-1 bij Loenen  is echter meer dan voldoende voor promotie naar de 2e klasse, klasse mannen, trainer Pim en coaches PJ en Maurice!
 
3e klasse Jongens B voorcompetitie
Pos.
Teamnaam
GS
GW
GL
VL
V
T
PIM
PT
1
Naarden JB3
5
4
1
0
24
4
0
13
2
Hilversum JB3
5
3
1
1
8
3
0
10
3
Almere JB4
5
3
0
2
23
10
0
9
4
Loenen JB3
5
1
3
1
10
7
0
6
5
Huizen JB3
5
1
0
4
6
30
0
3
6
Nieuwegein JB2
5
0
1
4
8
25
0
1
 
 
JC1 was reeds geplaatst voor Topklasse en deden het rustig aan.
 
Met de maximale score van “15 uit 5” en een doelsaldo van 42-4(!)…promoveert JD5 naar de vierde klasse. Zaterdag was Soest met 5-1 de klos. Gefeliciteerd mannen, trainers Sjoerd en Christophe en managers!
De D-categorie doet het sowieso goed met liefst twee eerste plaatsen(JD5 en JD1, gedeeld..) en zes tweede plaatsen(MD1, MD2, MD3, MD5, JD3, JD4)!  Het niveau stijgt!
Meisjes D2 presteert goed, tweede winst op rij(4-3 tegen Barneveld D1) en eindigen de voorcompetitie op een mooie tweede plaats tussen diverse lijnteams in de 2e klasse.
 
2e klasse Meisjes D11 voorcompetitie
Pos.
Teamnaam
GS
GW
GL
VL
V
T
PIM
PT
1
Dorsteti MD1
5
5
0
0
36
4
0
15
2
Naarden MD2
5
3
1
1
15
10
0
10
3
Barneveld MD1
5
2
1
2
13
11
0
7
4
Haaskamp MD1
5
2
1
2
9
12
0
7
5
Gooische MD4
5
0
2
3
6
16
0
2
6
Hilversum MD3
5
0
1
4
2
28
0
1
 
Meisjes D1 houdt Eemvallei van de tweede plek af in de 1e klasse d.m.v. een prima 3-2 uitwinst.
Ook Jongens D3 en Meisjes D3 gaan hand in hand naar een tweede positie in hun poule door wederom winst, nu resp. op Maarssen D2(8-1) en Almere D4(3-1).
 
Meisjes B1 komt laat op gang dit seizoen, ze winnen uit knap met 4-2 van koploper Phoenix B1 en eindigen in de middenmoot van de 1e klasse.
Meisjes A3 wint met maar liefst 9-1 van Fletiomare A3 en wordt prima derde in de vierde klasse.
Ook Meisjes C2 heeft de smaak te pakken, weer winst met 4-1 uit bij Zeewolde, zij blijven 2e klasse spelen.
Tweede winst op rij ook voor JC4, MB3 en JD4 tegen resp. Gooische C7(7-0), SCHC B5(3-2) en SCHC D5(2-0).
Jongens A2 stelt 2e klasse veilig door een ruime 5-2 winst op Voordaan A2!
Tot slot een goeie uitwinst van Meisjes C4 bij Doorn C4(5-2).
Zaterdag aanstaande zijn er oefenwedstrijden tegen Laren en Gooische en natuurlijk de Play-offs van JB1 en JD1 !!
 
Namens de Technische Commissie Jeugd
Pieter van Niel
Voorzitter TC J
[email protected]
 
   

 
Nieuws afbeelding
11 okt 2010

Bardiensten 2010 - 2011

Let op: alle bardiensten t/m december zijn ingedeeld. U vindt deze onder het kopje "bardiensten" links op de site. Tevens kunt u de bardiensten terug vinden zodra u inlogt onder de naam van uw kind. Indien u nog vragen heeft: [email protected]

 
Nieuws afbeelding
7 okt 2010

Contributie Seizoen 2010-2011

Recentelijk zijn de nota’s voor de contributie van het veldseizoen 2010/2011 verzonden. Ten opzichte van de voorgaande jaren zijn er twee belangrijke verschillen: ten eerste wordt er geen verzamelnota voor het hele gezin meer opgemaakt, maar voor elk lid een aparte nota. Ten tweede zijn de nota’s dit jaar verzonden per email, en wel aan de bij de ledenadministratie bekende emailadressen. Het is hierbij mogelijk dat uw spamfilter de mail er uit haalt en in een andere mailbox zet. Dit houdt onder meer in dat er een kans is dat het gezinshoofd of wie ook verantwoordelijk is voor de betalingen, de nota’s niet of niet allemaal zelf ontvangen heeft. Gaarne controleren, voordat u betaalt, of alle nota’s in bezit zijn. Zoals wellicht bekend, zal er bij een te late betaling een administratieve opslag van € 25 per lid op de contributie worden gelegd.

De nota voor de zaalhockeycontributie zal apart worden verzonden, die kunt u binnen een paar weken verwachten.

Overigens zal dit jaar nog geen gebruik gemaakt worden van een eventueel afgegeven machtiging tot incasso.
   

 
Nieuws afbeelding
5 okt 2010

Voorcompetitie ongekend spannend

Zaterdag sluiten de jeugdteams hun voorcompetitie af. En hoe...een groot aantal teams staan op de 1ste plek of maken nog kans op promotie. Kom zaterdag naar HC Naarden en zie hoe meisjes C1 om 9.00 uur tegen Soest strijden voor plek in topklasse. Jongens B1 super gemotiveerd is om 12.30 u tegen Laren voor tophockey notering. Meisjes C4 die strijden tegen Montfoort voor nr. 1 plek. En MD3 tegen Almere mag thuis aantreden voor een super spannende pot.   Het beloofd een mooie zonnige zaterdag te worden. En niet alleen op onze velden! We rekenen op jullie steun. Door vooral met de fiets te komen want het wordt een dolle drukke zaterdag. Excuses voor de overlast door de verbouwing. Maar met een beetje goede wil weten we ook daar een mouw aan te passen. En zoals aangekondigd is een start gemaakt met de campagne Sportiviteit en Respect op de hockeyvelden. Dat betekent dat wij ook op onze tribune en terras een voorbeeld hebben naar onze bezoekende teams. In het bijzonder naar onze scheidsen die de taak hebben een leuke pot hockey te leiden.  Toon je respect en steun je team op positieve wijze. Kortom het wordt weer HartstiCke Naarden! Alle teams veel succes!   Met sportieve groet, Peter van Steensel    

 
Nieuws afbeelding
5 okt 2010

Zaterdag Decision Day voorcompetitie !

Wederom met enige trots: 16 winstpartijen bij de elftallen….!
Daarnaast blijven maar liefst 7 teams aan kop gaan in hun poule: MC1, JB2, JB3, JD1, MC5, JD5 en MD5. En er zijn ook nog zes tweede posities: JA1, JB1, JB4, JC4, JD4 en MD2. Maar zaterdag is het ook Decision Day voor o.a. een aantal lijnteams:
Jongens A1 en D1 moeten bij Spandersbosch winnen om zich resp. te plaatsen voor de Topklasse en voor de Play-offs voor de Topklasse.
Jongens B1 verliest uit weliswaar nipt van Kampong B1(landelijke top!), maar hebben als gedeeld tweede in de Topklasse, nog alle kans op IDC of zelfs Landelijk! Zaterdag wacht de kraker tegen concurrent Laren B1! Kom kijken!
Meisjes A1 zal thuis moeten winnen van Hilversum A1 om Topklasse te behouden.
Jongens B2 is bezig met een onwaarschijnlijk huzarenstukje!
In de 1e klasse poule met diverse lijnteams spelen ze het klaar gewoon aan kop te gaan, en zich daarmee wellicht te kwalificeren voor de Play-offs voor een plaats in de Topklasse, zaterdag wacht uit concurrent Phoenix B1….
 
1e klasse Jongens B voorcompetitie Pos.
Teamnaam
GS
GW
GL
VL
V
T
PIM
PT
1
Naarden JB2
4
3
0
1
18
6
0
9
2
Phoenix JB1
4
3
0
1
13
8
0
9
3
Schaerweijde JB2
4
3
0
1
12
11
0
9
4
Huizen JB1
4
2
0
2
13
9
0
6
5
Amersfoort JB2
4
1
0
3
10
17
0
3
6
Nieuwegein JB1
4
0
0
4
5
20
0
0
 
 
“Dubbelwinst” zaterdag voor Meisjes C1, dat zelf uit Maarssen C1 knap met 5-2 verslaat, en door het verlies van concurrent Soest staan ze nu bovenaan in de 1e klasse.
Bij minimaal gelijkspel zaterdag tegen….Soest, kwalificeren ze zich voor de Play-offs voor Topklasse. Meiden, ga ervoor!
  1e klasse Meisjes C voorcompetitie
Pos.
Teamnaam
GS
GW
GL
VL
V
T
PIM
PT
1
Naarden MC1
4
3
1
0
19
9
0
10
2
Soest MC1
4
3
0
1
9
9
0
9
3
Almere MC2
4
2
0
2
17
14
0
6
4
Maarssen MC1
4
2
0
2
9
10
0
6
5
Amersfoort MC1
4
1
1
2
9
8
0
4
6
Laren MC2
4
0
0
4
3
16
0
0
 
 
Jongens B3 is meer dan superieur in de 3e klasse, deze keer werd Nieuwegein B2 met 10-1 van de mat gespeeld, met “twaalf uit vier” kunnen ze promotie naar de 2e klasse nauwelijks meer ontlopen! Geweldig gedaan mannen en begeleiding!
De sterke eerstejaars D-teams blijven het goed doen, de JD3 won met 8-0 van hun collega’s bij Kampong en MD3 versloeg uit Leusden  met 2-0. Beide teams staan op een sterke tweede plaats in hun poule.
Jongens D5 speelt Loenen D4 zoek met maar liefst 13-0; met “12 uit 4” en een doelsaldo van 37-3(!)…knallen ze keihard door naar de vierde klasse. Gefeliciteerd mannen!
Meisjes D5 wint met 3-0 van SCHC, deelt de koppositie met Gooische D7, en moet zaterdag bij de buren uit! Wordt het promotie naar de vierde klasse?
 
Tot slot nog goede winstpartijen van JC2(5-0 thuis Shinty C2), MD2(7-0 uit tegen Hilversum D3), JC4(3-1 uit bij Maarssen C5), MC3(4-1 uit bij Kampong C5), JD4(3-2 bij Hilversum D4), MB3(4-3 bij Loenen B3), MA4(5-0 tegen Almere A6) en MB2(6-4 bij Vianen B1).
 
Spanning alom dus aanstaande zaterdag, niet alleen buiten Naarden, maar ook op Naarden:
Een greep uit de smulpartijen: Meisjes C1-Soest C1 voor Play-offs Topklasse(9.00u), Jongens C1-Laren C1(10.30u), de absolute knaller Jongens B1-Laren B1 voor Play-offs IDC/Landelijk(12.30u), Meisjes A1-Hilversum A1 voor behoud Topklasse(14.15u) en als mooie afsluiter Jongens A2-Voordaan A2(17.15u).
So: be there!
 
Namens de Technische Commissie Jeugd
Pieter van Niel
Voorzitter TC J
[email protected]
 
   

 
Nieuws afbeelding
4 okt 2010

Campagne Sportiviteit en Respect

“In strijd voor Sportiviteit”
De nieuwe campagne avn de KNHB is op 2 oktober met de slogan ‘In de strijd voor sportiviteit’. Deze nieuwe KNHB campagne komt voort uit de gezamenlijke campagne ‘Samen voor Sportiviteit & Respect’ waaraan elf sportbonden deelnemen. De KNHB is de coördinator van dit programma. Op HC Naarden zullen wij natuurlijk dit jaar weer veel aandacht besteden aan dit thema. Kijk voor meer informatie op de KNHB site.Verder: klik hier  http://www.knhb.nl/knhb/nieuws/DU15539_Billy+Bakker+en+Eva+de+Goede+in+de+strijd+voor+sportiviteit.aspx

 
Nieuws afbeelding
30 sep 2010

URGENT

VANAVOND OM 20.30 UUR A.L.V. KOMT ALLEN!

 
Nieuws afbeelding
28 sep 2010

Adverteren in de Ledenwijzer

De nieuwe Ledenwijzer komt weer snel uit. Bij 1200 leden op de keukentafel. Geinteresseerd in een advertentie voor uw bedrijf, uw team of zelfs uw gezin? Steun hiermee HC Naarden en vraag naar de opmaakmogelijkheden. U kunt contact opnemen met Patrick Brand : [email protected]    

27 sep 2010

Dames 2 team van de week

Vorig seizoen nog blij met de allereerste overwinning. Nu na 4 overwinningen op rij staat dames 2 op de eerste plaats in haar klasse. Zondag 3 oktober spelen ze de topper tegen Kampong, komt allen aanmoedigen!

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]