Nieuws

 
Nieuws afbeelding
31 maa 2022

Vertrek Vincent van de Peppel en Jaap Overgaauw als H1 coach en assistent aan eind seizoen

Na tien zeer succesvolle jaren op HC Naarden gaan H1-hoofdcoach Vincent van de Peppel en assistent-coach Jaap Overgaauw ons aan het einde van dit seizoen verlaten. Vincent wordt volgend jaar hoofdcoach bij Huizen Heren 1. We feliciteren Vincent met deze stap en zijn hem ongelooflijk dankbaar voor zijn enorme inzet, vakbekwaamheid en enthousiasme. We zullen hem missen, niet in de laatste plaats ook door zijn enorme betrokkenheid bij onze club. Vincent en Jaap hebben een groot aandeel gehad in de prestaties die Heren 1 in de afgelopen jaren heeft gerealiseerd, waarvan de hoogtepunten waren de promotie naar de Overgangsklasse en het winnen van de Silver Cup in 2018. Jaap was de afgelopen zes jaar assistent-coach bij Heren 1. Wij zagen in Jaap een goede opvolger voor Vincent, maar Jaap maakt – nadat hij zich vele jaren voor de sport heeft ingezet - de bewuste keus voor een andere balans werk/privé.  
Vincent en Jaap zullen uiteraard tot het einde van het seizoen aanblijven om ook een goede overdracht te garanderen. De werving en selectie van een nieuwe coach en assistent is gestart. Zodra opvolging bekend is, delen we dit met jullie!

 
Nieuws afbeelding
24 maa 2022

Hockeykampen in de mei- en zomervakantie op HC Naarden

Deze mei- en zomervakantie kan jij weer deelnemen aan de leukste hockeykampen van Nederland op HC Naarden. Plezier en ontwikkeling staan centraal. Jij gaat waanzinnige dagen hebben vol met plezier en uitdaging. Je zal merken dat je tijdens het kamp snel een betere hockeyer wordt. Een masterclass van een topspeler zal hier een bijdrage aan leveren. Met het super uitdagende programma en enthousiaste trainers zal jij optimaal worden uitgedaagd. Ben jij erbij?
Gratis stick bij hockeykamp van drie dagen of langer
Op hockeykamp en een nieuwe hockeystick? Dat klinkt toch waanzinnig! Bij elk hockeykamp van drie dagen of langer krijg jij een The Indian Maharadja hockeystick cadeau. Je kan zelf je maat doorgeven op het aanmeldformulier en wij zorgen dat de stick wordt uitgedeeld tijdens het kamp. Bekijk de voorwaarden hier.   Data en informatie
-          4 t/m 6 mei 2022 in de meivakantie
-          15 t/m 19 augustus 2022 in de zomervakantie
De kampen starten dagelijks om 9:30 uur en zijn afgelopen om 16:30 uur. Eerder brengen of later ophalen is geen enkel probleem. Je slaapt dus lekker thuis.

Inclusief:
o   Heerlijke en gezonde lunch, limonade, fruit en tussendoortjes
o   The Indian Maharadja hockeystick
o   Meet & greet en masterclass van (Jong)Oranje Speler
o   Gegarandeerd beter worden! Lekker fanatiek trainen onder begeleiding van onze speciaal opgeleide hockeytrainers
o   Je persoonlijke hockeycertificaat
 Hockey- of Tophockeykamp?
Het Original Hockeykamp is voor kinderen van 6-14 jaar en het Tophockeykamp voor kinderen van 8-16 jaar. Tijdens het Original Hockeykamp ga je 75% van de tijd hockeyen en doe je de resterende tijd andere sporten en spellen en zal je gebruik maken van het luchtkussen of knotshockeyboarding. Tijdens het kamp krijg je één masterclass van een topspeler. Tijdens het Tophockeykamp ga je de gehele dag hockeyen en krijg je iedere dan een masterclass, clinic of analyse. Wij maken de groepsindeling op basis van leeftijd en niveau. Ook kan je op het aanmeldformulier aangeven bij wie je in de groep wilt. Bij het maken van de groepsindeling zullen wij jullie samen indelen.
Vanaf 5 jaar kan je meedoen aan het Sport & Spelkamp en voor keepers is er het Topkeeperskamp.
Inschrijven of meer info: www.nationalesportkampen.nl   Doneer voor Right To Play
Nationale Sportkampen is in samenwerking met Indian Maharadja een samenwerking aan gegaan met Right To Play. Right To Play is een internationale organisatie die de kracht van sport en spelen inzet om het leven te verbeteren van kinderen die opgroeien in armoede, die gevlucht zijn of die te maken hebben met uitbuiting en geweld. Bij aanmelding voor een kamp kan jij €10,00 doneren. Als dank krijg jij een super mooie The Indian Maharadja gymbag. Kijk hier voor meer informatie.
 

 
Nieuws afbeelding
24 maa 2022

Clinic van Heren 1 voor de jeugd!

Beste Leden!

De meivakantie komt er al steeds sneller aan. Wil jij nou net zo goed leren hockeyen als heren 1? Kom dan naar de clinic op 2 en 3 mei. Schrijf je snel in via een mailtje naar [email protected]! Wie weet zien wij jou 2 en 3 mei.

Ook vriendjes en vriendinnetjes van buiten de club zijn welkom!
 

 
Nieuws afbeelding
22 maa 2022

Crisp: Nieuwe sponsor en nu speciale lente actie!

Onze club heeft er een mooie nieuwe sponsor bij, namelijk Crisp. De supermarkt-app voor knettervers eten. Het sponsorschap is in ieder geval voor de komende drie jaar getekend.
Tetske van Loon is marketing manager bij Crisp en zelf ook fervent hockeyer. Over de nieuwe samenwerking zegt ze het volgende: "Bij Crisp zijn we trots dat we Hockeyclub Naarden kunnen steunen. Niet alleen financieel maar ook met het delen van kennis over gezond eten. Het is belangrijk om dat van jongs af aan al mee te krijgen."
En om dit te vieren heeft Crisp een speciale lente-actie. Je krijgt nu tijdelijk €15 shoptegoed cadeau bij je eerste bestelling én gratis appels voor mee naar de hockeyclub tijdens de rust! 
Gebruik de volgende link om te bestellen: crisp.nl/code/hockey22

 
Nieuws afbeelding
21 maa 2022

Huldiging Zaalkampioenen 2022

Zondagmiddag een vol clubhuis, want de zaalkampioenschap werden gehuldigd. Taart en een gouden hockeybal voor: M8E1, M8E2, JD12, JD5, MC4, MC9, JC4, JB3 en MA8. Van harte gefeliciteerd! 


 
Nieuws afbeelding
21 maa 2022

Sociale voorkeuren en vriendenteams

De competitie is weer gestart en we kijken alweer naar het komende seizoen. Zoals ieder jaar, kunnen spelers sociale voorkeuren opgeven voor het aankomende seizoen 2022/2023. 
Een van de waarden van HC Naarden is namelijk onderling plezier: met, door en voor leden samen genieten van de hockeysport, de club en  de mensen binnen de club. Plezier geeft energie, vermaak en relativeert. Plezier is ook de basis voor bereidwillige inzet van leden. Voor jong en oud.
Sociale voorkeuren:
Het duurt nog even, maar dan zullen de teams weer opnieuw ingedeeld worden voor het seizoen 2022/2023. Ook het moment voor jou om als speler binnen de categorieën A t/m D om aan te geven met welke vriend of vriendin je graag (of juist niet) in een team zou willen spelen. Dit kan ook als je nu in de E8 speelt en volgend jaar naar de D gaat. Uiteraard geldt dat er geen garanties worden gegeven en dat er meerdere factoren zijn (zoals bv aantallen, verdeling 1e/2ejaars, etc) die de teamindeling bepalen. Alle verzoeken worden met zorg in overweging genomen in overleg met de betrokken categoriemanagers. Wellicht overbodig om te vermelden maar voorkeuren die vorig jaar zijn opgegeven, worden niet automatisch meegenomen voor het nieuwe seizoen. 
 
Je kunt je voorkeuren (maximaal 3 namen) voor 30 april 2022 doorgeven per mail aan [email protected]
 
Vriendenteams:
HC Naarden staat ook bekend om de mogelijkheid om een vriendenteam te vormen binnen A & B-categorie. Weten jullie nu al dat jullie graag volgend jaar met elkaar als een team willen gaan spelen, dan ontvangen we graag de namen van de spelers per mail via [email protected] Voor een vriendenteam geldt dat het ook mogelijk is dat het team wordt aangevuld met bevriende spelers van buitenaf. De spelers van buitenaf dienen zich dan wel in te schrijven tussen 1 april en 30 april 2022 via de site. Ook hierin geldt dat we jullie mail met namen en of ideeën graag ontvangen voor 30 april 2022. 
 

 
Nieuws afbeelding
15 maa 2022

Doe met je team mee aan de Landelijke Opschoondag?

Zaterdag 19 maart 2022 is de Landelijke Opschoondag. In heel Nederland worden op deze dag cleanup acties georganiseerd. In de Gemeente Gooise Meren is op 19 maart een challenge tussen de sportclubs. Hier doet HC Naarden natuurlijk aan mee!    Het idee is dat jeugdteams als warming up een half uurtje zwerfvuil ruimen in de buurt van de club (denk aan: Amersfoortsestraatweg, Beethovenlaan en rondom de Vesting).  Van Gooise Meren 100% Zwerfvuilvrij krijgen we knijpers en zakken. Haal deze op bij de bar in ons clubhuis. Maak na afloop een leuke foto van je team mét de zakken zwerfvuil die jullie hebben geraapt (en mail deze foto naar [email protected]). 

 
Nieuws afbeelding
15 maa 2022

Heren 1 for Ukrain!

Onze mannen van Heren 1 steunen Ukrain! In samenwerking met De Hilversumse Mixed Hockey Club wordt er 17 maart gehockeyd voor een prachtige donatie aan Giro555. Want ook wij steunen Oekraïne!
Op donderdag 17 maart speelt Naarden Heren 1 om 20.30 uur de derby tegen HMHC Heren 1. De sportiviteit in deze wedstrijd staat hoog in het vaandel. Kom allen de hockeyers aanmoedigen langs de Hilversumse hockeyvelden!
We vragen alle supporters om middels een zelf te bepalen entreeprijs donatie te doen voor Giro555. Op de locatie ontvangt u hiervoor een QR code. Elke euro telt, niets moet en niets is te gek!
We hopen iedereen donderdagavond 17 maart te zien bij HMHC. Om 20.00 uur treden de mannen het veld op, om 20.30 uur start de ‘For Ukraine Match’
Tot dan!

 
Nieuws afbeelding
15 maa 2022

Vul m in en wil kaarten voor FIH Pro League

 
Stel: je mag zelf bepalen wanneer en hoe vaak je wedstrijden speelt of traint. Als niets moet en alles mag, hoe zou jij jouw hockeyjaar dan inrichten?
Geef je mening en doe mee aan het onderzoek van de KNHB! Of je nu zelf hockey, hockeyende kinderen hebt of vroeger hebt gehockeyd, iedereen wordt uitgenodigd m in te vullen. 
Ook leuk: Onder de deelnemers worden 2x 20 kaarten voor een FIH Pro League wedstrijd in Nederland verloot, dus wie weet moedig jij met je team binnenkort de Oranje Dames of Heren aan.

Link naar onderzoek:
https://survey.alchemer.eu/s3/ 90423035/Mijn-ideale- hockeyjaar?utm_source=clubs& utm_medium=clubs&utm_campaign= onderzoek

 

 
Nieuws afbeelding
14 maa 2022

Lidmaatschap opzeggen? Dat kan t/m 30 april

Verhuizen, studeren of een andere reden om te stoppen met hockeyen? 
Zeg dan tijdig je lidmaatschap op bij de Ledenadministratie via het OPZEGFORMULIER achter de Mijn HC Naarden inlog (Club - Opzegformulier).
Opzeggen voor jeugdleden kan t/m donderdag 30 april. 
Senioren/veteranen/trimmers hebben tot 1 juni om op te zeggen. 


 
Nieuws afbeelding
10 maa 2022

Dames 1 in de Silvercup!

Na de spannende wedstrijden in de Gold Cup van Heren 1, is het nu de beurt aan onze dames 1 om een gooi te doen naar de Silver Cup.
Op 18 maart om 20.30 speelt dames 1 de eerste wedstrijd om de Silver cup, uit tegen Athena. In dit bekertoernooi van de KNHB (1e tot 4e klasse) is al een aantal rondes gespeeld, dames 1 stroomde pas later in en mag zich vrijdag meteen meten met een tegenstander uit hun eigen competitie, dames 1 van Athena. Kom hen dus allen aanmoedigen in Amsterdam.

 
Nieuws afbeelding
10 maa 2022

Pop-up showroom Volvo: Maar aanstaande zaterdag een proefrit

Zaterdag 12 maart is Volvo Buitenweg aanwezig op de club met een pop-up showroom! De Volvo C40, de nieuwste volledig elektrische Volvo staat voor het clubhuis klaar voor een proefrit.
 
Maak kennis met een gebruikte plug-in hybrid Volvo V60. Daarnaast kun jij ook een testrit maken met een CAKE, het nieuwe Zweedse merk elektrische tweewielers.
 
Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op een geheel weekend rijden in een elektrische Volvo.
 
Ps: wist je dat de Volvo Clubbonus ook van toepassing is op een Volvo Selekt Occasion?


De nieuwe elektrische fiets van Volvo; Cake

 
Nieuws afbeelding
4 maa 2022

Samenwerking Gooise hockeyclubs

We zijn trots op onze hockeyverenigingen in ’t Gooi. We hebben structureel overleg met elkaar om onze samenwerking te optimaliseren en kennis te delen. Begin februari hebben we een gezamenlijke bijeenkomst over tophockey gehad.
Tijdens deze bijeenkomst hebben we onderlinge afspraken gemaakt over het overstappen van jeugdspelers. We ondersteunen gezamenlijk het idee dat er zo min mogelijk wordt overgestapt tussen de Gooische hockeyclubs, maar begrijpen ook dat er soms de behoefte bestaat om dat wel te doen. Om dit proces transparant en zuiver te houden hebben de hockeyclubs uit het Gooi de volgende afspraken gemaakt:
 
De clubs benaderen elkaars jeugdspelers niet Indien een jeugdspeler zelf besluit over te willen stappen, dan is de deadline voor overstappen 1 mei. Na 1 mei kan er niet meer worden overgestapt. Clubs communiceren onderling over jeugdspelers die een overstap willen maken. Geef dus bij je eigen club aan datje bij een andere club wilt gaan meetrainen.  
De onderlinge verstandhouding en samenwerking hebben voor ons als hockeyclubs in het Gooi een hoge prioriteit. We geloven erin dat deze afspraken daaraan bijdragen.


 
Nieuws afbeelding
4 maa 2022

Scoor net als Jaap Overgauw een bonus voor je club!

Wat is de Volvo Clubbonus?
De Volvo Clubbonus is een steun in de rug voor onze hockeyclub. Dankzij de aankoop van Jaap Overgauw van een nieuwe Volvo, ontvangt HC Naarden een bonus die zij kan investeren in de ontwikkeling van jeugdhockey of in het verduurzamen van het clubhuis.
Jaap, namens iedereen bij HC Naarden, dank je wel!
Ben jij ook geïnteresseerd in een nieuwe Volvo? Loop dan eens binnen bij Volvo Buitenweg in Naarden!
 
Hoe hoog is de bonus?
Je steunt HC Naarden met €1.000 bij aanschaf of lease van een nieuwe Volvo of €500 bij een Volvo Selekt Occasion bij Volvo Buitenweg.
 
Is het alleen een bonus voor de club?
Zeker niet, bij Buitenweg ontvang je bovendien een eigen, gepersonaliseerde hockeystick. Dat wordt makkelijk scoren!
 
Hoe werkt het?
Koop of lease een nieuwe of gebruikte Volvo bij Buitenweg. Samen met je verkoopadviseur vul je het overdrachtsformulier in. De club ontvangt €1.000 bij een nieuwe Volvo en €500 bij een Volvo Selekt Occasion*. Voor wie geldt de clubbonus?
De Volvo Clubbonus is van toepassing wanneer je lid bent van HC Naarden. De clubbonus geldt ook als iemand binnen je gezin lid is.
 
Meer weten?
Neem voor meer informatie over de clubbonus contact op met 
Hugo van Volvo (06 2888 5474). Of kijk op buitenweg.nl/hockey.

 
Nieuws afbeelding
4 maa 2022

Actie gratis bedrukking in maart

Mooie actie van Hockey Direct!  Actie gratis bedrukking
Maak nu gebruik van de optie om gratis bedrukking van naam / nummer op kleding uit de clubshop te kiezen!
De actie is geldig in de maand maart zodat jij in de tweede seizoenshelft met je eigen unieke kleding kunt shinen.

 
Nieuws afbeelding
4 maa 2022

Commissie Sportiviteit & Respect zoekt nieuwe leden!

HC Naarden is een club die staat voor plezier, sportief en waardering. We vinden een positieve sfeer, respect voor elkaar en de omgeving én betrokkenheid erg belangrijk. Er is plaats voor plezier in de sport én voor de ambitie om te presteren.   Voor het komend seizoen zoeken we leden die de commissie Sportiviteit en Respect willen aanvullen. Behalve meedenken over hoe we dit als club invullen, gaat het ook om het praktisch uitvoeren en organiseren van acties of evenementen.   Geef je op via [email protected] 

 
Nieuws afbeelding
4 maa 2022

Woord van de Voorzitter

Nu we dagelijks de afschuwelijke beelden uit Oekraïne zien, beseffen we ons allemaal dat veiligheid een groot goed is.  Hoe vreselijk is het, om abrupt je vertrouwde plek te verlaten en op de vlucht te moeten gaan. Het is onvoorstelbaar dat dit zó dichtbij gebeurt, in een land op nog geen 15 uur rijden van ons vandaan. De afgelopen week hebben veel leden, ieder op zijn eigen manier, geprobeerd om de Oekraïners te helpen. Ook de laatste oude trainingspakken van de club zijn inmiddels op transport naar Oost-Europa gegaan.    Hoewel de situatie in Oekraïne volstrekt onvergelijkbaar is met ons leventje hier in Nederland, wil ik toch stilstaan bij het begrip veiligheid in onze omgeving. En dan bedoel ik met name sociale veiligheid. HC Naarden wil een sfeer en omgeving bieden waarin sociale veiligheid van iedereen gewaarborgd wordt én ook zo wordt ervaren. Dat is niet nieuw. We kennen al vele jaren gedragsregels voor spelers, trainers, coaches, managers en spelbegeleiders. De essentie: we gaan respectvol om met elkaar, we zijn open en positief, we zorgen voor een veilige omgeving en we tasten niemand in zijn waarde aan.    De nieuwsberichten over The Voice Of Holland van een paar weken terug leren ons helaas dat sociale veiligheid geen vanzelfsprekendheid is. Als bestuur van HC Naarden realiseren we ons dat sociale veiligheid er niet automatisch ‘is’, maar actief moet worden nagestreefd. Trainer-coaches en managers hebben samen de verantwoordelijkheid om een veilige omgeving te creëren voor de teams. En de technische staf heeft een belangrijke verantwoordelijkheid om jeugdtrainers hierin te begeleiden. We hebben ons voorgenomen om extra scholing te volgen op het gebied van sociale veiligheid.    Uit de praktijk binnen diverse sportverenigingen blijkt dat er momenten zijn, waarbij grensoverschrijdend gedrag helaas niet voorkomen kon worden. Binnen HC Naarden willen wij dit graag voor zijn. Als je vragen hebt over de omgang binnen je team (of het team van je kind) en je vindt dit lastig om met de trainer of teammanager te bespreken, dan kan je terecht bij de categoriemanager. Deze kan je helpen zaken bespreekbaar te maken en/of op te lossen. Daarnaast hebben we op onze club sinds 2015 een vertrouwenspersoon beschikbaar. Je kan bij de vertrouwenspersoon terecht met vragen over of de manier van omgaan met elkaar binnen jouw team of elders binnen de vereniging. Bij een vertrouwenspersoon kun je terecht met vragen die je niet makkelijk stelt of waarvan je bang bent dat er niet serieus op gereageerd gaat worden. De vertrouwenspersoon is er zowel voor teamleden, als voor trainers, coaches, ouders en begeleiders. Je bereikt de vertrouwenspersoon via [email protected] Als bestuur zijn we blij dat Marre Hassing deze rol al zeven jaar vervult. Zij is ons centraal aanspreekpunt om met elkaar zorg te dragen dat de wijze waarop we met elkaar binnen de club omgaan leuk en veilig blijft.    Tot slot nog even iets heel anders. Zaterdag 19 maart is het Landelijke Opschoondag. Doet jouw team ook mee? Als warming-up een half uurtje zwerfvuil rapen, langs de Amersfoortsestraatweg of de Vesting. Je kan op de club terecht voor knijpers en vuilniszakken! Zie hier het bericht!  
Met groet,   Bea Berndsen voorzitter

 
Nieuws afbeelding
4 maa 2022

Zaalhockeykampioenen 2022!

Ook dit jaar waren er weer veel zaalhockeykampioenen.  Gelukkig hebben we, ondanks de corona beperkingen, de competitie af kunnen maken. Er werd weer heerlijk gespeeld en we zetten graag de kampioenen nog een keer in het zonnetje! Meisjes E8E1 Jongens D12 Meisjes C4 Meisjes C9 Jongens C4 Meisjes B3 Meisjes A8 Voor Meisjes C8 is het nog even spannend. Ze wachten op een uitspraak van het KNHB en zijn dan mogelijk ook kampioen.
20 maart op SuperSunday volgt de traditionele huldiging!

 
Nieuws afbeelding
23 feb 2022

FysioHolland

De Fysiotherapeuten van FysioHolland gaan weer beginnen in de week van 1 maart. Heb je klachten of een blessure? Kom gerust bij ons langs.
We zijn te vinden in de fysio ruimte beneden bij de kleedkamers!

Deze eerste week zijn ze er op dinsdag van 18.45 - 19.45 uur en woensdag van 17.15 - 18.00 uur.
Vanaf de 2e week van maart wordt het - woensdag  van 17.15 - 18.00 uur (Geraldine, 06 31 24 65 13) - donderdag van 17.45 - 18.45 uur (Susanne, 06 26 63 10 65; 
Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standaardtabel; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}    latere tijden voor D1/H1 in overleg met Susanne)
 
Nieuws afbeelding
14 feb 2022

Trainingen 14 - 17 februari

In de week van 14 februari is het trainingsschema gelijk aan vorige week. Enige verschil: de eigen ZAAL is niet langer beschikbaar. Tijden en velden kunnen iets afwijken. 
Vrijdag 18 februari is het begin van de voorjaarsvakantie, dan zijn er geen trainingen.

 
Nieuws afbeelding
14 feb 2022

Gezocht: een workmate

Heb je een workmate in de schuur staan en heb je hem even niet nodig? Wij gaan de buitenbanken repareren en zonder workmate gaat dat niet lukken.
Hoe sneller hoe beter!

 
Nieuws afbeelding
11 feb 2022

Klaar voor je grootste hockey avontuur?

Krijg €150,- ledenkorting op een SportWays overnachtingskamp! Je weet waarschijnlijk al wel dat SportWays dagkampen bij ons op de club organiseert. Maar ken jij de overnachtingskampen in Amsterdam, Antwerpen en Barcelona al? Als jij klaar bent voor het grootste hockeyavontuur ooit, dan ben jij klaar voor een SportWays overnachtingskamp! Hockeyers van 10 tot en met 18 jaar oud uit alle hoeken van de wereld reizen naar deze kampen voor de ultieme hockeyervaring. Verwacht een uitdagend programma en ga tot het uiterste, met minstens 5 uur hockey per dag. De overnachtingskampen zijn de ultieme beleving voor hockeyers en goalies die hun hockeyskills een boost willen geven. Wil je meer weten over de overnachtingskampen? Lees dan hier verder.
Jij krijgt €150,- korting op een overnachtingskamp! Omdat SportWays bij ons op de club dagkampen organiseert, krijg jij als lid van Naarden €150,- cash back op een overnachtingskamp van SportWays. Ga jij naar het Top FIH World Hockey Camp tijdens het WK in Amsterdam of sluit jij de vakantie af met het EHF Euro Champions Hockey camp eind augustus? Bekijk hier snel de kampkalender. Waar je ook heen gaat, na een overnachtingskamp begin jij het nieuwe hockeyseizoen met een vliegende start!

Hoe werkt het? Kies het overnachtingskamp waar jij heen wil en schrijf je in via de website van SportWays. Bevestigingsmail ontvangen? Reageer dan op deze mail en vraag om de partnerclub korting van Naarden. SportWays verwerkt dan zo snel mogelijk de partnerclub korting.
Dagkampen op Naarden Uiteraard kun je ook gewoon bij ons op de club terecht voor de dagkampen van SportWays. Benieuwd naar de kampkalender van de dagkampen, of wil je je direct inschrijven? Ga dan snel naar de website van SportWays!

 
Nieuws afbeelding
1 feb 2022

Ledenenquête: waardevolle input

Een paar maanden terug  zijn alle leden en ouders van jeugdleden gevraagd om mee te doen aan een ledenpeiling. We hebben als vereniging immers twee seizoenen achter de rug waarin leden en ouders veel minder op de club zijn geweest dan gebruikelijk. Doel van deze ledenpeiling was om een goed beeld te krijgen hoe leden en hun ouders kijken naar hun club.
 
Binding met HC Naarden
Belangrijkste uitkomst is dat ruim 90% van de leden aangeeft dat ze plezier hebben op HC Naarden. Dat vinden we een uitstekende score na twee bijzondere coronaseizoenen. In de ledenpeiling kregen we veel input op welke vlakken we als club nog een slag kunnen maken, zowel over jeugdhockey als seniorenhockey en onze accommodatie.  Driekwart van de leden kan zich vinden in het beleid van de club. Tegelijkertijd geven veel leden aan dat de informatie over het beleid beter kan. We hebben in de ledenpeiling ook gevraagd welke onderwerpen prioriteit moeten krijgen. Veel leden geven aan dat meer tijd en aandacht nodig is voor de begeleiding van de jeugdtrainers. Daarmee zorgen we voor een betere begeleiding van de breedteteams. Ook geven veel leden aan dat sportiviteit en respect, ledenbehoud en tophockey ook op onze prioriteitenlijst moeten staan. 
 
Jullie beeld over hockey op HC Naarden
Sinds een aantal jaar trainen we vanuit een eigen visie op jeugdhockey. Veel leden gaven in de peiling aan hier meer over te willen weten. Iets meer dan de helft van de leden is tevreden over de kwaliteit van de trainers. Dat brengt met zich mee dat iets minder dan de helft wel verbetering zou willen. Eén op de vijf leden geeft aan méér uitgedaagd te willen worden tijdens de trainingen. Dit blijft dus een aandachtspunt voor onze club. 
 
Sfeer op de club
Acht van de tien leden vinden de sfeer op de club goed, hoewel veel leden in de peiling aangeven dat er verbetering mogelijk is. Jullie hebben in de peiling veel ideeën, zoals een nieuw terras en meer borrels en feesten op de club. We gaan hier komend halfjaar actief mee aan de slag.  
 
Informatievoorziening
Uit de peiling blijkt dat jullie vooral goed geïnformeerd willen worden over praktische zaken  Er is een duidelijke voorkeur voor informatie via de clubapp en de team-whatsapp.
 
Onze maatschappelijke bijdrage
In de uitkomsten van de peiling zien we dat ons beleid op het gebied van alcoholgebruik, gezond eten en niet roken voor leden vrij helder is. Minder bekend is dat we als club hard bezig zijn met het thema duurzaamheid of onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen in het Sportakkoord Gooise Meren.
 

 
Nieuws afbeelding
1 feb 2022

Leden van verdienste

Tijdens de ALV van 23 januari zijn Suzanne Stuurman en Oscar Rijcken-Voigt allebei benoemd tot Lid van Verdienste. Dit als blijk van waardering voor hun jarenlange inzet voor de club.
 
Suzanne Stuurman is meer dan tien jaar actief geweest in verschillende rollen. Ooit is zij begonnen als trainer en later vervulde zij rollen als categoriemanager en voorzitter van de technische commissie jongste jeugd. De laatste vier jaar was zij lid van het bestuur met een omvangrijke hockeyportefeuille. In die rol stond zij aan de wieg van de visie op jeugdhockey van HC Naarden. We zijn Suzanne erg dankbaar om de enorme hoeveelheid tijd en energie die zij in de club heeft gestopt. Daarnaast waarderen we haar om de manier waarop zij dat deed: met veel daadkracht, altijd denkend vanuit het brede clubbelang en met een gezonde dosis nuchterheid.
 
Oscar Rijcken-Voigt was de afgelopen vier jaar penningmeester van de vereniging. Hij heeft in zijn rol een grote bijdrage geleverd in de professionalisering van de vereniging. Hij was één van de drijvende krachten om de kosten van de vereniging structureel omlaag te brengen (waardoor de contributie sinds dit seizoen voor alle leden is verlaagd). Ook heeft hij de afgelopen jaren gewaarborgd dat de financiële gevolgen van de coronacrisis voor de club beperkt zijn gebleven. Oscar hebben we leren kennen als een zeer goede bestuurder, een échte verenigingsman en zeer betrokken bij mensen.

 
Nieuws afbeelding
31 jan 2022

Nieuwe wedstrijdsecretaris: Carole Schölvinck.

Graag stel ik me voor als jullie nieuwe wedstrijdsecretaris. Ik neem met veel plezier en enthousiasme het stokje over van Gabrielle die jullie al die jaren heeft verzorgd en ontzorgd.  Mijn naam is Carole Schölvinck en woon in Naarden met mijn twee dochters van inmiddels al weer 18 en 15 jaar. Beiden hockeyen ook graag en hebben de passie voor de hockeysport van mij ingespoten gekregen. Als kleine meisjes gingen ze al mee naar het veld en mijn trainingen. Hockeyen, training geven en op organisatorische gebied bezig zijn met de leukste en gezelligste teamsport is mij niet vreemd.  Sommigen kennen me al vanuit de Keramikos tijd waar ik in het bestuur verantwoordelijk was voor het hockeyzaken en heb bijgedragen aan vele hockeycarrières van jonge kinderen, nu pubers 😊. Zelf hockey ik al vrijwel mijn hele leven, eerst op Rood-Wit, daarna jaartje buitenland en vele jaren in Dames 1 van HIC en later Gooische, waar ik nog steeds speel, nu bij de veteranen. 
Dank voor het warme welkom op HC Naarden en vele berichtjes die ik al heb mogen ontvangen. Ik zal jullie op de achtergrond voorzien van allerlei zaken rondom de hockeywedstrijden. Het spelen ervan zullen jullie zelf mogen doen. Ik heb al heel wat ervaring op het gebied van het wedstrijdsecretariaat, op Gooische heb ik ruim 5 jaar het wedstrijdsecretariaat geleid. Van het regelen van oefenwedstrijden, toernooitjes, eerlijke en juiste veldplanning, alsmede de speeltijden indelen of verplaatsen wedstrijden en vraagbaak rondom hockeyen in team en competitieverband. De contactpersoon tussen de club en de bond en onderling met andere wedstrijdsecretarissen en met een heleboel vrijwilligers op de club, jij waarschijnlijk! 
Ik maak mij hard voor jullie plezier op het veld tegen tegenstanders op ieder zijn/haar niveau waardoor jullie in de weekenden niets dan leuke en sportieve wedstrijden zullen spelen. Ik hoop jullie de komende maanden op en langs het veld te mogen ontmoeten. Want we mogen weer!
Voor alle informatie en vragen omtrent velden voor wedstrijden, afgelastingen, competitiezaken van indeling tot verplaatsen van wedstrijden, inval reglementen etc. kan je mij bereiken via de mail; Jongste Jeugd: [email protected] junioren / jeugd:[email protected] trim & senioren: [email protected]
Tot snel. 
Groeten Carole.

 
Nieuws afbeelding
31 jan 2022

Succesvolle keepersclinic op 27 januari

Afgelopen donderdag was er een superleuke keepersclinic voor de E8 en D, georganiseerd door @SilkeSonnema, samen met keepers Geeske, Milou en Carlijn.  Jullie hebben de kids een topmiddag bezorgd, veel dank! 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]